Є чимало БЕЗКОШТОВНИХ програм, що працюють з цим форматом. Наприклад, ОО Сalc.
|
|
![]() Re: ПриватбанкЄ чимало БЕЗКОШТОВНИХ програм, що працюють з цим форматом. Наприклад, ОО Сalc. ![]() Я в курсе про OpenOffice ![]() И я так поняла, что на кнопке экспорта выписки как раз изображен логотип одной из таких бесплатных программ ![]() Опять же, за каким хреном соответствующие действительности выписки предоставляются только в каком-то мутном формате, ради чтения которого я должна либо покупать дорогостоящий пакет, либо искать где-то линуксячье убожество, чтобы оно захламляло мой компьютер. Почему-то у других банков выписки можно отображать прямо в браузере. Не верю я, что это сверхсложная задача. Востаннє редагувалось Клубничка в П'ят 17 сер, 2012 17:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Для просмотра Майкрософт выпустил бесплатное ПО - ![]() Шарашкина контора....да и только....А вообще лишать лицензии и уголовное дело....Карточки без договоров...кредитки.....навязывание сервисов...ОПГ....
![]() _http://4.bp.blogspot.com/-DzzGzNqNfXI/UC5RurctCII/AAAAAAAAAdw/hxqHvWu3U4g/s1600/Untitled.png Загрузчик картинок говорит, что она сильно большая. To Alex777, PrivatBank, и прочих его сотрудников: Как в Киеве получить такую же, от Приват банка, бесплатно? На предложение сходить в отделение отвечу сразу же - был, писал заявление, на что не получил ответа. На жалобу о не получении ответа получил ответ от ГО - мы не при делах, ответа и не будет.
![]() Re: Приватбанкклієнт може мати як мінімум браузер, де цей файл чудово переглядається.. або альтернативні програмні продукти у тих хто не в курсі, стоїть піратський МСО ))) холівар моде он - я користуюся лінуксом не один рік.. і називати лінукс, чи софт під уього "убожеством" говорить про непрофесіоналізм в даному напрямку. Якщо ви розбираєтеся в продукті, то не будете говорити так.. в усьому є свої + і -.. /холівар моде офф ![]() Re: ПриватбанкПС.. Я не працівник Привату. Я його клієнт, як клієнт Альфи і був клієнтом Укрсоцу.. я бачу його мінуси і бачу його плюси. Плюсів для мене поки що більше... При цьому, я не виправдовую негативні його сторони чи дії... Як то наприклад визнання своєї неправоти..
Як я тут колись писав про те, що в мене було списання подвійне з регулярних платежів. Звертався 3 рази до чату і 1 раз на форумі. Не для того, що б повернути кошти, а для того, що б почути з чиєї сторони трабла. 2 рази мені оформлювали повернення коштів і 2 рази я отримував відповідь, що списання відбулися згідно моїм налаштуванням. На форумі Приватбанк мені відповідь не дав. Лише третій раз консультант в чаті визнав вину Банку в даному питанні, підтвердив, що в мене таких налаштувань не має, що б списувалося по 2 рази (історію зберіг ))) )...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|