budivelnik написав:Таким чином , єдиною галуззю в якій ще можна збільшити кількість робочих місць не збільшуючи інфляцію є капітальне будівництво ( при чому не заводів , адже і так випускають вже більше ніж можуть зїсти ,) а доріг і житла.
Здуріти... І навіщо в Штатах ще більше доріг і житла? Це вам не колишній СССР з двома вічним пролемами "дурні і дороги" та дефіцитом житла. Дорог вже побудовані під час Великої Депресії. А житла стільки, що викупити не можуть, доводиться утилізувати.
Востаннє редагувалось vano в Суб 15 вер, 2012 10:13, всього редагувалось 1 раз.
Это только начало процесса , 4-ре года всё мертво , что за ночь придумал ??? Толпа не может его до путя привести или скидывает бо нема смысла держать ненужное .
Дело в том , что хозяев такого вот масса , а покупателя ноль (с деньгами), именно по этой причине и в Маями цены упали не хило и там ещё не предел
По Киеву ПОЛНО предложения , покупателя НЕТ , рынок мёртв без денег !!! Это реалии при чём мировые , а не фантазии обвалишек .
budivelnik написав:Таким чином , єдиною галуззю в якій ще можна збільшити кількість робочих місць не збільшуючи інфляцію є капітальне будівництво ( при чому не заводів , адже і так випускають вже більше ніж можуть зїсти ,) а доріг і житла.
Здуріти... І навіщо в Штатах ще більше доріг і житла? Це вам не колишній СССР з двома вічним пролемами "дурні і дороги" та дефіцитом житла.
1 Будете сміятись , але в США тому й полюбляють великі джипи що там велика країна і на відстані в 100 м від хай-вею можна пересуватись тільки на танках. 2 Для того щоб зменшити дефіцит бюджету - потрібні доходи , а доходи бюджету базуються на податках , а податки виникають тільки у випадку коли хтось працює . + якщо просто надрукувати гроші і роздати то : а - збільшити дефіцит б - збільшити інфляцію в - не змінити зайнятість якщо гроші надрукувати і запустити на будівництво то: а - це також збільшити дефіцит як і в першому випадку , але його величина буде меншою від першого випадку на розмір податків б - інфляція не збільшується , бо випущенагрошова маса перекривається товарною масою в - збільшується зайнятість г - збільшуєтьсяжитловий фонд ( який враховується при визначенні забезпеченності долара товарами , ми ж від золотого стандарту відмовились , а тому гроші це все майно держави )
obval написав:По Киеву ПОЛНО предложения , покупателя НЕТ , рынок мёртв без денег !!! Это реалии при чём мировые , а не фантазии обвалишек .
1 А хіба хтось заперечує що не має пропозиції ? 2 А хіба хтось проти твердження що у обвалістів не вистарчає грошей ? 3 Але при цьому щорічно здають в експлуатацію по 1,5 млн м2 і починають будівництво нового , щоб в 2013 здати ще як мінімум 1,2 млн м2 .
Таким чином Для тих кому на хліб не вистарчає ( чи на пиво - це не принципово) - для тих ринок мертвий А для тих кому кортить докласти до власної хрущовки від 0,2 млн грн і отримати щось попросторіше - для тих ринок працює в самий раз.
Согласитесь очень уместная характеристика хапуг-строителей из КП Житлоинвестбуд-УКБ и Киевгорстрой, Аркада,ДБК-4, получивих землю под застройку в аренду по непрозрачным схемам и , в основном, за счёт денег покупателей воздуха и бюджетных средств, строительва в аванс (стоимость ресурса для них 0%) строящих объекты и продающих их с реальным "выхлопом" 100% и более).
Сараестроители - так в подавляющем числе случаев те помещение без отделки (или с некачественной отделкой) и начинки, которые строители продают покупателям иначе как сараями назвать нельзя.
budivelnik написав:3 Але при цьому щорічно здають в експлуатацію по 1,5 млн м2 і починають будівництво нового , щоб в 2013 здати ще як мінімум 1,2 млн м2 .
Это только начало процесса , 4-ре года всё мертво , что за ночь придумал ??? Толпа не может его до путя привести или скидывает бо нема смысла держать ненужное .
Дело в том , что хозяев такого вот масса , а покупателя ноль (с деньгами), именно по этой причине и в Маями цены упали не хило и там ещё не предел
По Киеву ПОЛНО предложения , покупателя НЕТ , рынок мёртв без денег !!! Это реалии при чём мировые , а не фантазии обвалишек .
Боюсь Вас огорчить, но мне кажется, что причина такой цены гораздо проще. Там, скорее всего, нарушение процедуры землеотвода со всеми причитающимися случаю рисками.
megabaks написав:Боюсь Вас огорчить, но мне кажется, что причина такой цены гораздо проще. Там, скорее всего, нарушение процедуры землеотвода со всеми причитающимися случаю рисками.
Да не огорчайте меня(СКОРБИТ ПРОДАВАН В ДАННОМ СЛУЧАИ) , но причину падения цен я знаю
И этот домик ещё упадёт в цене , чтобы там с ним не было и другие упадут ..
Жаль , что там нет истории цены , а то бы вы посмотрели за сколько его пуляли к примеру в 2007-08 -ом году с теми же проблемами !!!
ПС Всегда удивлялся с толпы , которая тут пишет про заманухи , не думая о том , что замануха может быть тоже индикатором рынка
К примеру кто то видел заманухи в 30 тыс долл , скажем так в 2007-08 году ???
Была бы возможность можно было бы корреляцию проверить с м2 (заман/м2) и думаю она была бы плюс (1) !
Уровень заманух показателен и я даже могу предположить , что это может и быть уровень реальной цены на рынке то есть завлекают той ценой на которую клюют , а раз клюют , значит рассчитывают , что могут где то наскрести сумму .
И это на падающем рынке с негативными ожиданиями . От так вот ..
Востаннє редагувалось obval в Суб 15 вер, 2012 11:11, всього редагувалось 3 разів.