|
|
![]() Реал банкпрошу, ткните в ветку обсуждения такой банки «РЕАЛ БАНК», живёт здесь _http://realbank.com.ua_. Довольно "вкусные" предлагают проценты деполюдям, а ещё для жителей Донецка, Киева и других городов дают акционные плюсики, в зависимости от местоположения, по акции «Це моє місто! Це мій банк!». п.с. банку не пиарю, сам случайно нашёл на просторах интернета
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Торговый баланс Украины ухудшился на 10%
Ще кілька таких місяців, й найгарнішу в світі вже не втримати від падіння. ![]() Краса врятує сей безумний світ...мабуть!Усім , ПРИВІТ !
Ну, "нічого нового під сонцем"..таки нема..і несподіваного.. В цілому, безумовно, хоча...деякі шпектаклі ,наприклад "европейська боргова криза" дещо затягується, звиняйте. На квартал-другий, не більше..мабуть..хоча..хтозна... ![]() "Прогноз погоди " залишаю в силі,в тому числі, І ОСОБЛИВО, " курсову" його складову....найбільш прикладну частину ![]() і не тільки через звичку НЕ махлювати(коригувати в процесі) а, й ..через відсутність вагомих підстав, бо зростаючі ризики цілком прогнозовано, тимчасово нейтралізуються.. ![]() Тільки динаміка ВВП і безробіття- два з трьох основних макроекономічних індикаторів мене ТРОХИ пєчалять... ![]() "Список квестора" -дещо змінився,але не кардинально.. ![]() ПС. Таки "Втеча з Шоушенка" найкраще кіно..рекомендую.... ![]() ППС. Відкрив для себе новий вид активного відпочинку.. "військові збори" ..в аеромобільній бригаді...просто СУПЕР...марш-кидок на 10 км старенький "квестор" ще могьот виявляється...є ще порох ..десь..мабуть... ![]() ПППС.Деякі зміни стались в найулюбленішому виді пасивного відпочинку..віскі краще запивати ПЕПСІ а не кока-колою.. ![]() Резюме : "і це все марнота та ловлення вітру.."..... звиняйте ![]() 12
Відповісти
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Ув. Квестор! Спасибо, вот теперь спокойней ... Еще бы "список Квестора" на этот момент для уверенности.... Ну чтоб случайно "лапшу на уши " не поймать...
![]() квестор
Не витримали без свого дітища... ![]() Думав що появитесь числа так 31 грудня з фразою - "ну шо су..ни дєті, я ж казав вірити моєму прогнозу погоди"... ![]() значить у нас все більш-менш окей, а в Європі виходить не видно світла в кінці тунелю... як гадаєте буде ще серйозно штормити їхню валюту восени чи вже пік пройшли? який, на даний момент, вважаєте солодкий курс євро для купівлі? та й оновлений список усім би незашкодив... ![]() з поверненням!
![]() Malky
Від квестора на сторінці 707 цьої гілки Форуму 1. Банка ТРАСТ має статус "кандидата" до мого списку ... 2. Російська "мамка" НЕ така вже й " міцна" як її рекламує "міцний горішок"... До речі, про "горішок", єдиний фільм за його участю котрий мені колись сподобався-" Останній бойскаут"...рекомендую переглянути... Усім ДОБРАНІЧ. квестор ![]() Про "Форум"- однозначно "В САД"!!!! Але це швидше примха естета...ніж сурова необхідність...НАРАЗІ !...
![]() Про "список"- якщо дощити буде найближчих кілька днів, то можливо підправимо, бо полохливість та нездарість деяких "модних брендів і трендів" і нарощення "маси" та потужності деяких аборигенів потрібно "увіковічити"...як і покращення "рельєфу" та ефективну "сушку"(скидання баласту) деяких "грандів"... ![]() Про віскі- таки добряче п"ється ..але наразі..назви не напишу..правильно.. ![]() Про євро- найближчих кілька місяців ( як і останніх кілька років) вважаю за необхідне триматись осторонь цього виду ризикованих активів...далі побачимо реакцію євробюрократів на РЕЦЕСІЮ котра ТАКИ БУДЕ в єврозоні за підсумками третього кварталу... ![]() ![]()
![]()
|
|