Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 352353354355356 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Вів 24 лип, 2012 21:21

Аристарх написав:WachtAmRhein
Разница всего в 5 грн., у Брока 395, у Хрещатика 400, а головняка может быть намного больше… Потому что при обратном откупе у Хрещатика они как правило довольствуются визуальным осмотром без всякой экспертизы, когда предъявляете им документы, что слиток был куплен действительно у них. Только 2 раза за всё время усомнились и пришлось делать экспертизу. Про Брок ничего не могу сказать, не сдавал туда, но последний раз когда прозванивал к ним, у них в наличии были только Argor Heraeus, я же считаю, что Valcambi на порядок выше.

Я не специалист в данном вопросе, но из всех промониторенных мной банков в броке реально почти всегда дешевле всего. Покупка золота производилась для нужд ювелирной промышленности, поэтому сдача слитков назад не предусматривалась. :wink:
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лип, 2012 10:26

Банк «Хрещатик» — емітент ексклюзивних монет з дорогоцінних металів

Банк «Хрещатик» виступив емітентом ексклюзивної монети зі срібла найвищої проби “Видатні гетьмани України”, присвяченої відомим ватажкам українського козацтва Д.Вишневецькому, П.Конашевичу-Сагайдачному, Б.Хмельницькому, І.Виговському, П.Дорошенку, І.Мазепі, П.Орлику.
Викарбована зі срібла 999,0 проби Монетним двором Польщі, монета має вагу 250 г, номінал — 50 доларів, емітент — острова Ніує. На аверсі монети зображено портрети гетьманів, над кожним з яких розміщено ім’я та прізвище, знизу — роки життя. В середині аверса — зображення герба Запорізького війська. На реверсі — належні вищезгаданим гетьманам герби. Розміри монети 90,00 х 67,35 мм. Монету презентовано у футлярі з червоного дерева, в якому розміщуються також сертифікат і книжечка з історичною довідкою, підготовленою вченими-істориками кандидатом історичних наук В.Глаголюком, директором Музею гетьманства Г.Яровою та завідувачем відділу музею М.Павлишин.
Тираж монети — 400 шт., вартість 7,5 тис. грн, але реалізується лише частина накладу, оскільки банк використовуватиме монету як корпоративний подарунок власним клієнтам. Монету можна придбати у «хрещатицьких» відділеннях — див. детальніше http://www.xcitybank.com.ua/service/pri ... ns/one/138
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лип, 2012 10:27

Нагадуємо, що, зважаючи на значну кількість різноманітних монет, які реалізує банк “Хрещатик”, і з метою поліпшення комфортних умов їх пошуку на сайті банку, тут модернізовано сторінку послуг для приватних осіб і відкрито новий підрозділ “Банківські монети”. Пошук можна здійснювати за трьома групами монет: пам’ятні та ювілейні монети НБУ, інвестиційні монети НБУ та монети іноземних монетних дворів. Відтепер усі бажаючі можуть не тільки швидко знайти будь-яку монету, а й відразу побачити, як вона виглядає на аверсі та реверсі, ознайомитися з її описом, дізнатися, до якої серії вона належить, яким тиражем викарбувана, хто емітент і звичайно скільки вона коштує.

Довідково за темою:
Інвестиційні монети НБУ та іноземних монетних дворів з дорогоцінних металів допоможуть не тільки захиститися від інфляції, вони мають художню й історичну цінність, а карбування невеликими тиражами підвищує їх привабливість для колекціонерів. Вони можуть стати чудовим подарунком для бізнес-партнерів, колег, рідних і близьких з нагоди визначних подій та ювілейних дат.
Придбати інвестиційні монети можна у будь-якому відділенні банку «Хрещатик», адреси яких можна дізнатися за тел.: (044) 490-25-00 або на корпоративному сайті банку http://www.xcitybank.com.ua/ustanovy. Для зручності обслуговування існує можливість замовити монети заздалегідь за тел. (044) 490-52-42. Детальна інформація на сайті банку за посиланням: http://www.xcitybank.com.ua/service/coins/
xcitybank

Подякував: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лип, 2012 16:25

Красивая вещь. И приличных габаритов.. четверть кило серебра, как-никак :):
http://fotohost.org/images/a14da0b0-13kB.jpg
Klastero

Подякував: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лип, 2012 17:33

В общем, протестировал я систему покупки билетов ) В принципе неплохо. У меня отделение банка не далеко от дома, где-то около 12 народу там было немного, оплату приняли быстро. А на вокзале касса для билетов по брони отдельная. Очередь конечно, есть, но не как в мавзолей, так что время таки сэкономил.
sk1f

Повідомлення Додано: Сер 25 лип, 2012 20:12

sk1f написав:В общем, протестировал я систему покупки билетов ) В принципе неплохо. У меня отделение банка не далеко от дома, где-то около 12 народу там было немного, оплату приняли быстро. А на вокзале касса для билетов по брони отдельная. Очередь конечно, есть, но не как в мавзолей, так что время таки сэкономил.

На сайте Экспресс банка видел страничку "оплата залізничних квитків". Не углублялся в детали, но, думаю, Вам может быть интересно. Банк, в основном, обслуживает как раз железную дорогу.
darmet

Подякував: 51 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 лип, 2012 11:11

darmet
Спасибо, буду знать. Просто у меня в Чернигове отделение Экспресса так же далеко от моего дома как и вокзал, так что разницы особо не будет. А Хрещатик как раз рядом с домом, так что выбирать особо не приходится
sk1f

Повідомлення Додано: П'ят 27 лип, 2012 20:55

Ivan_74 написав:
  SlipKnoT написав:На какой срок лучше вкладывать средства в инвестиционные монеты? Какие инвестиционные монеты выбирать для вложения средств? Монеты какого веса более удобны для инвестирования? На что, кроме веса монеты, стоит обратить внимание при выборе? Заранее спасибо за ответ кто ответит….

Если вы не профессиональный спекулянт то вкладывать в золото надо на всю жизнь, как говорится на черный день, если он настанет сможете продать или обменять на то что Вам будет необходимо, вкладываться лучше не в монеты, а слитки известных во всем мире аффинажных заводов, по ним разница между покупкой и продажей меньше чем по монетам, вкладываться надо (снова повторюсь если вы не спекулянт) на "черный день" от 5-20 % от Ваших сбережений, под черным днем имею ввиду войну, исчезновение такого проекта как независимая Украины и прочие катастрофы такого порядка, они происходят в мире регулярно, деньги полностью пропадают или обесцениваются, да и в нашей относительно недавней истории такое уже было, распад союза, сбережения сохранили свою покупательную способность только у тех кто вкладывал деньги в золото или недвижимость (но недвижимость менее мобильна и ликвидна чем золото), а те кто держал сбережения в рублях под матрасом или в банках все обесценились практически моментально.

Согласен, золото поэтому и зовётся "вечным металлом", но ведь для этого неоходимо знать массу тонкостей, а именно какие золотые слитки наиболее ликвидны? Как выбрать слиток, учитывая штамп аффинажной компании, массу, форму (литые, штампованные), упаковку и другие тонкости... Может у кого-то есть опыт...
MalahoffRostislav

Повідомлення Додано: П'ят 27 лип, 2012 23:27

хочу открыть банковский счет для ребенка, а то маленькие детки - маленькие бедки. обучение нынче дорогое да и вообще... много видела разных программ, в том числе и в "хрещатике". а еще привлекла внимания услуга страховых компаний со страховкой ребенка для оплаты учебы в вузе, но как обычно, со страховщиками все слишком непросто. если кто-то имеет такой вклад в "хрещатике", расскажите, что там к чему, а то менять банк и обращаться в другие конторы не хочется
lana

Повідомлення Додано: Суб 28 лип, 2012 00:02

lana написав:хочу открыть банковский счет для ребенка, а то маленькие детки - маленькие бедки. обучение нынче дорогое да и вообще... много видела разных программ, в том числе и в "хрещатике". а еще привлекла внимания услуга страховых компаний со страховкой ребенка для оплаты учебы в вузе, но как обычно, со страховщиками все слишком непросто. если кто-то имеет такой вклад в "хрещатике", расскажите, что там к чему, а то менять банк и обращаться в другие конторы не хочется

Лучше перекладывайте каждый год в тот банк, в котором будут лучше условия, чем на 15 лет закапывать денежки в Хрещатик, не говоря уж про страховые компании.
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

#<1 ... 352353354355356 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор