|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 23 жов, 2012 22:11
Betis_ck написав: BIGor написав:Якщо Вам не горить, то на мій погляд, краще пролонгувате і отримувате відсотки. Я в свій час лонгував у Київі, Укрпромі та Родовіді... Ну і сподіваюся, що ЕРДЕ з часом оклигає 
Оклигав би, якщо Юля була б не за гратами!Це вона дала розпорядження виплатити людям гроші, а зараз на кого ви сподіваєтесь? Сьогодні мій батько, який теж є вкладником був у харківському відділенні банку, так йому навіть двері не відкрили, поки не розпочав стукати у скло палкою та голосно матюкатися. Тільки тоді обернули увагу і охоронець відчинив двері , та повідомив, що у банку проблеми. Так що не бачити нам вже наших грошиків, до банку без галасу не зайдете! 
-
skorpion
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 жов, 2012 22:18
А что именно нарушает НБУ? Пожалуйста, конкретнее.
-
Jekk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 жов, 2012 22:32
Единственное, что даст суд,это решение в вашу пользу. Но, увы, наличие судебного решения и наличие денег по нему-это, как говорят в Одессе, две большие разницы. Много было людей с решениями по укрпрому, родовиду, надре да и другим банкам менее слышным, но деньги по ним получили не многие. Я не говорю, что не надо судиться с банкстерами, просто надежды мало на наше "правовое" государство.
-
Папа Карло
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 жов, 2012 23:47
skorpion написав: Betis_ck написав: BIGor написав:Якщо Вам не горить, то на мій погляд, краще пролонгувате і отримувате відсотки. Я в свій час лонгував у Київі, Укрпромі та Родовіді... Ну і сподіваюся, що ЕРДЕ з часом оклигає 
Оклигав би, якщо Юля була б не за гратами!Це вона дала розпорядження виплатити людям гроші, а зараз на кого ви сподіваєтесь?
Важке питання... На даний момент я не знаю і не відчуваю інтуітивно вірного шляху... В таких випадках я просто чекаю та отримую відсотки,поки буду знати чи відчувати свій шлях в ЕРДЕ... А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність. З.І. А ще мені дЮже сподобався ролик-вітання РД "З Днем Народження" від його родини...
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 жов, 2012 01:38
Betis_ck написав:А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.
Чисто по-людськи я бажаю, щоб ЕРДЕ поскоріше оголосили банкрутом і повернули мені мої гроші з Фонду гарантування вкладів.
Востаннє редагувалось volny в Сер 24 жов, 2012 11:28, всього редагувалось 1 раз.
-
volny
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 жов, 2012 02:25
Betis_ck написав:А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність.
Какие-то розовые сопли прямо.. Послушайте - Эрде всем известный банк "конверт", который накрыли, как он может оклыгать? Пока силовики его мочили, слили в интернет всех крупных контрагентов и инфу по их оборотам конвертации. За это свои же клиенты демчака разорвут на хомячков на свободе.А без конверта бан ничто, пшик - откуда ваши поднебесные проценты по депозитам брать? Вы с вашим депозитом были легальным прикрытием "конверта" и теперь на вас плевать.
-
bond_007
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 24 жов, 2012 08:24
BIGor написав:В таких випадках я просто чекаю та отримую відсотки,поки буду знати чи відчувати свій шлях в ЕРДЕ... А чисто по-людськи я бажаю РД виявитися невинним,а ЕРДЕ - відновити свою діяльність. З.І. А ще мені дЮже сподобався ролик-вітання РД "З Днем Народження" від його родини...
Дуже цікаво, коли вам виплатили останні відсотки? У мене закінчився срок 19 жовтня і не відсотків, не дипозиту і не збираються повертати! Гадаю ви просто зацікавлені у бездіяльності вкладників. Бо дуже ви спокійно реагуєте на шахраів, які гроші забрали і мовчки сидять,а може вже за кордоном. А тут клеркі , які не повноважені вирішувати ці питання. А , що до поздоровлення РД , то хай би краще вони людей в оману не вводили, а запропонували шлях вирішення проблеми! Святкувати, та організовувати різні шоу , коли у людей не вирішені важливі соціальні питання, в нас вміють кращє за весь світ!
-
skorpion
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 24 жов, 2012 08:34
skorpion написав:Дуже цікаво, коли вам виплатили останні відсотки? У мене закінчився срок 19 жовтня і не відсотків, не дипозиту і не збираються повертати! Гадаю ви просто зацікавлені у бездіяльності вкладників. Бо дуже ви спокійно реагуєте на шахраів, які гроші забрали і мовчки сидять,а може вже за кордоном. А тут клеркі , які не повноважені вирішувати ці питання.А , що до поздоровлення РД , то хай би краще вони людей в оману не вводили, а запропонували шлях вирішення проблеми! Святкувати, та організовувати різні шоу , коли у людей не вирішені важливі соціальні питання, в нас вміють кращє за весь світ!
Писав не я, це цитата пагано працює, я взагалі збираюсь подавати в суд на Ерде-банк, тому що окрім виплати процентів 500 гривень в день виплати вкладу не отримав навіть 200 гривень з 11 000 гривень тіла. Вражає що на все інше у банка гроші знаходяться, на інкасаторів, на роботу відділень...
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1462 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 24 жов, 2012 10:30
BIGor Де Ви не отримали, у Львові? Заяву на в.о. Голови Правління написали, треба рухатись далі...
-
innarren2012
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 жов, 2012 11:55
to Jekk НБУ не не признает банк неплатежеспособным и не передает его фонду гарантирования вкладов. Это самое большое нарушение. А чтобы передать его туда - достаточно пункта о задержке депозита (10 дней). А там не только этот пункт.И отнюдь не 10 дней ... Достаточно?
-
Мальва
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему