Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tyreinua Точняк! Я теж пам'ятаю їхні ліміти! Тільки Горбаль ПРаський чого вартий... одним словом не несіть туди свої гроші!
Ще як аргумент, вони в мінус працюють! Депозит "Стандарт" від 153 до 183 днів 18,00%; а як нам вище написали, кредити під 16% дають.. от і рахуйте, -2% виходить
Chabik написав:Точняк! Я теж пам'ятаю їхні ліміти! Тільки Горбаль ПРаський чого вартий... одним словом не несіть туди свої гроші!
Ще як аргумент, вони в мінус працюють! Депозит "Стандарт" від 153 до 183 днів 18,00%; а як нам вище написали, кредити під 16% дають.. от і рахуйте, -2% виходить
Банк Г....
Я не перший раз переоформлюю депозит в цьому банку, але ще досі не зустрічала депозитний вклад "Стандарт". Можливо Ви помилились? Щодо "-2%", напевно, їм так вигідно. На мою думку, тут вони працюють більш на імідж (з 2012 року Укргазбанк працює прибутково). І не забувайте, "Доступне житло" під 16% - пільгова державна програма.
Дайте список надежных, с вашей точки зрения, банков и, через годик, посмотрим кто был прав
Приват! Да, козлячее обслуживание, да некомпетентный персонал, да ещё множество минусов – даже спорить не буду. Вы задали вопрос о надежности? Давайте посмотрим через год. Когда кризис накрыл и все распустили сопли пиная клиентов, Приват начал терроризировать должников, вплоть до развешивания их на бигмордах. Да – не порядочно! Да – не стандартно, но для банка главное деньги. И если бы я был их клиентом, то расценивал бы это как борьбу, в том числе за мои деньги и мне плевать на методы. У нечестных людей нельзя выиграть честными методами. Для этого мы и даем свои деньги банку, а не одалживаем их напрямую. Это работа банка отдать деньги в надежные руки, а в случае проблем – решать эти проблемы.