вы еще играетесь в гривну? поговорку слышали про то шо лучше с умным потерять, чем с дураком найти ?
Ну удачи вам

|
|
![]() вы еще играетесь в гривну? поговорку слышали про то шо лучше с умным потерять, чем с дураком найти ? Ну удачи вам ![]() ![]() Це якщо штука баксів буде лежати під матрасом. Але якщо на депо під 10% річних, то потрібно ділити на 1100. Ітого 8,94, як на мене більш реалістично. Так що втікати в долар на сьогодні слід при курсі через рік більше 9 гривень. Ефективна ставка при щомісячній виплаті більша 23% і є десь біля 25%. Квестор на кінець року прогнозує максимум 8,45 за долар. Якщо курс виросте до середини липня 2013 року до 9 гривень, тоді ефективність збереження, що в доларі, що в гривні є практично рівнозначними, як на мене. А якщо менше то долар втрачає всякий інтерес. Тобто для ефективного збереження трудових заощаджень слід використовувати рідну гривню. Але ніхто не знає що буде завтра. Тому диверсифікацію ніхто не відміняв. ![]()
Це якщо штука баксів буде лежати під матрасом. Але якщо на депо під 10% річних, то потрібно ділити на 1100. Ітого 8,94, як на мене більш реалістично. Так що втікати в долар на сьогодні слід при курсі через рік більше 9 гривень. Ефективна ставка при щомісячній виплаті більша 23% і є десь біля 25%. Квестор на кінець року прогнозує максимум 8,45 за долар. Якщо курс виросте до середини липня 2013 року до 9 гривень, тоді ефективність збереження, що в доларі, що в гривні є практично рівнозначними, як на мене. А якщо менше то долар втрачає всякий інтерес. Тобто для ефективного збереження трудових заощаджень слід використовувати рідну гривню. Але ніхто не знає що буде завтра. Тому диверсифікацію ніхто не відміняв.[/quote] а шо квестор местный оракул? он тут и платинум позиционировал как супернадежный. вы были в том платинуме? смторели "липовую" структуру собственников. а реально поискать пытались - кто за ним стоит? ну попробуйте - гарантирую вам щирое удивление. я уже молчу шо он ИБ который год "обещает". Так шо... ![]() ![]() Re: ДельтаВ Платинуме были.
За каждым банком кто-то стоит. ИБ для юрлиц есть. Для физлиц если и нет, то не надо. А что не так в Платинуме? Кредиты выдаёт. То есть, депозиты есть чем обеспечивать. Меня больше стремают банки, где депозиты в районе 20% годовых, а кредитов не выдают. ![]() А что с платинумом то не так?? Проценты начисляет вовремя, в отличие от той же дельты, которая 1го июня в пятницу почему-то не смогла выплатить на карточку проценты по депеозитам, а выплатила в субботу 2го, таким образом клиенты не получили проценты за выходные дни. Кредитчиков хвост торчит из отделения - деньги работают. Я когда нёс гривны на год в платинум под 25% в декабре, была возможность в долларах в Дельте открыть под 10,6 с ежемесячной выплатой и пополнением (эффективная чуть больше 11%), так что по расчётам того времени 8*(1,25-1,11)=9,12грн. точка безубыточности курса доллара. Как оно будет трудно сказать.
![]() Структура собственнов липа. Это 100% кипрская офшорка. Они там позиционируют у себя в собственниках некий американский фонд с красивым названием. Так вот я на сайте фонда перерыл все что тока можно. Упоминаний о платине так и не нашел, кроме пары "мутных" строчек типа "заседали - нада подумать и вынести на решение совета потом"... и все. Имхо платина платит им просто за вывеску. А отделение на майдане укопмлектованное ноутбуками? (Быстро захлопнули крышку и валим отсюда ![]() А потные очереди, причем никто ниче вразумительно не объясняет - че сидим, чего ждем? А депозит вы забирали там ? - я забирал, в каждой пачке по 500 -700 дол. ветхих купюр - Дельта наотрез отказалась принимать. Ото скандал я платинуму закатил тогдаа. Так что давайте держите деньги в платиновой банке - бугага! Востаннє редагувалось sta1178 в Сер 18 лип, 2012 12:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
у "дельты" тоже многие экономисты работают за ноутами ... ![]() ![]() ![]() Re: Дельта1. Платинум уже 7 лет работает в Украине
2. Кризис 2008-2009 пережил нормально 3. Кредитует активно с надлежащей рекламой. То есть обеспечение депозитов имеется. Про Дельту это всё тоже можно сказать. Только Дельта работает на год меньше. ![]() WachtAmRhein, тут арифметика елементарна.
Якщо на кінець року курс долара буде менше 9,12, то той хто зберігає з Платинумом під 25% річних вибрав більш ефективну стратегію ніж той хто зберігає з Дельтою під 10,6% в доларі. На Платинум немає чого бочку котити, не буду показувати пальцем хто. Якщо є заваження, так давайте конкретно. Власники відомі західні шпекулянти, які засіли на Кіпрі. Зовсім прозоро. З одним можу погодитись, без інтернет банку для фізиків вони (Платинум) програють конкуренцію Дельті та Руському Стандарту, які грають на тому самому полі. ![]()
некоторые, а не все поголовно ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|