|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 25 жов, 2012 16:17
Delta official написав: DjPavel написав:Позвонили с Дельты, сказали можете заказывать денюжку и на сайте и по телефону горячей линии. Вышло недоразумение.
Уважаемый DjPavel, действительно, вероятнее всего, что в процессе Вашего разговора с оператором имело место возможное недоразумение, которое мы считаем необходимым устранить, заверив Вас в твердой позиции Банка в части, что касается неуклонного выполнения Банком всех обязательств, взятых перед своими Клиентами. Мы искренне благодарим Вас за внимание к Дельта Банку и надеемся, что случившийся инцидент не повлияет на перспективы нашего сотрудничества. Ваш Дельта Банк.
Прогин під VIPом зараховується. Павел, отримали задоволення? 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 16:27
Yarick написав:Я разочаровался в банке. Хотя в принципе такая же ситуация и в остальных банках. Мне просто не понятна их логика. У меня кредитка у них, при оформлении которой требовался только ИНН и паспорт. Регулярно сами СМСки шлют - увеличивают кредитную линию. Решил улучшить жилищные условия, нашел покупателя на дом, покупаю две квартиры на одну не хватает 15-40% в зависимости от ситуации. Хотел взять кредит под залог недвижимости. Даже не хотят рассматривать т.к. официальные доходы маленькие, и нет у меня поручителей с хорошими официальными доходами. По моему это полный бред.
..ох уж и банк....изначально видит что клиенту нечем обслуживать свой кредит..и не хочет дать денег ..если вы не заметили..времена раздачи кредитов без покрытия давно закончились.. если официальная зарплата не позволяет вам платить кредит..то зачем пенять на зеркало ?.. попытайтесь предложить в качестве залога имущество более ликвидное , или показать другие дополнительные доходы . Р/S рискну предположить ..в одной квартире должны были жить родители пенсионного возраста ..а в другой вы с семьей и малолетними детьми , так ? 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 жов, 2012 16:33
tatop написав: Yarick написав:adeges Вы считаете, что мне нужно пойти предъявить претензии к своему работодателю...
Так це Ваш роботодавець і не платить податки. Це так між іншим. А те, що іпотечний кредит не хочуть Вам дати вважаю недоробкою банку. Дві квартири як застава з мінімальною оцінкою застави, що може бути краще для банку. Я просто Дельту тут не розумію.
та ну звичайно...що може бути "краще " не ліквідного майна..) і видавати кредит коли не дозволяють його обслуговувати доходи то це для чого ?...щоб через деякий час стало питання реалізації квартири в якій проживають люди ?...а потім від кредитного клієнта масса крику і претензій що його викида.ть на вулицю ?... потрібно банку задекларувати СПРОМОЖНІСТЬ обслуговування кредиту...і відмови не було б...банк не ставить собі за ціль ТОРГУВАТИ квартирами...а отримувати дохід від виданих кредитів , а ще враховуйте законодавство..яке в багатьох випадках не дозволяє виселяти боржника ...
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 жов, 2012 17:46
Для тих, хто погашає в "0", треба звертати увагу після погашення на плату за 9,90+5гр, яка не входить в льготний період і потім "скромно" з"являється тільки в "інформації за рахунком" як "Загальна заборгованість". Хоча в ІБ видно нулі. І здається, що все сплачено Маразм повний, а в народі це називається тирити гроші, бо потім виникає додаткова заборгованість.
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:09
tatop написав:Прогин під VIPом зараховується. Павел, отримали задоволення? 
При чем здесь удовольствие. Я написал о сервисе, которым не смог воспользоваться. Банк на это отреагировал. Я думаю это нормальные взаимоотношения, когда банк реагирует на адекватную критику, думаю, тогда снижается риск того, что у других клиентов возникнет или повторится аналогичная ситуация. Я сказал спасибо банку, а банк мне. Наверное, так и должно быть.
-
DjPavel
-
- Фундаментальний експерт
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:12
wolt450 написав:Для тих, хто погашає в "0", треба звертати увагу після погашення на плату за 9,90+5гр, яка не входить в льготний період і потім "скромно" з"являється тільки в "інформації за рахунком" як "Загальна заборгованість". Хоча в ІБ видно нулі. І здається, що все сплачено Маразм повний, а в народі це називається тирити гроші, бо потім виникає додаткова заборгованість.
Що з цього випливає? Треба щомісяця погашати не в ноль, а на 53 копійки більше з урахуванням 42% за користування протягом місяця 9,9+5 грн.?
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:34
Bosstone написав:Що з цього випливає? Треба щомісяця погашати не в ноль, а на 53 копійки більше з урахуванням 42% за користування протягом місяця 9,9+5 грн.?
ну я в конце месяца погашаю в 0, а в начале после всех списаний-зачислений и первой оплаты и ухода в минус - погашаю в 0 еще разок, чтобы все занулилось. и потом до конца месяца можно спокойно уходить в минус, пока лимит не кончится 
-
vovab
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:35
Bosstone написав: wolt450 написав:Для тих, хто погашає в "0", треба звертати увагу після погашення на плату за 9,90+5гр, яка не входить в льготний період і потім "скромно" з"являється тільки в "інформації за рахунком" як "Загальна заборгованість". Хоча в ІБ видно нулі. І здається, що все сплачено Маразм повний, а в народі це називається тирити гроші, бо потім виникає додаткова заборгованість.
Що з цього випливає? Треба щомісяця погашати не в ноль, а на 53 копійки більше з урахуванням 42% за користування протягом місяця 9,9+5 грн.?
В мене 48коп офіційно. Іх треба доплатити вже до 30, щоб не було 9,9 і +нові нарахування на 0,48. і безпроблемний чистий льготний період
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:56
DjPavel написав: tatop написав:Прогин під VIPом зараховується. Павел, отримали задоволення? 
При чем здесь удовольствие. Я написал о сервисе, которым не смог воспользоваться. Банк на это отреагировал. Я думаю это нормальные взаимоотношения, когда банк реагирует на адекватную критику, думаю, тогда снижается риск того, что у других клиентов возникнет или повторится аналогичная ситуация. Я сказал спасибо банку, а банк мне. Наверное, так и должно быть.
Та пожартував я. Якщо невдало, вибачайте.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 19:11
wolt450 В мене 48коп офіційно. Іх треба доплатити вже до 30, щоб не було 9,9 і +нові нарахування на 0,48. і безпроблемний чистий льготний період
Що означає "доплатити вже до 30"? Заплатити до 30 жовтня? Це має бути заплачено до 30-го, чи й проведено - тобто платити на 3 дні раніше? А виводити кредитку в нуль треба 25 числа, чи можна й 30, якщо мінімальний платіж вже зроблений раніше? Карта "виводиться в нуль" коли доступний залишок стає рівним кредитному ліміту, чи лише тоді, коли мій платіж зарахований на рахунок (тобто на три дні пізніше)? Дякую.
-
omak
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
|