|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:33
Козак-характерник Нашо вам валюта національна, чи будь-яка, купіть ще декілька поросят...тільки фунтика не купляйте, він не дуже смачний... 
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:33
Ser Fil написав:Starikan Банкран, ИМХО, - НЕвозможность (НЕжелание, НЕумение) выполнить взятые на себя обязательства, а уж КТО попадает под "раздачу" ...  ... Только, ТЕ банки, в силу "воспитания", признали УБЫТКИ и достойно сквозанули, а ЭТИ ...  вы много вокруг себя видите "воспитанных" ... 
Адекватне резервування-це дійсно єдина "заслуга" забугорних "модних трендів і брендів"...і материнська підримка ліквідності та платіжоспроможності,звісно... Але....ВОНИ виявились ( в більшості_) НЕздарими і НЕвмілими швидко перегрупуватись...сфокусуватись...абсорбувати операційні проблєми... Вони просто ..ЗЛЯКАЛИСЬ....ЗДАЛИСЯ...і ВТІКАЮТЬ... С-Л-А-Б-А-К-И.. Втікають...майже красиво....і безпроблемно для клієнтів...і це добре... Стосовно "вихованості" чи інших моральних категорій...то се навряд.. Просто їм це ВИГІДНО..так поводитись...бо "модні БРЕНДИ" будуть мати негативну вартість і акціонерні збитки у разі грубих "кидків" навіть у наших диких і прекрасних степах.. .....СЕБТО...тільки ВИГОДА та ІНТЕРЕС правлять сим грішним світом...НА ЖАЛЬ.... Банки - це чийсь БІЗНЕС...успішний чи ні...мабуть, варто мати справу або з успішними...або з тими у кого "грошей кури не клюють".. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:41
Козак-характерник Відповідь на се глобальне запитання ...міститься у світоглядних постах " ІКЕБАНА" та " ПРОГНОЗ ПОГОДИ" опублікованих ТУТ...на Маланки..та на Василя...з того часу ..для мене...нічого НЕ сталося концептуально нового і дивного...все .. суєта суєт... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:44
квестор написав:Fitch допускає падіння гривні на 10%Падіння гривні буде не таким не масштабним, як в 2008 році, проте девальвація на 10% піде тільки на користь економіці України. Про це заявив директор групи із суверенних рейтингів Fitch Ratings Чарльз Севіль, пише DT.UA посилаючись на повідомлення Bloomberg. "Гривня може знецінитися на 10% до кінця року через "досить слабку" довіру до національної валюти", - сказав Севіль. У той час як чиновники, включаючи прем'єр-міністра Миколу Азарова, стверджують, що гривня буде залишатися стабільною, перехід до більш гнучкого режиму обмінного курсу піде на користь Україні в середньостроковій перспективі, впевнений Севіль. "Існує тиск на валюту", - сказав директор групи на конференції в Лондоні. За його словами, інвестори, що займаються похідними інструментами, прогнозують девальвацію в Україні, однак падіння не досягне "масштабів 2008 року". В Bloomberg нагадують, що гривня обвалилася 35% в четвертому кварталі 2008 року після краху Lehman Brothers. У 2012 році гривня поки знецінилася тільки на 1,2%. Міжнародні резерви України впали 2,5% минулого місяця, а Національний банк витратив 1,8 млрд доларів на підтримку курсу гривні, зазначає агентство. Існує і така точка зору.... 
Квесторе, а Ваші 5% лишаються в силі до кінця 2012 року? Не будете переглядати?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:47
квестор написав:Козак-характерник Відповідь на се глобальне запитання ...міститься у світоглядних постах " ІКЕБАНА" та " ПРОГНОЗ ПОГОДИ" опублікованих ТУТ...на Маланки..та на Василя...з того часу ..для мене...нічого НЕ сталося концептуально нового і дивного...все .. суєта суєт... 
І кабана?Чув прогноз погоди.Холодніше стає.Годувати кабанчика важче буде.Думаєте ще 1 кабана краще прикупити?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:48
tatop Не буду. І не тільки тому що....я НЕ підсовую мішень поближче.... і Не підтасовую карти в процесі гри.... НЕМА ВАГОМИХ ПІДСТАВ... Хоча РИЗИКИ ЗРОСТАЮТЬ.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 17:51
квестор написав:tatop Не буду. І не тільки тому що....я НЕ підсовую мішень поближче....
Ми теж з кумом по яблуках палили з рушниць.То він все яблука ближче до себе наближав,щоб влучити.Приз-самогонка. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 18:00
квестор написав:tatop Не буду. І не тільки тому що....я НЕ підсовую мішень поближче.... і Не підтасовую карти в процесі гри.... НЕМА ВАГОМИХ ПІДСТАВ... Хоча РИЗИКИ ЗРОСТАЮТЬ.. 
І це, напевне тому, що колега з Fitch Ratings лише наполовину відчуває специфіку наших диких і прекрасних степів. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 18:32
квестор написав:Євро від фрау Меркель на підході...та й Росія ..ще не визначилась остаточно..чи потрібен їм острів-член ЄС ...НЕДОРОГО ...
Россия уже Исландию - члена НАТО "купила"  и Опель... И Белоруссии "помогла"...
-
ymanzhur
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 18:36
квестор написав: покатакой написав: квестор написав:Кому НЕ подобається....звиняйте... 
извинил . правда ничо непонял . что мне, неспециалисту, эти цифры дают, да ещё в таком количестве. ну увеличилось, ну уменьшилось... вот в каком банке можно переждать эти выборы и все с ними связаное? в государственных нет ни одного бессрочного депозита , как-будто подготовились к чему-то
1) важливі виділив, тенденції очевидні..навіть для аматорів..мабуть.. 2) моя думка стосовно банок викладена у "списку"...а вищенаведена велика" простинь свідчить ,що СИСТЕМНОЇ банківської кризи-НЕМА... з) майже УСІ держбанки ( наші та російські) мають рахунки "до запитання" або їх АНАЛОГИ...якщо я правильно зрозумів...  ПС. Динаміка монетарних агрегатів свідчить, що в поточних пару місяців очікування глибокої і стійкої девальвації гривні..є марними...мабуть...наступний всплеск буде..у грудні... 
благодарю за ответ. ещё одно смущает. держбанки мають рахунки "до запитання", але я говорив про безстрокові . бо якщо введуть мораторий на строкові депозити, то ... мабуть.. можуть сказать: запитуйте скока хотите ... депозит строковий?... давай досвиданья  да... и динамики агрегатив для того и рисуют, чтобы выиграть время, чтобы подождали до грудня
Востаннє редагувалось покатакой в Сер 10 жов, 2012 18:56, всього редагувалось 1 раз.
-
покатакой
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему