У зв’язку зі збільшенням статутного капіталу банку 26 червня 2012 року, зареєстрована нова редакція Статуту Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк». Згідно зі Статутом, статутний капітал банку становить 2 327 000 000 грн. і сформований за рахунок власних коштів акціонерів, поділених на 465 000 штук простих іменних акцій номінальною вартістю 5 000 грн. кожна. Емісія акцій була здійснена шляхом закритого (приватного) розміщення акцій додаткового випуску серед діючих акціонерів банку.
чик написав:кто то знает в каком банке сейчас самые высокие % по гривне на месяц ? zanachka писал, что в идеи есть под 25%, с ограничением в сумме, но на сайте его нет
В Idea Bank є вклад "Зручний Мобільний" на 2+12 міс під реальні 25,5% річних. Причому в останні 12 міс можна забрати вклад в будь-який момент. Деталі на гілці Ідеї (я там викладав скан договору).
а я и на той ветке и здесь спрашиваю за вклад на 1 месяц
чик, На 1 месяц в гривне есть 21% в "Финансовой инициативе" вклад "7 инициативных лет" и в Пивденкомбанке "Динамический +" (по договору это вклад на 6 мес., но с возможностью досрочного снятия без потери начисленных процентов за полные месяцы размещения)
Аlександр написав:...любая величина девальвации отбивается за 2 года за счет сверхвысокого процента, если уж девальвацию пришлось встретить в нацвалюте.
Дякую за моральну підтримку! Я вагався, чи варто відкрити депозит у Русскому Стандарті. Там дають 25% на 4-6 місяців з правом поповнення. До 15 липня нічого надзвичайного не трапиться, Я разом з Вами у це вірю!
Пожалуйста А даже если и случится, то уровень Вашей поддержки следующий: 25% годовых в гривне = 12.5% за пол-года. Максимальная %% ставка в Русском Стандарте в валюте - 8.75% годовых = 4.375%. за пол-года. Тогда уровень поддержки или нулевой курс на середину июля: 8 UAH / USD х 1.125% / 1.04375% = 8.62 UAH / USD.