|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 02 вер, 2012 19:50
daphne написав: квестор написав:daphne Мені не подобається Ваш тон, мадам... Спробуйте ще раз...ввічливіше... Якщо хочете отримати відповідь.
Мне Ваш ответ не нужен, а вот читателям вашей ветки , думаю, интересно 
Так они уже до Вас задали этот же вопрос. Что же Вы повторяете его, если, к тому же, не нуждаетесь в ответе?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 19:56
daphne написав:Мой прогноз по гривне... Дафна Длинныйчулок Я не знаю - что, где, когда и кому Вы еще наобещали, но мне про это вот: daphne написав:Мой прогноз здесь всем известен уже более полутора лет. По моему плану девальвация гривны произойдет не позже мая 2012 года. И по большей степени по вине мировой экономики, а не "укрворья". А если народ поддержит банкран . то и быстрее.
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 19:57
daphne написав: квестор написав:daphne Мені не подобається Ваш тон, мадам... Спробуйте ще раз...ввічливіше... Якщо хочете отримати відповідь.
Мне Ваш ответ не нужен, а вот читателям вашей ветки , думаю, интересно 
Мені взагалі не зрозуміло , що дана особа робить на цій гілці . Все що потрібно знати вона вже і так знає . Пропоную шановній пані взяти кредит в гривні під заставу майна ( рухомого та рухомого ) і набрати зелені на всі . Що заважає так зробити людині ,яка знає ( з її слів ) майбутне ???
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:00
AlexJДо речі, я забув додати фактор-амортизатор котрий згадав вперше на початку року.... ОБОВЯЗКОВИЙ продаж частини валютної виручки....і, раптом, нещодавно підготовлений законопроєкт на сю тематику...якщо хтось думає , що інтереси "влади" і "експортерів" абсолютно тотожні...він помиляється.... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:08
квесторе, а чому в Вашому списку нема Ренесанс-кредиту, при тому що є ПУМБ - власник же один і той же?
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 571 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:12
квестор Але об*єктивно девальація вже назріла . Для прикладу евро валюта девальвувала відносно поточних грошей на 14-18 % . Інфляція в зоні гривні біля 10 % , в зоні доларів 3 % . Різниця 7 % , з часу останьої девальвації минуло 4 роки , тобто в річному виразі мало би бути зниження курсу гривні на 7 % . Його не було , тому для подолання економічно-інфляційного тиску на гривню , потрібно 8грн + 2.24 грн .
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:19
chipmunk написав:квесторе, а чому в Вашому списку нема Ренесанс-кредиту, при тому що є ПУМБ - власник же один і той же?
Бо... ПУМб- це центр ліквідності і казначейство СКМ і навіть з частково обгрунтованою претензією на успішну роботу в ринку...в майбутньому, Ренесанс- тупикова гілка еволюції СКМ-фінанс... Відчуйте різницю... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:27
Ukrainian написав:Мне Ваш ответ не нужен, а вот читателям вашей ветки , думаю, интересно 
Мені взагалі не зрозуміло , що дана особа робить на цій гілці . Все що потрібно знати вона вже і так знає . Пропоную шановній пані взяти кредит в гривні під заставу майна ( рухомого та рухомого ) і набрати зелені на всі . Що заважає так зробити людині ,яка знає ( з її слів ) майбутне ???[/quote] А кто дает кредиты в гривне хотя бы под 20% годовых?Никто Вот Вам и ответ.Давали бы - не вопрос А брать под 46-90 % годовых , даже в зайчиках , мне не нужно. А под 5% вмесяц в гривне могу и сама выдать.Не хотите?Если есть залог- пожалуйста 
-
daphne
-
-
- Заблокований
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:30
Ukrainian написав:квестор Але об*єктивно девальація вже назріла . Для прикладу евро валюта девальвувала відносно поточних грошей на 14-18 % . Інфляція в зоні гривні біля 10 % , в зоні доларів 3 % . Різниця 7 % , з часу останьої девальвації минуло 4 роки , тобто в річному виразі мало би бути зниження курсу гривні на 7 % . Його не було , тому для подолання економічно-інфляційного тиску на гривню , потрібно 8грн + 2.24 грн .
Була ЗАЙВА І БЕЗГЛУЗДА девальвація в 2008....тому точка відліку має бути інша... Крім того, в економіці ,загалом, і фінансах, зокрема, схематичні лінійні співвідношення працюють...деколи...частково..і на довгих часових інтервалах, в основному, мабуть... Для подолання "економічно-інфляційного" тиску на гривню ...концептуально потрібно зовсім інше, бо вона НЕдооцінена базово...все інше результат диспропорцій та безпорадності у їх подоланні.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 вер, 2012 20:33
квестор Как думаете возможен ли мораторий в 2013?
-
gontar
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему