|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 09 жов, 2012 10:19
budivelnik написав:Послуги рієлторів ( якщо такі були ) від 2 до 5%
От тому покупці і хочуть уникнути такої послуги, бо ця ланка того не вартує. Хоча деякі посередники вже готові працювати за фіксовану плату, яка дорівнює десь біля 1% вартости об’єкту.
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 10:24
budivelnik написав:Як я зрозумів з тієї інформації що викладена там збудували : Деревяний каркас - як несуча частина , Утеплювач - мінвата або пінопласт Внутрішня частина - гіпсокартон Зовнішнє оздоблення - короїд Таким чином , при будівництві будинку був зекономлений час + отриманий виграш в ціні будівництва Таким чином отриманий будинок на 12 000 доларів дешевший ніж побудований з цегли .
Тоді той хлоп ще багато хоче (130000$) навіть за особняк з ремонтом.
-
ricardo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 10:32
ricardo написав: budivelnik написав:Як я зрозумів з тієї інформації що викладена там збудували : Деревяний каркас - як несуча частина , Утеплювач - мінвата або пінопласт Внутрішня частина - гіпсокартон Зовнішнє оздоблення - короїд Таким чином , при будівництві будинку був зекономлений час + отриманий виграш в ціні будівництва Таким чином отриманий будинок на 12 000 доларів дешевший ніж побудований з цегли .
Тоді той хлоп ще багато хоче (130000$) навіть за особняк з ремонтом.
Рахувати чужі гроші - погана прикмета ( своїх не буде  ) 1 Людина працювала 2 Свою роботу - вона так оцінила 3 Якщо Вам не подобається - Ви не купуєте , а якщо не подобається - тихенько собі мовчите в хусточку , бо в противному разі хтось так само почне відгукуватись про Ваші досягнення і повірте на слово , бажаючих облити брудом Вашу роботу - більш ніж достатньо . ПС Те саме стосується оцінки вартості роботи рієлторів. Хочете - використовуєте Не хочете , або не можете без них обійтись - мовчите .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 09 жов, 2012 10:49
budivelnik написав:Рахувати чужі гроші - погана прикмета ( своїх не буде  ) ... Не хочете , або не можете без них обійтись - мовчите .
Я нічиїх грошей не рахую. А обговорюю ціну об’єкту. Бо тут є хворум.
-
ricardo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 10:52
ricardo написав: budivelnik написав:Рахувати чужі гроші - погана прикмета ( своїх не буде  ) ... Не хочете , або не можете без них обійтись - мовчите .
Я нічиїх грошей не рахую. А обговорюю ціну об’єкту. Бо тут є хворум.
Обговорення це в тому числі й аргументація в якихось не емоційних величинах А фраза Той хлоп забагато хоче - як на мене голі емоції , які ничим не аргументовані.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 09 жов, 2012 13:00
budivelnik Ну чому не аргументовані. Будинок збудований з незвичайного матеріалу а це вже викликає недовіру в 95% потенційних покупців. Навіть, якщо це і дуже класно і сучасно і по такій технології будуть будувати колонію на Марсі все рівно недовіра бо ми то з вами знаємо якість виконання робіт в Україні так званими майстрами. А по ціні виходить, що можна щось аналогічне придумати з класичних матеріалів тої самої площі. А враховуючи, що людина зекономила на будівництві виставила ціну аналогічну цегляним будинкам, то вона планує заробити більше. А кожен потенційни покупець хоче купити максимально вигідно тому дана пропозиція не є привабливою з точки зору ціни і пропонованого товару.
І навіть якщо хтось оцінив свою роботу неадекватно то будь-хто має право це сказати а не мовчати. Ви як будівельник я впевнений легко можете обгрунтувати що за таку суму можна отримати. Хоча це Вам не вигідно бо якщо людям писати шо їх ціна погана вони будуть її знижувати а це вплине і на вас само собою.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 17:40
[/quote] Покупець + продавець - приблизно сплатять 1 Оцінка квартири - 1000 грн 2 Витяг з БТІ - 1000 грн 3 Послуги нотаріуса - 1200 грн 4 Прибутковий ( де юре - повинен платити продавець , бо прибуток отримує він) до 3 років володіння - 5% від задекларованої ціни угоди більше трьох років - 1% від задекларованої ціни угоди 5 Пенсійний ( де юре - повине платити покупець) - 1% від задекларованої ціни 6 Держ мито - 1% ( по цьому пункту я щось не дуже впевнений ) 7 Послуги рієлторів ( якщо такі були ) від 2 до 5%[/quote]
Дуже дякую!!! І ще одне питання - можливо хтось купував-продавав - Якщо БТІ дає оціночну вартість квартири (50 000 у.о), наприклад, всього 100 000 грн, то що, я не можу її продати за ту ціну , яку хочу? Бо продати по оціночній сумі, а решту додати готівкою, то є ризик для покупця. У випадку визнання угоди недійсною, покупець назад отримає тільки офіційну суму.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 17:46
ostrig В договорі дописують, що в разі визнання договору недійсним то продавець покупцю сплачує оту різницю. (Ринкова - БТІшна). Але ви розумієте, що продавець скаже що немає тих грн. Ви подасте до суду і виконавча служба зобов"яже його сплачувати щомісяця певну суму в залежності від його доходу. І так поки не виплатить. Тому не відомо коли Ви побачите свої грн.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 жов, 2012 18:54
ostrig написав:Покупець + продавець - приблизно сплатять 1 Оцінка квартири - 1000 грн 2 Витяг з БТІ - 1000 грн 3 Послуги нотаріуса - 1200 грн 4 Прибутковий ( де юре - повинен платити продавець , бо прибуток отримує він) до 3 років володіння - 5% від задекларованої ціни угоди більше трьох років - 1% від задекларованої ціни угоди 5 Пенсійний ( де юре - повине платити покупець) - 1% від задекларованої ціни 6 Держ мито - 1% ( по цьому пункту я щось не дуже впевнений ) 7 Послуги рієлторів ( якщо такі були ) від 2 до 5%
Дуже дякую!!! І ще одне питання - можливо хтось купував-продавав - Якщо БТІ дає оціночну вартість квартири (50 000 у.о), наприклад, всього 100 000 грн, то що, я не можу її продати за ту ціну , яку хочу? Бо продати по оціночній сумі, а решту додати готівкою, то є ризик для покупця. У випадку визнання угоди недійсною, покупець назад отримає тільки офіційну суму.
1 З 2011 року потрібна незалежна оцінка , а не оцінка БТІ 2 Нотаріус користується заявленою Вами ціною тільки в тому випадку , коли вона вища від незалежної оцінки 3 Будь які претензії щодо поверненя грошей під час різних форс-мажорів - будуть в межах суми засвідченої під час купівлі/продажу нотаріусом.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 09 жов, 2012 18:57
galician написав:budivelnik Ну чому не аргументовані. Будинок збудований з незвичайного матеріалу а це вже викликає недовіру в 95% потенційних покупців. Навіть, якщо це і дуже класно і сучасно і по такій технології будуть будувати колонію на Марсі все рівно недовіра бо ми то з вами знаємо якість виконання робіт в Україні так званими майстрами. А по ціні виходить, що можна щось аналогічне придумати з класичних матеріалів тої самої площі. А враховуючи, що людина зекономила на будівництві виставила ціну аналогічну цегляним будинкам, то вона планує заробити більше. А кожен потенційни покупець хоче купити максимально вигідно тому дана пропозиція не є привабливою з точки зору ціни і пропонованого товару. І навіть якщо хтось оцінив свою роботу неадекватно то будь-хто має право це сказати а не мовчати. Ви як будівельник я впевнений легко можете обгрунтувати що за таку суму можна отримати. Хоча це Вам не вигідно бо якщо людям писати шо їх ціна погана вони будуть її знижувати а це вплине і на вас само собою.
Зверніть увагу Ви вважаєте що ціна неадекватна , бо я показав що ця технологія позволяє отримати продукт на 10000 дешевше ( і це в будинку з ціною в 130 000  , 7 % різниці , розмір торгу і той може вкластись в цю величину, я вже не кажу про привабливість місця розташування ділянки чи наявності( як варіант) потрібних впливових сусідів). При цьому Ви забуваєте що тільки в той ремонт , який видно на фото потрібно вкласти явно більше 10000 . Таким чином Я роблю висновок Ваші заявки базуються виключно на емоціях типу Неадекватно дорогоІ не мають нічого спільного з реаліями .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1