Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 371372373374375 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 10:51

lana да, можно, в данном случае главное требование не возраст, а сам аттестат.
sk1f

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 10:03

Підскажіть, будьте ласкаві, мене цікавлять функціональні можливості картки киянина, яку, як я зрозумів, можна отримати в банку Хрещатик. Не можу зрозуміти ці картки взагалі призначені лише пільговикам чи простим людям вони також видаються? Точно чув, що видається вона пенсіонерам для безкоштовного проїзду. Якщо, хтось мав досвід користування або знає інформацію, поділіться.
axis

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 15:08

Собираюсь поехать погостить к сестре в Германию, и посмотреть заодно ещё несколько стран Шенгена, друзья сказали, что оптимальный вариант - дорожные чеки, мол с ними безопаснее. А деньги, вдруг кража или утеря можно возобновить на протяжении суток. Это правда? Если нет, то при каких обстоятельствах кто-то может воспользоваться деньгами с чека?
Кузьма

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 15:37

Картка Киянина

axis Насправді Картки Киянина видаються не в банку "Хрещатик", в районних управліннях праці та соціального захисту населененя м.Києва визначеним пільговим категорім громадян. Раджу Вам більш детально ознайомитись з інформацією на сайті банку в розділі "Соціальний проект "Картка киянина" або на офіційному сайті проекту Картка Киянина kyivcard.com.ua
Tatiana

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 17:00

axis написав:Підскажіть, будьте ласкаві, мене цікавлять функціональні можливості картки киянина, яку, як я зрозумів, можна отримати в банку Хрещатик. Не можу зрозуміти ці картки взагалі призначені лише пільговикам чи простим людям вони також видаються? Точно чув, що видається вона пенсіонерам для безкоштовного проїзду. Якщо, хтось мав досвід користування або знає інформацію, поділіться.

Я читал, что изначально одной из целей проекта было понять, сколько точно в Киеве льготников (пенсионеры, многодетные семьи и т. д.), им и выдавались эти карты в первую очередь. Основные функции карточки - это бесплатный проезд для льготников в метро и на скоростном, еще вроде как дисконтка должна работать, в сети аптек и т. д.
паскаль

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 18:04

Кузьма написав:Собираюсь поехать погостить к сестре в Германию, и посмотреть заодно ещё несколько стран Шенгена, друзья сказали, что оптимальный вариант - дорожные чеки, мол с ними безопаснее. А деньги, вдруг кража или утеря можно возобновить на протяжении суток. Это правда? Если нет, то при каких обстоятельствах кто-то может воспользоваться деньгами с чека?

Да, в случае потери или кражи дорожных чеков их можно возобновить на протяжении 24 часов, бесплатно. Чеком может воспользоваться только владелец или тот человек, которому он это поручил. Так что чековые системы American Express, VISA гарантированно защищают своих клиентов от мошенничества.
Витамин

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 18:40

Витамин
То есть даже за границей я могу в любом банке возобновить эти чеки?
Кузьма

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 22:23

Tatiana
Лінк не працює(
axis

Повідомлення Додано: П'ят 05 жов, 2012 22:24

паскаль
З пільговиками все зрозуміло. А якщо людина не підпадає під пільгові категорії їй від цієї картки користі нуль?
axis

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 18:30

axis написав:паскаль
З пільговиками все зрозуміло. А якщо людина не підпадає під пільгові категорії їй від цієї картки користі нуль?

Еще эта карточка может служить как отдельный счет, там даже процент на остаток есть. У меня мама получила ее в средине лета (она пенсионерка), я ее все стараюсь приучить пользоваться карточкой не только, как проездным. А вообще проект относительно новый, и такие карты планируют выдавать и простым киевлянам после всех льготников, будут дисконтные программы по сетям супермаркетов.
Margaret

#<1 ... 371372373374375 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє