Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3132333435 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 19:01

budivelnik

А там дві ставки прибуткового 1% і 5% - в них впевнений

читаємо відповідь:

ст. 172 Податкового кодексу:
172.1. Дохід, отриманий платником податку від продажу
(обміну) не частіше одного разу протягом звітного податкового року
житлового будинку, квартири або їх частини, кімнати, садового
(дачного) будинку (включаючи земельну ділянку, на якій розташовані
такі об'єкти, а також господарсько-побутові споруди та будівлі,
розташовані на такій земельній ділянці), а також земельної
ділянки, що не перевищує норми безоплатної передачі, визначеної
статтею 121 Земельного кодексу України ( 2768-14 ) залежно від її
призначення, та за умови перебування такого майна у власності
платника податку понад три роки, не оподатковується.

розжувати, чи г.ній самі зрозуміють?

якщо вельмишановний будівельник пояснить що таке "пенсійний", то я зможу відповісти детальніше.
а так посилання навести не можу, бо навіть не уявляю, що це за такий новий податок чи що то таке.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 19:07

galician
Вкотре їдучи повз новобудову на князя Святослава бачу що роботи зупинилсь на поклейці пінопласту трошки вище середини. Хтось чув яка там ситуація?

зважаючи на те, що забудовником виступає комфортбуд, в якого останнім часом справи не дуже, а фінансувалось раніше через Фольксбанк, котрого купив Сбєрбанк Росії, то навряд чи цей обєкт буде зданий найближчим часом.
зараз даний обєкт супроводжує Ріел Груп. теж сумнівної репутації забудовник.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 23:32

Re: Нерухомість у Львові

Охх, ну і срач тут розвели... Але їй-богу, ситуація мене вже починає смішити. Все повторюється по енному разу. Людина щось запитує, починається якась дискусія, тут же без запрошення туди влізає таваріщ будівельник і починає авторитетно нести "ліву" інформацію, а простіше кажучи-тупо офтопити. На якісь наводящі питання користувачів слідує високоякісний викид лайна на вентилятор в стилі "я д"Артаньян, а ви всі пі*араси". Після цього будівельника банять і через кілька днів/тижнів цикл повторюєтсья знову ;)
Пане Нагірний, ви часом не прихильник творчості Захер-Мазоха?
Або є простіше пояснення, яке тут наводить Василь.
Мегабудівельник набудувався коробок в Рясній-Руській (та, від якої їхати 15 хвилин до центру, бвагага), якимось оленям щось втулив, решта квартир висить на шиї мертвим вантажем, оборотного бабла нема, бізнес стоїть, тож йому тільки і залишається, що сидіти тут зранку до вечору на форумах і вправлятися в товстому тролінгу. Звісно, що Будівельник ображений на весь світ, що ніхто не хоче купувати його геніальний бетон, тож агресія з його сторони до інших користувачів цілком зрозуміла. Але в такій ситуації найдієвіший спосіб-це змінити роботу, чого ми усі Будівельнику і бажаємо. Авось попустить ;)
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 жов, 2012 10:07

Nighthawk
На рахунок срачу і його причин
1 Всі повідомлення васі до мене - стерли - таким чином признавши що його повідомлення розсадник срачу
2 Всі мої відповіді крім одної відповіді ініціатору срача - залишили - таким чином признавши що мої повідомлення не є срачем
3 Не зважаючи на п1 і п2 , васю залишили - мене забанили .
В нормальної людини це б викликало запитання.
У обвалішок - це викликає стадний інстинкт - всі на одного .

Тепер по моїм відповідям по каркасному будинку
1 Хтось з Вас дав конкретну відповідь по конструкції каркасного будинку з розшивкою по експлуатиаційним і ціновим характеристикам .
2 Хтос ь з Вас привів хочаб якусь аргументацію , яка б заперечувала мої пояснення крім:
Той флоп тулить фуфло задорого

Тепер по нашому юристу-недоучці
  vasul_lviv написав:....
розжувати, чи г.ній самі зрозуміють?

якщо вельмишановний будівельник пояснить що таке "пенсійний", то я зможу відповісти детальніше.
а так посилання навести не можу, бо навіть не уявляю, що це за такий новий податок чи що то таке.

Він хотів - він отримав
до п. 9 ст. 1 ЗУ "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", є платниками цього збору. Згідно з п. 8 ст. 2 Закону № 400/97-ВР, об'єктом оподаткування при здійсненні операцій купівлі-продажу нерухомості є вартість майна, зазначена у договорі купівлі-продажу, і покупець сплачує збір у розмірі 1% від неї.

+ Задайте ще одне запитання цьому студенту який вчився за рахунок продажу корови мамою ( і швидше за все так і не вивчився)
В світлі його спроби обізвати мене гноєм
1 Якщо продаж майна яке у власності більше трьох років , але вище ніж норма безоплатної передачі - скільки платиться ? Чи не 1%
2 Запитайте також цього троля-провокатора
Якщо здійснюється продаж майна яке у власності менше 3 років - чи не 5%
А також хотів би щоб наш троль з претензіями на юридичну обізнаність пояснив слідуюче:
Згідно з новим Податковим кодексом, на відміну від Закону «Про оподаткування доходів фізичних осіб», що діяв раніше, розмір житлового будинку чи квартири, що продаються, не має значення для стягування прибуткового податку.

Якще не зможе ,то може йти коровам хвости крутити , це єдине на що вистарчить його вміння і розуміння.
А тепер порівняйте з моєю відповіддю форумчанину і з його реакцією на цю відповідь
  budivelnik написав:
  ostrig написав:
  budivelnik написав:Покупець + продавець - приблизно сплатять
1 Оцінка квартири - 1000 грн
2 Витяг з БТІ - 1000 грн
3 Послуги нотаріуса - 1200 грн
4 Прибутковий ( де юре - повинен платити продавець , бо прибуток отримує він)
до 3 років володіння - 5% від задекларованої ціни угоди
більше трьох років - 1% від задекларованої ціни угоди
5 Пенсійний ( де юре - повине платити покупець) - 1% від задекларованої ціни
6 Держ мито - 1% ( по цьому пункту я щось не дуже впевнений )
7 Послуги рієлторів ( якщо такі були ) від 2 до 5%

Дуже дякую!!! І ще одне питання - можливо хтось купував-продавав - Якщо БТІ дає оціночну вартість квартири (50 000 у.о), наприклад, всього 100 000 грн, то що, я не можу її продати за ту ціну , яку хочу? Бо продати по оціночній сумі, а решту додати готівкою, то є ризик для покупця. У випадку визнання угоди недійсною, покупець назад отримає тільки офіційну суму.

1 З 2011 року потрібна незалежна оцінка , а не оцінка БТІ
2 Нотаріус користується заявленою Вами ціною тільки в тому випадку , коли вона вища від незалежної оцінки
3 Будь які претензії щодо поверненя грошей під час різних форс-мажорів - будуть в межах суми засвідченої під час купівлі/продажу нотаріусом.

А тепер знайдіть таку саму реакцію на повідомлення васі-троля , крім емоційно-слинявих викриків йому подібних
Ату - будівельника.

І останнє , по питанню хто влазить без запрошення
По каркаснику дебати вів я і галичанин
По податкам спілкувався я і остріг

Так я вліз чи вася ?

Отже вчіться знаходити реальні причини , а не підтримувати зручні.
budivelnik

Заблокований
Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 жов, 2012 12:23

http://dom.ria.ua/ru/realty-6265964.html

Цікава економ пропозиція
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 жов, 2012 21:40

budivelnik
ОК, тоді чому ви так болюче реагуєте на Василя? Ігноруйте його та й по всьому.
Все одно ж не переконаєте його в своїй правоті, бо він цього не хоче чути. Крапка.

Нагадує оце
http://fotohost.org/images/a11c9db8-14kB.png

А повертаючися до теми-то щодо щитових будинків повністю підтримую Вашу думку. Економія 15% не вартує "хліпкості" конструкції.
Але власне того, що конструкція "хліпка", народ і вважає, що власник "залупив задорого"!
Ваші викладки по вартості будови дуже цікаві та пізнавальні, але ви вперто не хочете глянути на процес покупки житла зі сторони покупця.
Він має певну суму (нехай 100 000 у.о.), і хоче за ці гроші купити будинок. Все! Більше його нічого не гребе! Не гребе і все! Скільки та будова власнику коштувала, які матеріали він використав і скільки заплатив за них-не гребе! Розумієте?
А тут у випадку з щитовим будиночком спрацьовує кнопка в мізках "о, це як в американських фільмах, коли молотком можна стіну проламати". Може, це і не так, але даний факт нам всім в голови в"ївся. Все! І хто у власному розумі заплатить за такий будинок 85% від вартості аналогічного цегляного? Думаю, що ніхто. А за 50% від суми може і знайдуться екстремали. Хоча звичайно, собівартість будинку може бути значно вищою від пропозиції покупця. Але ще раз кажу-шерифа не волнуют проблемы индейцев.
Тому не кидайтеся так нервово на всіх форумчан, які, на вашу думку, несуть єресь. Для вас то може і єресь (і я розумію, що це може страшенно Вас обурювати), але на нинішньому супертонкому ринку рулять саме покупці. А власник або продає з дисконтом, або чекає на олєня по принципу "авось повєзьот". Про це я вже писав раніше і повторюватися не буду.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 жов, 2012 22:46

Nighthawk
Дуже влучно сказано, що покупець не заплатить за таке 85% цегляного.
Не розумію теж його поведінки адже в нього ж не сендвіч, що він намагається щось доказати і принизити співрозмовників. Доречі, а де в нас торгують такими буд. матеріалами, щоб збуудвати такий "американський" будинок?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 жов, 2012 09:32

galician
Nighthawk

Шановні
У Ваших повідомленнях піднято три питання
1 - Василь
Як Ви бачили , суперечка з цим персонажем не стосувалась ні каркасника , ні навіть оподаткування ( він же не привів своєї таблички , а тільки в 5-ти повідомленях пробував дискредитувати мене і інформацію яку я подаю)
Я хотів би щоб Ви зрозуміли
vasil_lv - це проект адміністрації , завдання якого підняти відвідуванність будь-яким способом.
А найлегше це зробити - це дати можливість на когось накинутись .
Найкраща кандидатура , позиція якої не влаштовує більшість на цих гілках - це я , тому виливши бруд на мене , і отримавши мою відповідь - можна отримати море повідомлень .
Я особисто вважаю , що в найближчий час , цей нік або зникне , або буде обходити мене стороною ( не всі в адміністрації підтримують думку що срач на сторінках ( навітьколи він приводить до збільшення відвідуванності) - це позитив.
2-каркасник
Не буду себе хвалити , але роки зо два тому , я з піною в роті сперичався з Андрієм_в і Мальборо , - про недоцільність будівництва каркасно-щитових (так званих канадських ) будиночків - і головним моїм аргументом було те що
економія коштів - мізерна
споживчі характеристики - падають набагато сильніше ніж ми економимо

При цьому , я тільки за будівництва каркасників для дач ( або інших будинків в яких люди проживають не постійно - наїздами)
Так само , при цьому , я вважаю , що у випадку , коли в Україні подорожчає оплата праці - зявляться передумови для будівництва подібних конструкцій.
3-право на ціноутворення власника(виробника)
Якщо людина чітко вказала з чого збудований будинок - то вона є чесним виробником , адже цей виробник дав Вам можливість ще до етапу приїзду на обєкт визначити чи Вам підходить такий конструктив.
А справедливість ціни цього конструктиву , буде визначатись по результатам можливої угоди купівлі/продажу.
І саме виходячи з цього я й написав що:
економія на зведенні стін могла бути перекритою масою інших факторів , яких може не бути в аналогічних цегляних обєктах ( а можуть і бути :D ) , як то розташування , підвищенна якість внутрішнього ( і зовнішнього) оздоблення , можлива наявність ВІП сусідів - тощо....
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 жов, 2012 09:40

Re: Нерухомість у Львові

galician написав:Доречі, а де в нас торгують такими буд. матеріалами, щоб збуудвати такий "американський" будинок?

Не потрібно ніяких спеціальних матеріалів
Саме слово каркасно-щитовий - дає відповідь
Каркас
- як правило повнотілі суцільні деревяні балки з розмірами 3 м х 0,15 м х 0,07м
як виключення клеєні
Щит - фанера або осб
Утеплювач - як правило мінвата , як виключення - пінопласт.

Як бачите все доступно в Україні
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 жов, 2012 00:27

budivelnik написав:galician
Nighthawk

Шановні
У Ваших повідомленнях піднято три питання
1 - Василь
Як Ви бачили , суперечка з цим персонажем не стосувалась ні каркасника , ні навіть оподаткування ( він же не привів своєї таблички , а тільки в 5-ти повідомленях пробував дискредитувати мене і інформацію яку я подаю)
Я хотів би щоб Ви зрозуміли
vasil_lv - це проект адміністрації , завдання якого підняти відвідуванність будь-яким способом.
А найлегше це зробити - це дати можливість на когось накинутись .
Найкраща кандидатура , позиція якої не влаштовує більшість на цих гілках - це я , тому виливши бруд на мене , і отримавши мою відповідь - можна отримати море повідомлень .
Я особисто вважаю , що в найближчий час , цей нік або зникне , або буде обходити мене стороною ( не всі в адміністрації підтримують думку що срач на сторінках ( навітьколи він приводить до збільшення відвідуванності) - це позитив.

своєю манією величі ти вже смішиш не тільки мене, а й напевно, згадувану тобою адміністрацію. :P

стосовно оподаткування операцій з нерухомістю, то я тобі вже одного разу це пояснював.
і ти також, щоб не визнати помилку, перевів розмову на особистості.

спеціально для тебе повторю: лікувати і судити вміють всі, а розрахувати опорну балку...
тому і отримуємо такі будівлі як в тебе.

він хотів, він отримав... :mrgreen:
вигадає ж таке гіпертрофована уява....
тримай:
п. 9 ст. 1 ЗУ "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування"
підприємства, установи та організації незалежно від форм
власності та фізичні особи, які придбавають нерухоме майно, за
винятком
державних підприємств, установ і організацій, що
придбавають нерухоме майно за рахунок бюджетних коштів, установ та
організацій іноземних держав, що користуються імунітетами і
привілеями згідно із законами та міжнародними договорами України,
згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, а
також громадян, які придбавають житло і перебувають у черзі на
одержання житла або придбавають житло вперше.

це напевно такий фірмовий "фінт вухами" у будівельників, говорити "а", а не говорити "б". мене так колись переконували, що нормальним є укладати попередній договір купівлі-продажу нерухомості в звичайній (не нотаріальній) формі...
vasul_lviv

#<1 ... 3132333435 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє