budivelnik написав:1 Так Ви згодні чи ні що населення пропиває/прокурює в рік більше грошей ніж витрачає на нерухомість ?
Мы это с Вами уже обсуждали. Коротко: с тем, как Вы ставите этот вопрос - нет, не согласен.
budivelnik написав:б - з ринку львова практично зник алкоголь з фуфлижними марками , з чого я роблю висновок що статистичне зростання відбулось за рахунок чорного/сірого ринку
Если не ошибаюсь, в статье утверждается, что рост произошел как раз из-за выхода значительной части рынка из тени, а не ухода в тень.
По остальному судить не могу, статья более чем спорная. Я сомневаюсь, что сейчас стали массово потреблять больше, особенно учитывая, что цена постоянно растет. А потребление левака вряд ли можно адекватно отследить.
Насчет сварки на месте - я уверен что варили на заводе. А никак не на месте. И уж тем более что после сварки такой конструкции - обязаны были проверить качество соединения.
1 Тут те саме фото що приводив я, в нижній частині чітко видно що тріщина відійшла на кілька сантиметрів від основи , а тому не може бути по сварочному шву 2 Якщо варили на заводі - то питання тріщин взагалі не до будівельників а до виробника металічної конструкції ( про що я відразу й написав - всі притензії до Ах...) 3 На рахунок болтів - при монтажі є такі речі як монтажні отвори , в які не факт що повинні бути обовязково заповнені болтами ( хоча в нашому випадку швидше за все це отвори під болти) Причини їх відсутності може бути два а - брак -халатність ( але сама наявність цього фото підтверджує , що робота в будівельників організована таким чином , що халатність одних виправляється іншими і ці інші - також будівельники і саме подібний дубляж з одного боку оберігає від аварій , а з другого здорожчує вартість) б - брак конструкції виготовленної на заводі( отвір ззовні зробили , а отвір всередині або забули , або не співпадає з зовнішнім) - такі проблеми вирішуються або сваркою ( найпоширеніший варіант) або підгонкою отворів ( найправильніший , але й найбільш трудомісткий а значить найдорожчий)
Посторонний написав:Если не ошибаюсь, в статье утверждается, что рост произошел как раз из-за выхода значительной части рынка из тени, а не ухода в тень.
Прочитате уважно мій абзац
Якщо зникли неправильні акцизні марки - значить зменшився обсяг чорного ринку за рахунок збільшення білого.
Serg-ik написав:Действительно: в какой Европе существует в пределах одной страны свой цемент, песок, глина, металл, уголь, добываемые рабочими с зарплатой в 400-500 баксов? Из которых потом делается голая коробка (без отделки материалами из той Европы )рабочими, с зарплатой в 400-700 баксов? И газ для промышленности у нас не дороже европейского. Так что при существующих ценах, зарплатах есть куда двигаться. Колесников уже готов двигаться до 750 баксов (6000 грн) на примере финских домиков.
Давайте так 1 Єнергоносії - не дорожче європейських , значить матеріали в яких енергоносії становлять від 70% ( пісок до речі також , адже як правило він в карєрі кілометрів за 20-100 від будови) , а вартість доставки з карєра 3 грн/тонна , що при ціні піску в 120-150 грн/м3 = 40-50 км до карьєру 2 Вартість грошей на заході 3-5% в рік , у нас 15-20% в рік , що при терміні будівництва в 3 роки ( середньому) = збільшені затрат на 3 роки х 15% / 2 =22%-3х5%/2=15% 3 Таким чином економія на робочих перекривається доходами власників грошей.
1. и шо?
Так ні що - просто вартість основних будівельних матеріалів , що тут- що там виходить однакова , а по деяких позиціях і вища.
2. а у нас стоимость денег-0%,потому что они не из банка, а из кармана "инвесторов"
Для того щоб інвестор тут вклав на етапі котловану йому потрібно запропонувати знижку яка як мінімум не менша від тієї суми яку він отримає поклавши свої гроші на депо , до речі так само і за бугром. Але розміри по депо тут і там - різні . а значить і величини знижок різні, от і випливає різниця в вартості грошей.
3.Экономия на всем выливается в сверхприбыли строителей. опять двойка, манипулятор
Економія в головах фантазерів виливається в те що справедливі ціни існують тільки в їх фантазіях, а тому скільки б вони не розповідали про па300-500-800 , ринок їх доводить що правильно па1000-1200-2000 . Тому сідай - одиниця - звіздобол.
Посторонний написав:Мы это с Вами уже обсуждали. Коротко: с тем, как Вы ставите этот вопрос - нет, не согласен.
Ви можете бути не згодні , але нагадаю свій розрахунок , який базувався на данних якоїсь там міжнародної організації Данні Українці старше 15 років споживають по 15 літрів в переводі на 100% спирт алкоголю на душу . Таким чином 15 літрів х 45 млн осіб/72 роки тривалість життя х (72-15 років)=535 млн літрів спирту З 1 літру спирту вийде 2,5 літри горілки по ціні в 60 грн за літру( 30 грн за 0,5л) 535 000 000 х 2,5 х 60= 80 млрд грн Обєм нового будівництва в рік близько 40 млрд грн(2009) 50 млрд грн(2010-2011)
Так як данні не мої , а мій тільки розрахунок , то пропоную для Вас привести свої данні з своїм розрахунком , а потім вже й порівняємо.
Посторонний написав:Мы это с Вами уже обсуждали. Коротко: с тем, как Вы ставите этот вопрос - нет, не согласен.
Ви можете бути не згодні , але нагадаю свій розрахунок , який базувався на данних якоїсь там міжнародної організації Данні Українці старше 15 років споживають по 15 літрів в переводі на 100% спирт алкоголю на душу . Таким чином 15 літрів х 45 млн осіб/72 роки тривалість життя х (72-15 років)=535 млн літрів спирту З 1 літру спирту вийде 2,5 літри горілки по ціні в 60 грн за літру( 30 грн за 0,5л) 535 000 000 х 2,5 х 60= 80 млрд грн Обєм нового будівництва в рік близько 40 млрд грн(2009) 50 млрд грн(2010-2011)
Так як данні не мої , а мій тільки розрахунок , то пропоную для Вас привести свої данні з своїм розрахунком , а потім вже й порівняємо.
Як завжди... що не дочув, те добрехав. Обсяг споживання горілки в Україні за результатами 2011 року не дотягнув до 42 млн. декалітрів. Тобто 420 млн. літрів, або 840 млн. півлітрових пляшок готового продукту.
1 Тільки дебілоїд вважає що алкоголь це виключно горілка, а пиво , вино,коньяк,слабоалкоголка і так далі просто погуляти вийшли. 2 Тільки дауноподібний буде хамити а в кінці ставити рожицу яка поміхається. 3 Навіть 840 млн пляшок х 30 грн пляшка = 24 млрд грн + додаємо все що я перечислив і на виході отримаємо цифру дуже близьку до тієї яку я отримав повідомленням вище.
То що ? Я фантазер , чи ти хренів фантазер?
Таким чином , я в черговий раз можу стверджувати 1 Щорічно українці пропивають суми як мінімум не менші ніж витрачають на купівлю житла 2 Так само можу стверджувати що щорічно українці в тютюновий дим випускають також не менші суми ніж витрачають на купівлю житла.
Таким чином , обєм тільки цих двох шкідливих звичок в два рази більший ніж обєм щорічнозбудованого у грошовому еквіваленті. Отже - не так вже й погано живе середньостатистичний який може собі позволити по вітру пустити 0,3-0,4 м2 щороку.
[b]Serg-ik[/ А когда это было, что стоимость денег от инвестора "ноль", они же не благотворительная организация чтобы деньги даром давать. Они на эти деньги тоже должны получить доход, иначе их проще в банк отнести
Chabik написав:zahar_ Воно (Попов) не знає що таке собівартість і з чим її їдять.. він тільки відкати за кожен кв. м. рахувати вміє і то не з першого, разу і з калькулятором
Может он и откаты сам не считает - чего-то Коммунальное коммерческое унитарное предприятие "Финансовая компания "Житло-инвест" с застройщиком КП Житлоинвестбуд-УКБ попутал. http://www.interfax.com.ua/rus/eco/115538/ Ему наверно из финансовой компании "долю" заносят, вот и думает что финансовая компания застройщик
taon написав:[b]Serg-ik[/ А когда это было, что стоимость денег от инвестора "ноль", они же не благотворительная организация чтобы деньги даром давать. Они на эти деньги тоже должны получить доход, иначе их проще в банк отнести
А это шаромыги застройщики покупателей "воздуха" так обзывают - инвесторы. Чтобы в случае если шаромыги обмишурятся - постаратся с ними не расчитатся: типа коммерческая деятельность предусматривает коммерческий риск.
Так что деньги которые отдают покупатели "воздуха" шаромыгам обходятся тем в 0% и обещанием что к определённому моменту воздух станет квартирой, в которую можно будет заселится. И обещания свои шаромыги постоянно просрочивают.
То есть мало того, что им материальный ресурс для строительства обходится в 0%, так они им ещё пользуются в раза два больше оговоренного изначально срока.