Это один из домов шаромыги КП Житлоинвестбуд-УКБ то ли сданный уже 2011 то ли на сносях сейчас по адресу Лазо 4-6.
И мЫкола яновЫч предлагает покупать квартиры у этого шаромыги как "надёжного" застройщика
А будивельнык говорить что сараестроители ничего не воруют и не халтурят.
Кстати похоже ещё чуть-чуть и "качественная работа" сараестроителей из КП Житлоинвестбуд-УКБ могла упасть на крышу малоэтажного дома http://www.radikal.ru
Интересно что про инцидент почти не сообщали СМИ, сараестроители наверно хотят замять скандал - покупателей по их неадекватных ценам и так маловато, а после увиденного желающих покупать такое фуфло стало бы ещё меньше.
Всі позлорадствували А очей щоб побачити , або розуму щоб зрозуміти , що обірвало не шмат стіни , а шмат пінопласту - так і не змогли .
ПС Правда я навіть на другій приведеній фотографії бачу порушення технології ( жодного дюбеля в обірваному пінопласті)
ППС Цей обірваний шматок стіни нічого поганого зробити не міг - там десь 9 м2 і вага цього шматка кілограм з 30-40 буде.
Ну да - "Всё хорошо прекрасная маркиза"
И как всегда у будивельныка подсчёты "высший пилотаж" - "там десь 9 м2 ". И это при том что отвалился кусок минимум 3м х 8.4 м.
Будивельнык Вам надо срочно на пересдачу - курс переподготовки по умножению пройти.
zahar_ написав:И как всегда у будивельныка подсчёты "высший пилотаж" - "там десь 9 м2 ". И это при том что отвалился кусок минимум 3м х 8.4 м.
Будивельнык Вам надо срочно на пересдачу - курс переподготовки по умножению пройти.
В останній час я розумію що в захарів-василів-айде і так далі , справи повний швах. Єдине що вони мені виставляють як претензію це те що я щось-там , десь там не добачив. А от по суті - відповісти нічого. Айде всю свою кампанію очорнення побудував на трьох цифрах 550-600-650 доларів за м2( при цьому забув що ціна м2 може змінюватись в часі більше ніж на 20%) василь - задовбав оповіданнями в яких , то будинок взагалі відсутній , потім перейшов до тези -фотошоп, станом на сьогодні теза - не жилий.
Захар чіпляється що я не правильно визначив площу кавалка теплоізоляції .
Захар , спеціально для тебе. Якщо буде визначенно що на кожен лист пінопласту площею в 0,5 м2 не вбито як мінімум 2 дюбеля , то все утеплення потрібно буде переробляти .
Тому Суттю питання для мене було а - цей брак не міг причинити якихось кардинальних пошкоджень не те що стінці але й людині б- випадок браку з вартістю виготовлення 150 грн/м2 ( тобто вартість втрат на цьому конкретному варіанті приблизно =300-400 доларів) - не створить жодного впливу на цінову ситуацію на ринку, адже це ще в 100 000 разів менше сум які галузь отримує з бюджету і в 10 000 000 разів менше сум в цінах продажу.
zahar_ написав: Ну да - "Всё хорошо прекрасная маркиза"
И как всегда у будивельныка подсчёты "высший пилотаж" - "там десь 9 м2 ". И это при том что отвалился кусок минимум 3м х 8.4 м.
Получается, по-его, отвалилось 3м х 8.4м, а упало - 9 м.кв. Остальное - так ведь сгорело от трения об воздух. Ведь Шатлы тоже "горят", когда входят в воздух.
ИТОГО: заявленный "безопасный" вес в 30-40 кг, переходит в не менее "безопасный" 90-120 кг.
КСТАТИ! Кусок 0.5 кв.м. (намного меньше) убил Шатл моментально, на стадии старта.
Так что выводы каждый сам себе делает...
Востаннє редагувалось 1715 в Нед 26 сер, 2012 10:47, всього редагувалось 2 разів.
1715 написав:КСТАТИ! Кусок 0.5 кв.м. (намного меньше) убил Шатл моментально, на стадии старта.
Так что выводы каждый сам себе делает...
1 Так людина тільки тим і відрізняється від тварини , що в стані зробити власний висновок. Тому ті в кого голова на місці ( тобто люди) - роблять висновки самостійно і індивідуально. 2 ті в кого в голові стадні інстинкти , чекають поки за них хтось висновок зробить , а далі вже стадом на одного і будуть пробувати навалюватись 3 Якщо хтось думає що Шатл пінопластом обшивали , чи для тих в кого теплоізоляція=пінопласт - ті звичайно можуть проводити паралелі між шатлами і кавалками утеплень на будинках.
Останнє В якій хворій голові могла виникнути думка що в своїх повідомленнях я захищаю бракоробів Хтось може привести приклад
А от пояснити що сталось - на відміну від стад безголових яким кинули кістку В Києві відвалилась стіна- і вони давлячись почали її гризти , я виключно заради їх блага ( щоб здурі не подавились) - допоміг
budivelnik написав: Всі позлорадствували А очей щоб побачити , або розуму щоб зрозуміти , що обірвало не шмат стіни , а шмат пінопласту - так і не змогли .
Правда я навіть на другій приведеній фотографії бачу порушення технології ( жодного дюбеля в обірваному пінопласті)
Странный Вы. Посмотрел бы я на Вшу лично реакцию, если бы Вы купили квартиру в новострое, заплатили большие деньги, которые Вы собирали много лет, и в один прекрасный день получили вот такое. Причем прибывший представитель застройщика сказал бы Вам: "Ничего страшного, пустяки, дело житейское! Это ж не стена, а всего-навсего, кусок пенопласта..."
Пять этажей - по три метра(с междуэтажными перекрытиями) на 4 метра в ширину = около 60м2, по весу оторвавшаяся часть визуально выглядит внушительно, да и без вырванных металлических и прочих монтажных конструкций, уверен не обошлось. Залатать - да, проблемы не составит, но а если буря более сильная будет с порывами ветра 15 - 20 м/с.или ураган при котором достигнет 32 м/с и более, то что ожидать - летающую тысячу квадратов конструкций с арматурой , мет. профилем и прочим, да еще и со скоростью ветра??? 30 м. в секунду это скорость более 100км. в час, когда маленький камушек разбивает прочное лобовое стекло... А на что дом станет похож?
budivelnik написав:В крайньому випадку Вам нічого не заважає провести експеримент скинувши якусь пінопластину з балкону.+ сам по собі пінопласт досить пружний , тому сила удару не буде сконцентрована в якійсь точці а розподілиться по площині і так далі і тому подібне....
даже простым куском упаковки с телевизора итп шалдарахнет так, шо мало не покажеться, если с высоты этажей 20, да еще и ребром, да еще шоб ветерок немного дул
не говоря уже про кусок цемента к этой пенопластине приклеить