ponch08 написав:Аlександр Нет, ПИБовский лгун, я не лгу, я говорю факты и умею доказать позицию. Что и показал. А Вам лучше убратся с форума, от позора, на месячишко. Так глядиш забудут Ваш стыд, и сможете опять свою лапшу вешать.
Только вот с датами палитесь 3 месяца - не малый срок.
ponch08 написав:Манипуляция датами ничего не дает, банк операций не производит, формально пару человек остались, наверное передают ТМЦ, снимают с регистрации, сдают ликвидационные отчеты.
Есть разница - досрочно забрать вклад с потерей %% до 7 сентября или, возможно, по окончанию срока до 7 декабря ?
ponch08 написав:ПИБ-а в Черновицкой области НЕТ!!! Это начало исхода, и не скажу что я буду скучать, по Вам.
В декабре увидим. Про сентябрь Вы уже "рассказали".
Аlександр, чи не підкажете де можна подивитись Загальні умови обслуговування клієнтів протокол №367 від 6 вересня 2011 року. На сайті ПІБУ здається тільки тарифи по цих умовах і то в форматі офісу 2007 а в мене 2003.
tatop Загальні умови нічогісінько вам не гарантують. Вас будуть обслуговувати на умовах, які визначить особисто для вас начальник вашого відділення. Це право ПІБ прописує в договорі банківського рахунку. Найперше вам запропонують "бізнес-тариф", здається від 500 грн./місяць. Якщо вартість викличе у вас великий подив, то посадять на загальний, що передбачає наявність щоденного залишку не меньше 50000. Якщо не вписалися - знімають додатково 100 грн. Це робиться у суворій відповідності до російського прислів'я "С паршівой овци - хоть шерсті клок". Ось така каламуть у цьому закладі. Прийшов відкрити поточний рахунок, а відкрив заразом депозит на 50000 під 1.5% річних та ще й винен залишися, після такого депозиту. Якщо вам ще раз спаде на думку зв'язатися з ПІБом, подивіться терміново на Путіна з дзьобом, пропелером та дельта-крилом на чолі дурноголових птахів.
Senai написав:tatop Загальні умови нічогісінько вам не гарантують. Вас будуть обслуговувати на умовах, які визначить особисто для вас начальник вашого відділення. Це право ПІБ прописує в договорі банківського рахунку. Найперше вам запропонують "бізнес-тариф", здається від 500 грн./місяць. Якщо вартість викличе у вас великий подив, то посадять на загальний, що передбачає наявність щоденного залишку не меньше 50000. Якщо не вписалися - знімають додатково 100 грн. Це робиться у суворій відповідності до російського прислів'я "С паршівой овци - хоть шерсті клок". Ось така каламуть у цьому закладі. Прийшов відкрити поточний рахунок, а відкрив заразом депозит на 50000 під 1.5% річних та ще й винен залишися, після такого депозиту. Якщо вам ще раз спаде на думку зв'язатися з ПІБом, подивіться терміново на Путіна з дзьобом, пропелером та дельта-крилом на чолі дурноголових птахів.
Про Путіна жарт сподобався. Я так розумію Ви співпрацювали як юридична особа?
Senai написав:А коли зайшов до відділу карток, аби перевірити реквізити для перерахування коштів з інших банків, то мені радо повідомили що за ЗАРАХУВАННЯ коштів, перерахованих з інших банків стягується комісія 0,5%.
Це найкращий засіб аби позбавитися усіх своїх клієнтів. Так би мовити "ноу-хау" зі сходу, кращий фрік від Путіна з клювом та вентилятором. В Україні в жодному банку я такого не зустрічав. Дякую що своїм фірмовим промінвестбанківським хамством ви мене знову занурили у ностальгічні спогади, а саме в те совкове лайно, в якому я варився останні 19 років, користуючись послугами Промінвестбанку.
tatop Так. Мав там поточний рахунок. Разом пережив 2008 рік, щоправда довелося підстрахуватися рахунком в іншому банку. Проте повернувся до ПІБу, не зважаючи на постійну лайку на його адресу, яка продовжувалась, до речі, усі роки мого там обслуговування. Я клієнт не надто вибагливий, але якщо вже в мене цей "банк"(??) викликав непотрібні думки та створив зайвий клопіт...
Blister написав:Senai Расскажу по секрету - ПУМБ также берет комиссию за зачисление безналичных платежей из других банков на карточный счет: 1% (min 5 грн).
Тоді потрібно викреслити букву "пи" із своєї абетки та припинити нею користуватися. Занадто вже багато негативу почепили на неї жадібні олігархи: Путін-птахи-політ-ПІБ-ПУМБ-платний переказ-перманентні проблеми...
Востаннє редагувалось Senai в Чет 18 жов, 2012 12:02, всього редагувалось 1 раз.
Приказ о ликвидации был подписан ДО 7-го сентября, не ёрничайте. И вы это знали, и сознательно обманывали нас, обвиняя других. Нехорошо для нормального человека, но нормально для ПИБовца.
Аlександр написав:Есть разница - досрочно забрать вклад с потерей %% до 7 сентября или, возможно, по окончанию срока до 7 декабря ?
Есть разница, обслуживатся в убыточном банке, сворачивающем сеть и неправомерно начисляющим комиссии или в прибыльном, развивающемся и уважающем клиента?
Аlександр написав:В декабре увидим. Про сентябрь Вы уже "рассказали".
Дверь там ====> Думаете Ваше подразделение доживет до декабря? Не уверен, что банку важен его ПР в сетях.