ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 400401402403404 ... 623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ 3.2 5 200
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
58
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
13
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
24
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
48
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
57
Всього голосів : 200
Повідомлення Додано: Вів 23 жов, 2012 22:11

Betis_ck написав:
  BIGor написав:Якщо Вам не горить, то на мій погляд, краще пролонгувате і отримувате відсотки.
Я в свій час лонгував у Київі, Укрпромі та Родовіді...
Ну і сподіваюся, що ЕРДЕ з часом оклигає ;-)

Оклигав би, якщо Юля була б не за гратами!Це вона дала розпорядження виплатити людям гроші, а зараз на кого ви сподіваєтесь?
Сьогодні мій батько, який теж є вкладником був у харківському відділенні банку, так йому навіть двері не відкрили, поки не розпочав стукати у скло палкою та голосно матюкатися. Тільки тоді обернули увагу і охоронець відчинив двері , та повідомив, що у банку проблеми. Так що не бачити нам вже наших грошиків, до банку без галасу не зайдете! :lol:
skorpion

Повідомлення Додано: Вів 23 жов, 2012 22:18

А что именно нарушает НБУ? Пожалуйста, конкретнее.
Jekk

Повідомлення Додано: Вів 23 жов, 2012 22:32

Единственное, что даст суд,это решение в вашу пользу. Но, увы, наличие судебного решения и наличие денег по нему-это, как говорят в Одессе, две большие разницы. Много было людей с решениями по укрпрому, родовиду, надре да и другим банкам менее слышным, но деньги по ним получили не многие. Я не говорю, что не надо судиться с банкстерами, просто надежды мало на наше "правовое" государство.
Папа Карло

Повідомлення Додано: Вів 23 жов, 2012 23:47

skorpion написав:
  Betis_ck написав:
  BIGor написав:Якщо Вам не горить, то на мій погляд, краще пролонгувате і отримувате відсотки.
Я в свій час лонгував у Київі, Укрпромі та Родовіді...
Ну і сподіваюся, що ЕРДЕ з часом оклигає ;-)

Оклигав би, якщо Юля була б не за гратами!Це вона дала розпорядження виплатити людям гроші, а зараз на кого ви сподіваєтесь?

Важке питання...
На даний момент я не знаю і не відчуваю інтуітивно вірного шляху...
В таких випадках я просто чекаю та отримую відсотки,поки буду знати чи відчувати свій шлях в ЕРДЕ...

А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.

З.І. А ще мені дЮже сподобався ролик-вітання РД "З Днем Народження" від його родини...
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 01:38

Re: ЕРДЕ Банк

Betis_ck написав:А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.

Чисто по-людськи я бажаю, щоб ЕРДЕ поскоріше оголосили банкрутом і повернули мені мої гроші з Фонду гарантування вкладів.
Востаннє редагувалось volny в Сер 24 жов, 2012 11:28, всього редагувалось 1 раз.
volny

Подякував: 33 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 02:25

Betis_ck написав:А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.

Какие-то розовые сопли прямо..
Послушайте - Эрде всем известный банк "конверт", который накрыли, как он может оклыгать? Пока силовики его мочили, слили в интернет всех крупных контрагентов и инфу по их оборотам конвертации. За это свои же клиенты демчака разорвут на хомячков на свободе.А без конверта бан ничто, пшик - откуда ваши поднебесные проценты по депозитам брать? Вы с вашим депозитом были легальным прикрытием "конверта" и теперь на вас плевать.
bond_007

Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 08:24

BIGor написав:
В таких випадках я просто чекаю та отримую відсотки,поки буду знати чи відчувати свій шлях в ЕРДЕ...

А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.

З.І. А ще мені дЮже сподобався ролик-вітання РД "З Днем Народження" від його родини...

Дуже цікаво, коли вам виплатили останні відсотки? У мене закінчився срок 19 жовтня і не відсотків, не дипозиту і не збираються повертати! Гадаю ви просто зацікавлені у бездіяльності вкладників. Бо дуже ви спокійно реагуєте на шахраів, які гроші забрали і мовчки сидять,а може вже за кордоном. А тут клеркі , які не повноважені вирішувати ці питання.
А , що до поздоровлення РД , то хай би краще вони людей в оману не вводили, а запропонували шлях вирішення проблеми! Святкувати, та організовувати різні шоу , коли у людей не вирішені важливі соціальні питання, в нас вміють кращє за весь світ!
skorpion

Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 08:34

skorpion написав:Дуже цікаво, коли вам виплатили останні відсотки? У мене закінчився срок 19 жовтня і не відсотків, не дипозиту і не збираються повертати! Гадаю ви просто зацікавлені у бездіяльності вкладників. Бо дуже ви спокійно реагуєте на шахраів, які гроші забрали і мовчки сидять,а може вже за кордоном. А тут клеркі , які не повноважені вирішувати ці питання.А , що до поздоровлення РД , то хай би краще вони людей в оману не вводили, а запропонували шлях вирішення проблеми! Святкувати, та організовувати різні шоу , коли у людей не вирішені важливі соціальні питання, в нас вміють кращє за весь світ!

Писав не я, це цитата пагано працює, я взагалі збираюсь подавати в суд на Ерде-банк, тому що окрім виплати процентів 500 гривень в день виплати вкладу не отримав навіть 200 гривень з 11 000 гривень тіла. Вражає що на все інше у банка гроші знаходяться, на інкасаторів, на роботу відділень...
BIGor

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 10:30

BIGor
Де Ви не отримали, у Львові?
Заяву на в.о. Голови Правління написали, треба рухатись далі...
innarren2012

Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 11:55

to Jekk
НБУ не не признает банк неплатежеспособным и не передает его фонду гарантирования вкладов.
Это самое большое нарушение. А чтобы передать его туда - достаточно пункта о задержке депозита (10 дней). А там не только этот пункт.И отнюдь не 10 дней ...
Достаточно?
Мальва

#<1 ... 400401402403404 ... 623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми