zahar_ написав:Будивельнык в очередной раз поменял прогноз и теперь использует его в качестве аргумента - посмотрите я прав. Но к нему то претензии не по новому прогнозу, а то что он со старым ОКАЗАЛСЯ СОВЕРШЕННО НЕ ПРАВ, а ошибку свою признать не хочет, а выкручивается в своём стиле с помощью передёргивания.
Всі прогнози будівельника 2009 - буде на рівні 1800 2010 - три підписи Перший Ціни в Києві в 95% будуть знаходитись в межах 7900 - 20 000 .... Другий Ціни в Києві будуть знаходитись в межах 8200 - 20000 .... Третій До брезня дешевшати не буде . далі ріст 1-3 % Четвертий До березня дешевшати не буде далі ріст 1-3% до 1850 2011 Діє підпис №4 2012 Підписи з ссилками но гілку будівельника+ кошторис на хлопський розум Сьогодніщній про Ціни в межах 1650-1850
Тому якщо зібрати всі підписи будівельника , то вони не мінялись контцептуально і завжди були спрямовані на майбутній ріст цін , + верхня границя цього росту найоптимістичнішою була в третьому підписі і становила 2200 , 90% часу верхня границя становила 1800-1850 .
Так хто бреше , а хто розповідаючи про обвали , просто прикриваючись мною займається рекламою КГС
zahar_давайте еще раз и (надеюсь) последний. Я не возражаю, даже больше, буду благодарен, если в этой теме будет горячая дискуссия (акцент на дискуссия), возможно даже споры (так как именно в споре рождается истина). Но все должно быть в рамках приличия и уважения, толерантности. Попробуйте обращаться к другим как будто пишите себе, я уверен, что многие используемые сейчас слова будут исключены при написании текста.
Модератор написав:zahar_давайте еще раз и (надеюсь) последний. Я не возражаю, даже больше, буду благодарен, если в этой теме будет горячая дискуссия (акцент на дискуссия), возможно даже споры (так как именно в споре рождается истина). Но все должно быть в рамках приличия и уважения, толерантности. Попробуйте обращаться к другим как будто пишите себе, я уверен, что многие используемые сейчас слова будут исключены при написании текста.
С ув.
В світлі цього повідомлення , в мене пропозиція 1 Давайте кожен складе список слів які не варто використовувати в тутешньому спілкуванні 2 Прямого обовязку притримуватись цього списку не буде ні в кого , але у випадку скарги модераторам на використовування слів з цього списку . модератор зобовязаний або підтерти це слово . або замінити його на синонім 3 Список слів . можна створювати в якій окремій гілочці Я б почав з слідуючих Заборонено___________________________смисловий синонім Брехня-брехло ______не правда , мені здається Ви не праві Шаромиги_________________________виробники неякісної продукції цицькосмоки ________крадії бюджетних коштів сараєстроители/сараї - бюджетне житло прямокутної форми без оздоблення підрахуй з зворотами 4 Все таки просив би звернути більш пристальну увагу на випадки прямих звинувачень ( це може робити тільки суд ) і прямих образ. 5 Заборона використання емоційних штампів , зобовяже тутешніх ( а всі вони вважають себе високо освіченими і висококваліфікованими ) , шукати слова замінники , що в свою чергу а - тривалий час пошуку - зібє бажання нахамити б - розширення словарного запасу приведе до покращення розумових здібностей.
Таким чином існування цього ресурсу буде оправданим , а не так як сьогодні - місце для спускання пару .
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 12 лип, 2012 12:59, всього редагувалось 1 раз.
SeTh написав:Какой еще холивар? Вы почитайте выше - я постил 3 живых объекта, которые вот висят себе в продаже... Нефиг тут вклиниваться со своими конями в вакууме
Так и я о реальных объектах которые продаются и соответственно уходят с рынка из-за продажи.
Куда уходят? И откуда? Из Авизо? Ага, давайте посмеемся вместе
Не совсем понимаю присутствие на этом форуме Будивельныка. Это форум о КИЕВСКОМ жилье. Почему бы ему не создать свой личный форум о жилье в Брюховичах, там бы он нашел и достойных оппонентов, в курсе их местных дел с недвижимостью? Или весь смысл в том, чтоб с 2009 года зазывать покупателей с Киева в Брюховичи?
Востаннє редагувалось Panda Grrr в Чет 12 лип, 2012 13:10, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:Ага. Прогноз не сбылся - "буде дорожчати на 1-3% в місяць" с 2010 по 2011 budivelnik сел в лужу. Он думал что форум не заметит, когда он скрывая следы своего обмишуривания, убрал прогноз из подписи.
Брехня від захара Прозноз був всього на 2010 рік , а не забирав до 2011 для того щоб подібні до цього шаромигошукача не вякали .
Да ну. Напомню Вам что речь идёт о том что Вы утверждаете что не говорили о росте цен на КРЖН в валюте в 2011.
А кто это написал что с марта 2009 и по ноябрь 2011 был "ріст цін" в валюте на 13%? Это Пушкин написал или budivelnik? http://www.radikal.ru В общем лопухнулись Вы с прогнозом про ""ріст цін" на КРЖН в 2010 и 2011. Съешьте виртуальный галстук за неправильный прогноз и не выкручивайтесь.
zahar_ написав:Ага. Прогноз не сбылся - "буде дорожчати на 1-3% в місяць" с 2010 по 2011 budivelnik сел в лужу. Он думал что форум не заметит, когда он скрывая следы своего обмишуривания, убрал прогноз из подписи.
Брехня від захара Прозноз був всього на 2010 рік , а не забирав до 2011 для того щоб подібні до цього шаромигошукача не вякали .
Да ну. Напомню Вам что речь идёт о том что Вы утверждаете что не говорили о росте цен на КРЖН в валюте в 2011.
А кто это написал что с марта 2009 и по ноябрь 2011 был "ріст цін" в валюте на 13%? Это Пушкин написал или budivelnik? http://www.radikal.ru В общем лопухнулись Вы с прогнозом про ""ріст цін" на КРЖН в 2010 и 2011. Съешьте виртуальный галстук за неправильный прогноз и не выкручивайтесь.
Наверное этим постом он и выловил своего последнего крупнорогатого(последняя продажа ноябрь 2011 г.)
Молодець ,захар - ти лапух і можеш їсти не тільки галстук і не тільки віртуальний. ріст З БЕРЕЗНЯ 2009 ДО ЛИСТОПАДА 2011 НЕ ДОРІВНЮЄ ріст в 2011.
ПС Для модераторів Відповідь виключно в манері захара він мені - лопухнувся . я йому - сам лопух .
Таким чином ми й далі рухаємось шляхом емоційного загаджування цих сторінок.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 12 лип, 2012 13:25, всього редагувалось 2 разів.
Артём123 написав:Наверное этим постом он и выловил своего последнего крупнорогатого(последняя продажа ноябрь 2011 г.)
Може бути й так , а може вийти що останнім крупнорогатим будуть захар з артемом - бо не купили в 2009 тому що не мали за що , а в 2010-2013 - не куплять бо буде на 13-25% дорожче ніж в 2009,.