Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2021222324 ... 285>
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 23:56

ricardo

Ой, я вас умоляю (ТМ). На мєєстному ринку нерухомості взагалі нема про що говорити. І, як на мене, найкращий шлях боротися з хотєлками продаванів-брати первинку у провіреного забудовника. Теж далеко не айс, бо ніхто ніколи об"єкт не здає в строк, і з підключенням комунікацій теж гімори, але якщо "не горить", то яка проблема?

Власне, ключовий фактор на ринку нерухомості зараз-це час. Якщо хтось може почекати (ТМ)-то він буде у виграші. А якщо горить (ТМ), то на вторинному ринку попаде як продаван, так і покупон, бо перший буде змушений продати задешево до своїх хотєлок, а інших-задорого щодо своїх прагнень. І більше нема про що говорити. Тож досить флудити ;)
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 11:57

От чому на багатьох гілках коли двоє людей дискутують, встряє в дискусію будівельник і далі 3-4 сторінки теми на форумі можна просто видаляти бо ніякої корисної інформації вони не несуть, все зводиться до того що не може метр коштувати менше ХХ грн і всі хто продають дешевше якісь або міфічні або неадеквати.
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 14:42

ghost написав:От чому на багатьох гілках коли двоє людей дискутують, встряє в дискусію будівельник і далі 3-4 сторінки теми на форумі можна просто видаляти бо ніякої корисної інформації вони не несуть, все зводиться до того що не може метр коштувати менше ХХ грн і всі хто продають дешевше якісь або міфічні або неадеквати.

Абсолютно згідний з Вами. Ситуація нагадує, коли в якійсь компанії, яка зібралась випити пива, чи день народження, з'являється МЛМ-продаван, який починає продавати Ейвон, Амвей, Оріфлейм, чи ще щось нікому не потрібне. І є бажання або грубо обірвати розмову, або пошвидше йти. Ми вже всі тут знаємо, що будівельник будує найдешевше, найкраще, і т.д., просто коли це повторюється з сторінки в сторінку, то викликає зворотній ефект.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 20:03

ghost написав:От чому на багатьох гілках коли двоє людей дискутують, встряє в дискусію будівельник і далі 3-4 сторінки теми на форумі можна просто видаляти бо ніякої корисної інформації вони не несуть, все зводиться до того що не може метр коштувати менше ХХ грн і всі хто продають дешевше якісь або міфічні або неадеквати.

Якби були ті хто продає менше ХХ грн - то всі обвалішки давно б скупились і перетворились в растішок
А так як ніхто дешевше ніж по ХХ не продає - то обвалішки й далі переливають з пустого в порожнє , надіючись на ману небесну.

ПС
А щоб Ви робили , якби не було моїх повідомлень , які хоч щось пояснюють ?
Кого б звинувачували так як мене зараз в своїх негараздах ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 08:15

Re: Нерухомість у Львові

До речі - будівельник тут правий. Він чітко дав відповідь по "справі пана Романа". І по суті йому тут заперечити не має що. По одній "хотілці" нічого судити не можна, а статистичної інформації ні опоненти ні сам пан будівельник не має (судячи з постів).
А те що дядько свій товар рекламує - нічого дивного. Правильно робить - це його заробіток.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 09:12

mju написав:а статистичної інформації ні опоненти ні сам пан будівельник не має (судячи з постів).

По Львову - те що можна назвати статистикою - нуль.
Іншої ж інформації по цінам/продажам/наявності готового - валом. Єдина проблема , що це чужа інформація , отримана як правило в дуже приватній обстановці і атмосфері ( як правило всі основні гравці вчились або працювали разом ще за союзу) - розголошенню не підлягає :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 10:45

mju
Я і не сперечаюсь що будівельник десь правий чи не правий. Просто не розумію навіщо на всіх форумах і у всіх темах які прямо чи опосередковано стосуються нерухомості писати одне і те ж стільки років. Кому цікаво той може почитати розповіді будівельника в інших темах, і повірте мені суть всюди однакова і повторюється дуже часто.

Також не подобається безапеляційність і невміння слухати інших. Наприклад його коментар "Кого б звинувачували так як мене зараз в своїх негараздах ?".
Хто сказав що в мене якісь негаразди? З чого пан будівельник це взяв? В кожного своя ситуація і свої мотиви переглядати теми про нерухомість на форумі. Я наприклад можу хоч зараз купити обидві квартири які продає пан будівельник або 3 кім квартиру в центрі міста чи в новобудові у Львові. Просто квартири будівельника мені не потрібні навіть за таку ціну ізза місця розташування.
Я шукаю квартиру швидше не собі (я маю де жити) а дітям які підростають. Тому мені наразі не спішно і можу почекати і дочекатись оптимальної ціни, оптимального розташування об"єкту і оптимальної площі. І купляти будь-що на падаючому ринку вважаю недоцільним. А покищо я не бачу що ринок нерухомості пішов в ріст, що б тут дехто не говорив. Хтось візьме два-три оголошення за останні два роки і скаже що ціна росте, хтось візьме інші оголошення і скаже що ціна падає - це їх право, в кожного свої методи оцінки і своя думка.

Я свідомий того що я дно цін на нерухомість не зловлю, це нереально. Але купляти треба коли реально міняється тренд і йде ріст, повторюсь - на падаючому ринку ніхто не купляє.
Я морально готовий переплатити 5-10% від мінімальної ціни (від дна) коли почнеться ріст і куплю не на самому дні а трішки на підйомі. Але я морально не готовий взяти зараз і дивитись як повільно ціна далі йде до низу.
Знову ж таки, повторюсь, це моя особиста ситуація і мій підхід до справи. Якби мені не було де жити я б брав вже, але міряти всіх одним штангенциркулем і казати що у всіх хто не купив чи не купує зараз (бо потім буде дорожче) якісь проблеми чи вони настільки недалекі що не розуміють ситуації - по меншій мірі некоректно. Люди які заробили на квартиру чи будинок, думаю, клепку в голові мають.

P.S. проти самого пана будівельника нічого не маю, він робить добре діло і мужня людина якщо наважується будувати в такі часи і ризикує. Просто чомусь здається що пана будівельника всюди багато :) причому з повторами :)
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 12:14

Цікава пропозиція

http://www.real-estate.lviv.ua/55147-ho ... Y-vul.html

Цікаво скільки можна сторгуватись )
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 12:39

ghost написав
Я свідомий того що я дно цін на нерухомість не зловлю, це нереально. Але купляти треба коли реально міняється тренд і йде ріст, повторюсь - на падаючому ринку ніхто не купляє.
Я морально готовий переплатити 5-10% від мінімальної ціни (від дна) коли почнеться ріст і куплю не на самому дні а трішки на підйомі. Але я морально не готовий взяти зараз і дивитись як повільно ціна далі йде до низу.
Золоті слова! Квінтесенція всіх нормальних розмов і ср..чів на "нерухомних" форумах. Якщо є де жити, то куди поспішати - розсунув депозити по 150 000 грн (зараз ніби збільшили ФГВФО до 200 000) в більш-менш нормальні банки (100% гарантії не дасть ніхто), і чекати свого часу.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 вер, 2012 16:23

galician написав:Цікава пропозиція

http://www.real-estate.lviv.ua/55147-ho ... Y-vul.html
Цікаво скільки можна сторгуватись )

Якщо Вам подобається Рудно. Крім того - спарка, малий метраж і лише 3 сотики.

В Солонці продавався недавно 175 м2 на 7 сот (ціна власника - 87500$ без комунікацій / 102500$ - з документами та комунікаціями).

http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/prodam-2-5-pov-budinok-0-tsiklu-z-velikoyu-dlyankoyu-v-s-solonka-ID55Mkr.html#1782d38a;r:5;s:

З dom.ria будинок зник, може вже хтось і сторгував.
--------
А нє, ніхто не купив:
http://www.real-estate.lviv.ua/48641-house-sale-Lviv-Frankivskiy-Sokilnicka-vul.html
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

#<1 ... 2021222324 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор