Тим більше...що деяки банкИ "забугорні модні бренди" та деякі держбанки просто майже плачуть за постійними і порядними клієнтами...коли ті йдуть до конкурентів кредитуватись...під 20 % БЕЗ ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ...місяць тому...доведено керуючими партнерами автора....
gontar написав:daphne Значит ближайший месяц-два....и до какой цифры видите девальвацию?
Я не Ванга и не цыганка с вокзала. откуда я знаю?
Но просится не меньше 15 ти.
И тогда на многие годы . как с чистого листа ...Потоки инвестиций, борьба с ревальвацией. Вобщем , учиться у Китая нужно
То що берети в ПУМБі під 2 % відсотки кредит під заставу нерухомості ? Наберете доларів по 8 грн , а через місяць- два по 15 продасте . Безпрограшний варіат . Не словом , а ділом (с)
Ukrainian написав: То що берети в ПУМБі під 2 % відсотки кредит під заставу нерухомості ? Наберете доларів по 8 грн , а через місяць- два по 15 продасте . Безпрограшний варіат . Не словом , а ділом (с)
Не будьте таким наивным. Под каие ,на...ен, 20% ?
Я цену деньгам знаю , они мне не упали с неба. Если бы упали , возможно я была бы такая же легомысленная . как Вы
daphne http://www.fuib.com/ua/private_clients/ ... al_estate/ ось тут заходите берете 2 % відсотки в місяць ставка фіксована до 36 місяців . Або так і напишіть майбутнього не знаю , ляпаю що попало .Це називається пальцем в небо , авось угадаю .