"горячий пірожок"
|
|
![]()
Напівпідвал за купу грошей. На мою думку: не має права бути в житловому фонді. ![]() Тре бути добрим бараном, щоб то купити. Та і студенти не дурні. Ті що живуть на квартирах то готові платити і жити в добрих умовах а не в підвалі. Та і не так вже багато треба добавити, щоб купити адекватніше.
Навіть малосімейки десь так коштують в районі наукової. Не уявляю, хто це купить навіть дешевше. ![]() ghost
я спостерігав за перебігом дискусії тут, і чекав чим то все закінчиться. Вірніше не чим, а коли почнеться. моя історія спілкування із будівельником є досить своєрідна, а тому я хотів подивитись як він себе поведе відносно цілком нормальних людей, котрі його не звинувачують у відвертих махінаціях ![]() повів так як завжди.
перші опуси будівельника я прочитав на київській гілці, і все ніяк не міг зрозуміти, чого людина настільки болісно реагує на будь яку критику? ну думає хтось інакше, ну нехай думає собі. а ні, треба його одразу обізвати люмпеном, студентом прищавим і т.д. і тут, одного разу з компанією друзів їхав на шашлики, і випадково побачив будову, і одразу зрозумів проблему - а король то голий!!! тобто, будова є, стіни є, але ніхто у них не живе... в будівельника була теорія про найуспішніших, до котрих він звісно відносив себе. так от, цей найуспішнішій власник тисяч м2 нерухомості і декількох (за його словами) магазинів, пересувається на Таврії. нічого не маю проти, але тут він або не найуспішніший, або палкий фанат вітчизняного автопрому. і багато інших нестиковок свідчать тільки про те, будівельник брехун. нічого він нікому не продав, а тому його власна статистика цін не вартує навіть виїденого яйця.
![]() vasul_lviv
Ви такий камінь кинули в город Будівельнка. Зараз він Вам все обоснує як треба. Хоча я думаю, що всі давно зрозуміли що тут щось не чисто. Бо все написане звучить так суперово але насправді не розкуплене враховуючи дуже привабливу ціну і бідність людей. Значить, щось там не так інакше там би вже було кілька будинків з кривими кутами і без каналізації. Ви маєте на нього якусь обіду? Бо мені вже й смішно перестало бути з його дописів. Доречі, а якщо Ви там були то чо не згадали про якість доїзду до будинку? ![]()
1 На форумі , є представники адміністрації , вони ж розігрівачі публіки , одним з яких є вася-рома. 2 Ці васьо-роми користуючись тим що скоріш за все отримують зарплату за виконаний план по переглядах - висмоктують з пальця різного роду нісенітниці , для підвищення відвідуванності. 3 Боротись з ними важко , хоча на форумі присутні люди які будучи також модераторами цих сторінок не підтримують той примітивний срач які пробують розвести васьо-роми і періодично вичищают все що ті понаписували. Тому для тих хто хоче сам побачити і зрозуміти що я збудував і що продав , не має нічого найпростішого як приїхати на обєкт і самим переконатись , а не перечитувати примітивні звинувачення прищавого студента. Доїзд простий 131 маршрутка - до Рясне-Руска , потім 15 хвилин пішки через село або ранкові і вечірні рейси 131 маршрутки проходять на відстані 100 м від збудованого , фото по яким можна впізнати мій обєкт присутні на моїй персональній гілочці , адреса якої присутня в моєму підписі. ПС По моїй інформації , 10-10-2012 , за 100 метрів від мене відбудеться відкриття міжнародного вокзалу , з кульками , фейєрверками і так далі....
![]() vasul_lviv
Були задані питання (деякі зокрема і мною) - на які були отримані конкрентні відповіді. Так пан Будівельник займається рекламою власного товару, це не дивно і навіть заслуговує на шану. Що він там продав і до якого соціяльного прошарку себе відносить - всім байдуже, люди мають власні турботи, щоб тим перейматися. Що форумчани пишуть, коли на особистоті переходять - я не читаю, бо конструктиву нуль, а теорії такі пропливають, що ой-йо-йой.. Тож пане Василлю - навіщо цей тролінг? ![]() galician
1. терпіти не можу брехунів. ну і в нас із будьою (відповідь на "вася-рома" ![]() 2. навіть фото викладав. доїзд там ще той, через колію,по розритому болоті метрів 400-500. може виключно геометрично там і є 100 м. до дороги, але це хіба кіньми. це так само як будіне "12 км до центру міста - 15 хв."... хотів би я почути від мешканця Рясного про ці 15 хв. ![]()
![]() mju
це вже стало справою принципу. стосовно соціального статусу, то навряд чи у Вас викличе довіру лікар із брудними нігтями чи банкір у зношеному взутті. так само і будівельник, котрий кожного другого називає студентом і люмпеном, визиває гомеричний сміх коли сам їде на таврії. думаю Ви мене зрозуміли.
|
|