Браво, Квесторе!
І за оптимізм, і за надію, і за повернення!
|
|
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Браво, Квесторе!
І за оптимізм, і за надію, і за повернення! ![]() Ура! Квестор повернувся! Дуже хтілося б побачити оновлений список по банках, тим більш в таких складних нинішніх умовах.
Те, що девальвація буде - мало хто сумлівається, але ніхто не знае коли ![]()
![]() Ну, загальноприйнята теорія і міжнародні консультанти-кредитори вважають мінімально -безпечним рівнем ЗВР у розмірі вартості трьохмісячного імпорту( приблизно 25 млрд. для України)..правда багато країн живе і процвітає і при значно менших пропорціях... ![]() Особисто я,звісно, НЕ згоден з загальноприйнятою версією, бо вважаю, що мінімальний рівень ЗВР має покривати лише критичний імпорт ( енергоносії, ліки, харчі і боєприпаси) + підтримка валютної ліквідності для обслуговування короткострокового державного зовнішнього боргу ( а може загального а не лише державного??)...ну, таким чином питання дискусійне..і НУДНЕ трохи... ![]() Але моє уявлення про мінімальний рівень ЗВР для України НЕ має жодного прикладного значення, бо НЕ я управляю сим процесом..на жаль чи на щастя. Себто: точного значення керувателі процесу( центробанк і уряд)здається офіційно НЕ оприлюднювали ....але цифра 25 млрд. дол зустрічається у навколотематичних дискусіях досить часто...є інтуїтивне відчуття, що ся цифра і є тим Рубіконом...котрий спокійно перейдуть..і підуть далі..як захочуть....і будуть вважати за потрібне..і можливе... ![]() ![]() Депозитним іммігрантам...або "Список Global Finance".Для колєг котрі вважають , що солити гроші в банках можна виключно "за бугром"
буде корисно ознайомитись з традиційним щорічним рейтингом котрий мені дуже симпатишний...WORLD'S 50 SAFEST BANKS 2012.. ![]() У наших диких і прекрасних степах присутні.. аж чотири банки з сього списку .. ![]() А для колєг котрі не готові летіти в Канаду, Австралію чи Китай можна обмежитись найнадійнішими ТОП -10 з "ближнього забугор"я"... ![]() рекомендую...Safest Banks in Central & Eastern Europe Правда трійко банок з сього списочку присутні у нас..давно і моцно... ![]() Востаннє редагувалось квестор в Сер 15 сер, 2012 14:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Предлагаю обсудить целесообразность вложения в валютные казначейские облигации под 9%:
http://news.finance.ua/ua/~/2/2012/08/15/285684 Кому больше доверяем: государству или коммерческим банкам? Преимущество: ликвидность и безымянность, не свойственные депозитам. Какие будут мнения? ![]()
Ни в коем случае не садиться играть с шулером....лучше в коммерческий банк,чем государству доверить....Да и государства то фактически нет...Оккупационная администрация...В любом случае за коммерческими банками присматривают...есть ФГВФЛ...Государство же никто не контролирует...и оно простит всем... ![]() Востаннє редагувалось gontar в Сер 15 сер, 2012 14:55, всього редагувалось 1 раз.
![]()
В уже далеком 1998-м году... году "великого дефолта" в России и приличного "трясения" у нас (доллар вырос с 1,80 сначала до 3,60, а в следующем году - до 5,40, но тогда правда у народа валютных кредитов не было)...так вот, угораздило меня тогда поиграться с еще живущим и здравствующим банком "Украина" в ОВГЗ для населения... помню как сейчас: август-сентябрь, заявления о дефолте и РЕСТРУКТУРИЗАЦИИ выданных ОВГЗ... появилось тогда такое понятие, как КОВГЗ (уже не помню, что означало К - конверсионные что ли)... факт тот, что для юриков заморозили возврат денег на несколько лет... физики проскочили... и я, в ноябре 1998-го... "трясущимися" руками получая уже обесцененные гривни... радовался, что ОТПУСТИЛИ... А теперь думайте, кому стоит доверять... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|