|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 02 жов, 2012 19:07
AVF написав:Хотел открыть пару столбов в гривне и долларе на 3-9 мес. Но оказалось, что сумма пополнений по депозиту ограничена первоначальной суммой вклада. Т.е. положив 1 тыс. грн. на счет его можно максимально пополнить только на еще 1 тыс.грн. На сайте об этом, ессетвно ни слова. Банку мое большое фе за обман потенциальных вкладчиков.
Сколько помню - всегда так было.
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 19:32
Malky написав: AVF написав:Хотел открыть пару столбов в гривне и долларе на 3-9 мес. Но оказалось, что сумма пополнений по депозиту ограничена первоначальной суммой вклада. Т.е. положив 1 тыс. грн. на счет его можно максимально пополнить только на еще 1 тыс.грн. На сайте об этом, ессетвно ни слова. Банку мое большое фе за обман потенциальных вкладчиков.
Сколько помню - всегда так было.
Может быть и так, но я никогда раньше не был клиентом Форума. Как мне тогда это было узнать?
-
AVF
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 19:36
AVF десяток стр. назад о таком пополнении уже писали..... читайте 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 жов, 2012 21:01
Polly написав:Я вот не понимаю, не дали кредит - так идите в другой банк, где дадут. Какие проблемы-то? Чего хотите-то? Выглядит как каприз маленького ребенка типа вот не дали, а я как напишу в инет, что им мало не покажется. По-моему глупо.
Для тих, хто сходу не розуміє, поясню. Банк не дає кредит (навіть на малу суму!) СВОЄМУ КЛІЄНТУ зі СТАЖЕМ ОБСЛУГОВУВАННЯ 4(!!!) РОКИ ТА ВЕЛИКИМИ ОБОРОТАМИ ПО РАХУНКУ. Що це значить??? А те, що У БАНКУ НЕМАЄ ГРОШЕЙ(!!!!) Бо не дає кредити навіть "своїм"... Тепер зрозуміло???
-
a_demchenko2010
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 21:08
a_demchenko2010 Вам же пояснили за яких умов могли б отримати бажаний кредит, і на яку суму кредиту наразі можете розраховувати. Ще не зрозуміло?
-
Siozya
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 21:12
a_demchenko2010 написав: my_bank написав: a_demchenko2010 написав:50% моїх надходжень на 6 місяців перевищують 100 тисяч. Якщо не дадуть - піду в інший банк. Дєлов то....
50% СРЕДНЕМЕСЯЧНЫХ поступлений. Т.е. как минимум за пол года должно быть 1,2 млн. грн.
Ви, вибачаюсь, в своєму умі??? Щоб отримати 100 тисяч кредиту треба мати 1 млн доходу.... по Вашому...? З такими доходами кредит і нах не треба...
Що ви за підприємець такий, що елементарними фінансовими термінами не володієте? Який 1.2 млн. доходу? Пишуть же вам - обороту. Це скільки по рахунку прокрутилося. А з 1.2 млн. обороту дохід і 10 грн. може бути  .
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 21:44
unlock написав:Що ви за підприємець такий, що елементарними фінансовими термінами не володієте? Який 1.2 млн. доходу? Пишуть же вам - обороту. Це скільки по рахунку прокрутилося. А з 1.2 млн. обороту дохід і 10 грн. може бути  .
Хм....Дохід - це сума отриманого, може бути і 1 млн. А от прибуток з неї може бути 10 грн... До речі, в мене пройшло по рахунку більше мільйона... Так що, дохід це і є оборот, по суті... А те, що банк після 4 років обслуговування не дав мені кредитну картку навіть на 10 тис грн(!!!)))... заслуговує на увагу..... І наводить на певні думки.... про наявність у нього грошей....
-
a_demchenko2010
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 22:17
a_demchenko2010 написав: unlock написав:Що ви за підприємець такий, що елементарними фінансовими термінами не володієте? Який 1.2 млн. доходу? Пишуть же вам - обороту. Це скільки по рахунку прокрутилося. А з 1.2 млн. обороту дохід і 10 грн. може бути  .
Хм....Дохід - це сума отриманого, може бути і 1 млн. А от прибуток з неї може бути 10 грн... До речі, в мене пройшло по рахунку більше мільйона... Так що, дохід це і є оборот, по суті... А те, що банк після 4 років обслуговування не дав мені кредитну картку навіть на 10 тис грн(!!!)))... заслуговує на увагу..... І наводить на певні думки.... про наявність у нього грошей....
Дохід - це не сума отриманого. Це отримане мінус затрати.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 22:36
unlock написав:Дохід - це не сума отриманого. Це отримане мінус затрати.
А що ж тоді прибуток?... раз Ви такий знаток "елементарних фінансових термінів".... В мене то британська кваліфікація з фінансів - можу і посперечатися...
-
a_demchenko2010
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 22:47
a_demchenko2010 написав:А те, що банк після 4 років обслуговування не дав мені кредитну картку навіть на 10 тис грн(!!!))).
А це, шановний О.В. вже як в анекдоті: - А давайте наш банк видасть Вам кредит! у Вас такий чудовий кредитний рейтинг! - Давайте, я не проти. - Ні, на жаль не можемо. - Чому? - Бо у Вас поганий кредитний рейтинг! - Як це?!?! - Кредитний рейтинг було востаннє значно зменшено, бо Вам пропонувався кредит і ми робимо висновок, що Ви гостро нуждаєтесь в грошах! А ось Анлок з визначенням доходу зробив "пук"...
-
apollo
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 373 раз.
-
-
Профіль
-
-
1