Я думаю над включенням сього інструменту в ІКЕБАНУ.
Рішення, НАРАЗІ,...НЕ прийнято..
по крайней мере этот инструмент в категории "на предъявителя", как по мне, самый интересный ))
з.ы. удачного отдыха, хотя водичка 25 градусов как по мне прохладная ))) это случайно не гуманитарно-туристическая помоЩь самой кризисной стране еврозоны? )))
Ну, можливість відчути себе "йожиком в тумані" -це безумовна перевага сього "процентного"(боргового) активу перед найбільш популярним ТУТ ( і не тільки) видом "процентних"(боргових) АКТИВІВ-ДЕПОЗИТОМ. РИЗИКИ -приблизно десь... СПІВСТАВНІ...але ...ЛИШЕ...з "другою" дюжиною..."перша"-менш ризикована...
НЕвивченою ..і ДУЖЕ важливою ,(особисто для мене) є ...ЛІКВІДНІСТЬ..
ПС. Гуманітарно-туристична спроба втримати на плаву один НИЗЬКОрейтинговий ЄВРОострів...
Інструмент однозначно цікавий..плюси - це анонімність і строк 2р.- фіксована ставка. Надійність державних паперів завжди вища за надійність будь яких зобов"язань банків у цій державі... не нами придумані істини. ..відносно ліквідності - ніби задекларований викуп тим же ощадбанком. до строку погашення за потреби ..хоча "декларації " звісно потрібно перевірити
-VICTOR- написав:Інструмент однозначно цікавий..плюси - це анонімність і строк 2р.- фіксована ставка. Надійність державних паперів завжди вища за надійність будь яких зобов"язань банків у цій державі... не нами придумані істини. ..відносно ліквідності - ніби задекларований викуп тим же ощадбанком. до строку погашення за потреби ..хоча "декларації " звісно потрібно перевірити
-VICTOR- написав:Інструмент однозначно цікавий..плюси - це анонімність і строк 2р.- фіксована ставка. Надійність державних паперів завжди вища за надійність будь яких зобов"язань банків у цій державі... не нами придумані істини.
Надійність державних паперів в іноземній валюті під 9% сумнівна.А скільки % дають іноземні банки?Такі запозичення роблять,якщо заздалегідь вирішили "кинути".Скоріше за все власники казначейських забовязань,отримають свої гроші у гривні за курсом НБУ.Держава прагне розрахуватися по зовнішніх боргах за гроші пересічних громадян.
Козак-характерник ..все це плід ..ваших бурних фантазій )...нема жодного смислу..за "копійки ".. підмочити репутацію державних зобов"язань...рахую вони будудь виконуватись...а які дірки в даний момент і якими грошима закриває держава..то інша тема. для держави ставка є достатньо високою на зовнішніх ринках..тому і внутрішня позика є логічно високою - на меценатсво ніхно не розраховував. До речі.останні запозичення були під менші відсотки..щось там 7 % з копійками...тому можливо більше таких паперів ( з такими ставками ) ми і не побачимо )...як тільки впадуть ставки по депо в валюті....отакі справи .
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 23 жов, 2012 23:52, всього редагувалось 1 раз.
Фунтик ..це відносно анонімності ?.. ..ну що я можу сказати ..ще не перевіряв на власному досвіді - перевірю є можливість поспілкуватись з одним з директорів ощадбанку ..) тому дипломатично промовчу....