-VICTOR- написав:Інструмент однозначно цікавий..плюси - це анонімність і строк 2р.- фіксована ставка. Надійність державних паперів завжди вища за надійність будь яких зобов"язань банків у цій державі... не нами придумані істини. ..відносно ліквідності - ніби задекларований викуп тим же ощадбанком. до строку погашення за потреби ..хоча "декларації " звісно потрібно перевірити
Через минут 10 сотрудница вернулась и сказала, что бумагу мне вот-вот продадут. Только нужен мой паспорт.
- Но в рекламе говорили, что паспорт не нужен? - удивился я.
- Это для наших внутренних документов. Чтобы выписать вам ордер.
- А без паспорта нельзя?
- Нельзя.
Пришлось покориться. Я протянул документ. Сотрудница банка снова куда-то исчезла и вернулась через пять минут с какой-то длинной распечаткой.
Сподобалися коментарі ..."УРКИ ДОКЕРУВАЛИСЬ...никто не хочет им давать в долг...так решили кинуть своих..Думаю что через два года будут проблемы с возвратом своих кровных...про проценты даже не хочу говорить..." " Строят пирамиду,будут отдавать девиденды за счет новых покупателей,иначе как они отдадут валюту обратно,если золото-валютные запасы тают как снег".
-VICTOR- написав:Козак-характерник ..все це плід ..ваших бурних фантазій )
Дай Бог!Тільки я з державою в азартні ігри не граю...
.. та я не є азартний гравець з державою....) я у вузькому ракурсі..як на іструмент фінансовий ..цікавий і доречний...от ще би ті кошти пішли на державні справи.... а то запозичати ми навчились таки добре ..ще б хто навчив державу будувати..
Козак-характерник написав:Отношения двух сторон(банка и клиента)регулируются договором.Банк не может нарушить условия договора
Может. А если у него еще и ПРавильная крыша, то за это ему ничего не будет.
Козак-характерник написав:и действует в рамках правового поля, которое сам не может менять в одностороннем порядке.
Поле менять не может, но наплевать на него - запросто. Иногда - при прямом поощрении "арбитра", которым опять же является государство, а ему вы не доверяете.
-VICTOR- написав:Козак-характерник ..все це плід ..ваших бурних фантазій )...нема жодного смислу..за "копійки ".. підмочити репутацію державних зобов"язань...рахую вони будудь виконуватись...
-VICTOR- написав:Козак-характерник ..все це плід ..ваших бурних фантазій )
Дай Бог!Тільки я з державою в азартні ігри не граю...
.. та я не є азартний гравець з державою....) я у вузькому ракурсі..як на іструмент фінансовий ..цікавий і доречний...от ще би ті кошти пішли на державні справи.... а то запозичати ми навчились таки добре ..ще б хто навчив державу будувати..
Коли людина спромоглася лише засвоїти декілька сумнівних стереотипів, і наче папуга повторює їх, доцільно згадати вірш академіка: "Та нехай собі як знають..." Впевнений, що шароварник не знає змісту слів "азартна гра". Що ж до сертифікатного задоволення, то випробувати його на собі за надто помірну платню не згоден.
-VICTOR- написав:Козак-характерник ..все це плід ..ваших бурних фантазій )...нема жодного смислу..за "копійки ".. підмочити репутацію державних зобов"язань...рахую вони будудь виконуватись...
.... если в кассе ощада будет валюта.....
... оскільки каса ощадбанку найближче до ЗВР...то шансів у цієї каси найбільше...мабудь
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Сер 24 жов, 2012 00:40, всього редагувалось 1 раз.
mike41 момент істини мабудь буде по закінченню першого строку (кварталу ) погашення купона...але я таки думаю...що ніхто не дозволить "облажатись " з цим іструментом.. такий гарний старт..то ж курку яка почала нести золоті яйця будуть пестити принаймні наразі