|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 13 жов, 2012 16:12
To oglad1 Чесно,мені насправді дуже байдуже, де хто нвідпочиває. Але не у випадку з ерде. Спочатку розрахунки із кредиторами, а потім "личное дещо каждого"- не вопрос. І дещо про депозити. Мене не примушували їх нести в ерде, але я мала на це право. Своі гроші принесла в установу, яка мала ліцензію Нацбанку, відносини своі з ерде закріпила договором. Що не так?Особисто я на проценти ніколи не клювала, з цим банком я давно, просто зберігала тут кошти, а якщо сказати більш розумно- то кредитувала банк, одержуючи при цьому винагороду. Вигідно було як мені, так і банку. Просто країна у нас - повна ж...а,як вже хтось писав на форумі, тому все так ... А взагалі я не всіх на форумі розумію. Складається враження- саме працівників цієї сумноі і установи під дурною назвою "ерде".
-
Мальва
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 13 жов, 2012 23:19
Мальва написав:Просто країна у нас - повна ж...а,як вже хтось писав на форумі, тому все так ...
Мабуть, це стало для Вас новиною. Інакше б Ви серйозніше ставились до тих, кому довіряєте (хоча і на договірних умовах) СВОЇ гроші. З таким відношенням, якщо пощастило в 2008, то рано чи пізно не пощастить. Якщо вважаєте, що це гра, то навіть спекулянти психологічно готові до програшу. Якщо не збираєтесь цікавитись фінансовим станом свого позичальника, то шанси програти зростають. Щиро Вам співчуваю і бажаю з найменшими втратами (матеріальними і моральними) вийти з цієї неприємної ситуації. А задля цього Вам слід опанувати власні емоції і не розпилювати енергію на дрібниці, а коли вже так сталося, то спокійно і прагматично вирішувати ці проблеми в ПРАВОВОМУ полі. Якщо вже немає інсайдерів та впливових зв'язків, то залишається лише суд та ФГВФО.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 09:39
Нет, я просто не понимаю почему молчит НБУ, где временная администрация и т.д.?
-
innarren2012
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 09:57
innarren2012 написав:Нет, я просто не понимаю почему молчит НБУ, где временная администрация и т.д.?
Зачем НБУ эти бессмысленные телодвижения? Пока все тихо, можно денег не выплачивать. Так полгодика-год и потянут. Опять же по новому закону этот беспредел высочайше разрешен.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 10:43
innarren2012 написав:Нет, я просто не понимаю почему молчит НБУ, где временная администрация и т.д.?
Если бы вопрос был только в рефинансе - то была бы и временная адм. и все остальное, но в Украине деньги без политики не бывают, а сейчас выборы на носу, вот и "маємо те, що маємо..."
-
metall_05
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 11:11
UBG, так что, в очереди из желающих инвестировать в это учреждение, уже наметился основной желающий влить деньги? Ато анонс инвестора был, а воз и ныне там....
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 12:41
Парень со свирелью Да, на данный момент руководство банка проводит переговоры с потенциальными инвесторами.
-
ЭРДЭ БАНК
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 14:03
metall_05 написав: innarren2012 написав:Нет, я просто не понимаю почему молчит НБУ, где временная администрация и т.д.?
Если бы вопрос был только в рефинансе - то была бы и временная адм. и все остальное, но в Украине деньги без политики не бывают, а сейчас выборы на носу, вот и "маємо те, що маємо..."
Что изменится после выборов ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 14:24
bolex написав: metall_05 написав: innarren2012 написав:Нет, я просто не понимаю почему молчит НБУ, где временная администрация и т.д.?
Что изменится после выборов ?
А ничего...Останутся ныненшние - они ложили на всё и на всех. Придут новые, там не до нас будет.
-
morino
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 15:15
morino Инфляция и обвал гривны, соответсвенно все вкладчики это прочувствуют.
-
peremoga
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему