|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 вер, 2012 00:53
vimex написав: AlexJ написав:... Хотелось бы также оперативно получить ответ на более конкретный вопрос. При повторении подобной панической ситуации, которую Вы назвали форс-мажором (что, по моему мнению, - явный перебор), клиент, прийдя в банк, сможет получить с ЗГ свои 15-20 тыс. долл.? А где это написано, что заказывать надо за 2 дня?
Ответ см выше 
Да не слепые! Но есть отличие моего вопроса от того, на который был дан ответ. При паническом "форс-мажоре" клиент, прийдя в первой половине дня в банк, сможет получить с ЗГ свои 15-20 тыс. долл. - без предварительного заказа за несколько дней?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 00:56
Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 01:03
DIV написав:Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
Вера превращается в ничто в период панического "форс-мажора". Ответ vimex'а - тому доказательство.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 01:06
AlexJ написав: DIV написав:Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
Вера превращается в ничто в период панического "форс-мажора". Ответ vimex'а - тому доказательство.
А ответ ОР?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 вер, 2012 01:17
AlexJ написав: DIV написав:Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
Вера это все! Простите, я не уловила Вашу проблему и суть вопроса - хотите снять с валютного ЗГ валюту? С этим была сложность?
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 01:19
DIV написав:Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
Спасибо! Свои обязательства будем выполнять и в будущем.
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 01:47
OP написав: AlexJ написав:... DIV написав:Стосовно конвертації. В 2008 році, в жовтні, я був одним з перших, кому банк здійснив ці операції. Причому згодом ще кілька разів. Процедура зайняла десь годинку-дві (узгоджували з головним офісом). Все тоді було нормально. Дельті - респект. Думаю, що і в майбутньому у силу можливостей банк справиться з роботою. Без віри важко жити. Не панікуйте.
Вера это все! Простите, я не уловила Вашу проблему и суть вопроса - хотите снять с валютного ЗГ валюту? С этим была сложность?
Уважаемая ОР! Я просто прошу дать мне ответ (если можно, то из одного слова "да" или "нет", или с него начинающегося) на следующий технический вопрос: AlexJ написав:... При паническом "форс-мажоре" (в терминах vimex'а) клиент, прийдя в первой половине дня в банк, сможет получить с ЗГ свои 15-20 тыс. долл. - без предварительного заказа за несколько дней?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 04:29
Какие познавательние ответи Оказивается сегодня уже форс-мажор и єто только 8,27 А ничего, что межбанк работал? А вчера сняли ценник продажи по указанию НБУ? Мда... Можливість безкоштовної зміни валюти вкладу в будь-який момент дії договору, що є на сьогодні унікальною пропозицією на фінансовому ринку України.унікальна пропозиція 
-
ctah07
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 вер, 2012 04:53
ctah07, да ясно уже, конвертационный реально не оправдает ожиданий, не сработает именно в стрёмный для грн момент. фуфло, короче.
-
Damba
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
|