|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 23 вер, 2012 09:50
VLADPn написав:WachtAmRhein Кажется теперь благодаря вам резко увеличится количество пенсионеров в дельте.
Ну они же всё мониторят и контролируют 
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 10:03
Будете радоваться когда вам блоканут карту с не целевыми зачислениями. И всем остальным.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 10:09
DENVER_S написав:Будете радоваться когда вам блоканут карту с не целевыми зачислениями. И всем остальным.
почему же в таком случае не блочат ЗГ-депозит людям у которых уже давно нет депозита в банке, а перевыпускают их год за годом?
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 10:30
OP
дядя Ваня написав: А якби я вирішив на сьогодняшній день провести конвертацію грн. депозиту в доларовий в еквіваленті, скажем так, в сумі 50-60 000 баксів, як рахуєте, це пройшло б успішно чи був би "форс-мажор" ? П.С. Коли отримаю Вашу відповідь піду у відділення і проекспериментую
Да (конечно, если у Вас в договоре есть конвертационная оговорка), вот только не уверена, что в субботу сделают, но с понедельника точно.
І конвертацію проведуть по курсу, який виставлений на сайті ? (наприклад 13.9 станом на п"ятницю. Щось він у вас підозріло стоїть на місці коли навіть на МБ вже дійшов майже до 8.14)
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 11:07
Ах да точно! Пусть ответит vimex. Почему они бесплатно перевыпускают ЗГ людям у которых практически нет депозита?
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 11:43
дядя Ваня написав:OP дядя Ваня написав: А якби я вирішив на сьогодняшній день провести конвертацію грн. депозиту в доларовий в еквіваленті, скажем так, в сумі 50-60 000 баксів, як рахуєте, це пройшло б успішно чи був би "форс-мажор" ? П.С. Коли отримаю Вашу відповідь піду у відділення і проекспериментую
Да (конечно, если у Вас в договоре есть конвертационная оговорка), вот только не уверена, что в субботу сделают, но с понедельника точно.
І конвертацію проведуть по курсу, який виставлений на сайті ? (наприклад 13.9 станом на п"ятницю. Щось він у вас підозріло стоїть на місці коли навіть на МБ вже дійшов майже до 8.14)
По курсу, который будет в кассе на момент обращения.
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 13:02
Вище піднімалося питання неможливості користування ІБ у зв'язку з недоставкою sms на мобільні номери у роумінгу. Швидше за все це виключно проблема мобільного оператора. Заходив в ІБ, перераховував кошти між своїми рахунками і за межі Дельти, відкривав депозити - все працює. sms з кодами підтвердження доставляються без проблем. Регіон знаходження - західна Африка. Мобільний оператор - Київстар. До Дельти тут ніяких претензій. А от швидкість ІБ не завадило б хоч трохи збільшити - занадто вже повільно він відкривається.
-
mpc
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 13:45
Сломя голову сбежал с ПриватБанка. Все денежки перевёл сюда. Не могу нарадоваться. За исключением некоторых нюансов с интернет-банкингом (мало функций и медлительность) очень доволен их работой и депозитными ставками!!!
-
seryjvolk
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 13:54
seryjvolk написав:Сломя голову сбежал с ПриватБанка. Все денежки перевёл сюда. Не могу нарадоваться. За исключением некоторых нюансов с интернет-банкингом (мало функций и медлительность) очень доволен их работой и депозитными ставками!!!
"Слома голову" - это вы зря... Там надо все позакрывать и убедиться, что никаких претензий в будущем не возникнет.
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2012 14:02
Дякую, mpc! Про те, що SMS з кодами від Дельта Банку не приходять у роумінгу, я нещодавно прочитав тут, на форумі. Оскільки збираюся за кордон на кілька місяців, а перевірити на практиці до поїздки не можу, то запитав у менеджерів центру підтримки. Сказали, що SMS інформаційного характеру приходять, а з кодами ні. І що це заради моєї безпеки. Отже, «Київстар» і Африка. Добре. У мене інший оператор й інший регіон. Планував різні варіанти (переадресація SMS на інший номер чи електронну пошту), але якщо в Африці процює, то я проведу експеримент: може, мені пощастить з «МТС» на Близькому Сході.
-
Іван
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему