|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 26 сер, 2012 08:53
gontar написав:kievlyanka Вот еще такой момент...пополнение по согласию банка...Предположим я решил пополнить счет...Каким образом узнавать можно ли пополнять или нет?Прийти лично в отделение или вам менеджер оставил контактные телефоны?Это в личном порядке решается либо на общих основаниях?
вы знаете, когда я оформила депозит и уже выходила из отделения сказали мне и пожелали: Приходите еще и пополняйте депозит, вежливо и приятно; так что пополнять можно, пока отказа не было 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 сер, 2012 22:10
kievlyanka написав:вы знаете, когда я оформила депозит и уже выходила из отделения сказали мне и пожелали: Приходите еще и пополняйте депозит, вежливо и приятно; так что пополнять можно, пока отказа не было 
Ключове слово "пока".  Депо під 19,5% поповняти забороняли в 2011-му.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 сер, 2012 22:18
Mirax написав: kievlyanka написав:вы знаете, когда я оформила депозит и уже выходила из отделения сказали мне и пожелали: Приходите еще и пополняйте депозит, вежливо и приятно; так что пополнять можно, пока отказа не было 
Ключове слово "пока".  Депо під 19,5% поповняти забороняли.
А відсоткову ставку знижували в односторонньому порядку?Ви були клієнтом банку?Що можете сказати?
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 сер, 2012 10:54
gontar написав:А відсоткову ставку знижували в односторонньому порядку?Ви були клієнтом банку?Що можете сказати?
Ставку не чіпали. Інакше мене вже би не було в цьому банку, як свого часу забрався з Фініків через це в тому числі. Фтопку такий банк, який не може дати ради по ним же запропонованих депозитах, які в основному є короткостроковішими за кредити, а значить можна міняти ставку після закінчення депо безболісно для клієнтів і репутації банку. Міняти ставку по діючих депозитах може хіба банк, який живе як піраміда, зі залучення нових депозитів, а не як класичний банк - на кредитах. Нема притоку нових депозитів, піраміда задихається і... знижує ставки по діючих депозитах. Тому такі банки я обходжу стороною.
Востаннє редагувалось Mirax в Пон 27 сер, 2012 11:08, всього редагувалось 4 разів.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 сер, 2012 10:58
gontar написав: Mirax написав: kievlyanka написав:вы знаете, когда я оформила депозит и уже выходила из отделения сказали мне и пожелали: Приходите еще и пополняйте депозит, вежливо и приятно; так что пополнять можно, пока отказа не было 
Ключове слово "пока".  Депо під 19,5% поповняти забороняли.
А відсоткову ставку знижували в односторонньому порядку?Ви були клієнтом банку?Що можете сказати?
поторопитесь, если заинтересованы под 26% спрятаться 4 дня только до завершении акции 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 сер, 2012 10:59
kievlyanka А откуда такая информация??...на сайте что то не вижу....
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 сер, 2012 11:20
kievlyanka написав:поторопитесь, если заинтересованы под 26% спрятаться 4 дня только до завершении акции 
Могут с сентября и увеличить ставки.
-
zuker1111
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-