|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 27 жов, 2012 22:59
-
Wovik
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 жов, 2012 23:05
Кармелюк написав:Хоча форум про банки, але почитавши деякі категоричні пости теж не втримався. Якщо б мені хтось у 2004 або 2005р. сказав, що я у 2012р. голосуватиму за «Свободу» ніколи би не повірив. Але все тече, все змінюється – і я, і моя країна. Причому країна змінюється не в тому напрямку, який вселяє оптимізм. Чи може нормальну людину влаштовувати відсутність справедливого правосуддя, тотальна корупція, злодійство у небачених масштабах (адже в кінцевому рахунку крадуть у нас з вами). При цьому ще намагаються цинічно знищувати мову корінного народу, його культуру пояснюючи це всілякими недолугими аргументами. Україноненависники, невже вам стане краще, якщо зникне українська мова? Адже для світової культури (звичайно якщо вам відоме таке поняття) зникнення мови якогось маленького племені в Амазонських лісах або на численних островах Тихого океану є трагедією. А ви мрієте щоб зникла мова народу, який за чисельністю є одним з найбільших в Європі. Невже мало випало лихого на його долю? Звичайно «Свобода» мене не у всьому влаштовує і не зі всім, що вони декларують я згоден. Але на мою думку, це на сьогодні єдина сила, яка здатна втримати плацдарм з якого у майбутньому зможе піднятися та Україна про яку я мрію для своїх дітей та онуків. Далі не мої думки, а цитата пана Миколи Малухи: «Чому я буду голосувати за «Свободу». 1. Ідеологічна партія, яка не сповідує українофобських ідей. Крім комуністів, "Свобода" - єдина сила, яка має чітку ідеологію, до якої намагається дотримуватися. Комусь ця ідеологія здається шовіністичною і ксенофобською (питання дискусійне). Якщо навіть і так, то краще щирі ксенофоби, ніж мутні ліберали-демократи. Від перших знаєш чого чекати, а другі у будь-яку мить готові перефарбуватися заради кон'юнктури. 2. Прозорий список - найголовніше досягнення і перевага цієї партії. Тут все зрозуміло: до прохідної частини списку потрапили переважно партійні функціонери, які своєю працею довели користь партії і мають високий внутрішній рейтинг. Цим не може похвалитися жодна інша партія. До 80% прохідної частини більшості політсил складають особи, які або купили місце, або домовилися з керівництвом кулуарним шляхом. Прозорість і зрозумілість формування списку представників партії у парламенті - сьогодні найголовніша позитивна риса, чеснота, яку вимагають всі свідомі і розумні громадяни. І це - гарантія запобігання тушкізму. 3. Ніколи не були в парламенті. Отже, за "Свободою" немає жодного негативу, що пов'язано з прийняттям скандальних законопроектів, зговором з владою, перебіганням членів фракції до опонентів тощо. Кожна партія має право на шас бути хоч раз присутньою у Верховній раді. інакше наша політика перетвориться на закритий політклуб. "Оновлення крові" за рахунок "Свободи" - не найгірший варіант. 4. Найбільш боєздатна і дієва партія в Україні. Зі 100% впевненістю можу заявити: жодна політична партія в Україні не здатна вивести на вулиці Києва 2 тисячі своїх прихильників без застосування адмінресурсу, оплати прапороносців. Особливо дієвість "Свободи" проявилася у липні 2012 року під "Українським домом". Комусь це може не подобатися, але за рахунок мобілізації "свободівських" прихильників вдалося забезпечити належну чисельність і охорону протесту. Саме під час сутичок на першій лінії бою були "свободівці", а не представники "Фронту змін" або партії "УДАР". 5. Відсутність фінансування крупного капіталу. Про "Свободу" ходять лише чутки/плітки про фінансування "регіоналів", Коломойського тощо. Але достатньо відкритої інформації, щоб порівняти фінансові можливості "Свободи" з іншими партіями. У списках немає жодного мільярдера і не було. Лідери партії мають цілком "пуританський" спосіб життя (як для української політики). Відсутність серед основних донорів крупного капіталу дозволяє припустити, що партія фінансується за рахунок більш широких верств - середнього бізнесу, наприклад.» Як каже пан Квестор – щоб думали.
Абсолютно точно....погоджуюсь зі всіма тезами! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 жов, 2012 23:28
IMPRINTER Я не знаю як Вас переконати - але запевняю, що не всі!Деколи люди керуються іншими мотивами у своєму житті, бо не все вимірюється тільки "баблом".
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 жов, 2012 23:38
Кармелюк написав:IMPRINTER Я не знаю як Вас переконати - але запевняю, що не всі!Деколи люди керуються іншими мотивами у своєму житті, бо не все вимірюється тільки "баблом".
Ключове слово - деколи. Та поки що народ буде терпіти. Тому що... ...А проголосувати можна. Для попередження усім, хто заслужив на вили.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 жов, 2012 00:10
Политические страсти в преддверие выборов даже до нашего форума добрались , оставьте Вы это .... 
-
Incisio
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 жов, 2012 00:11
- У вас несчастные случаи на стройке были? - Нет. - Будут! Рождаются "тушки" - Лишь у кормушки... А до этого - все душки! Ukrainian написав: AlexJ написав:Я вот человек крымский и готов голосовать за "Свободу", если кто-то приведет могущие убедить меня гарантии, что она не ссучится, как и все остальные, прорвавшиеся к кормушке.
Маю надію , що не зпаскудяться ... а якщо спаскудяться ,то голосувати наступного разу буду за інших ...
Проголосовал. Спаскудились. Буду за других. Проголосовал. И эти спаскудились. Тогда за третьих. Проголосовал. Ты ба, и энти спаскудились. Ну уж тогда за... И так до бесконечности. Классика - "Украл, выпил, в тюрьму... Украл, выпил, в тюрьму...". Все дарят нам надежду, после выборов оставляя ее иллюзорной, при это реально чавкая у корыта.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 жов, 2012 00:15
AlexJ Є альтернатива?Треба спробувати.... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 жов, 2012 01:25
Козак-характерник написав:AlexJ Є альтернатива?Треба спробувати.... 
С 1991 года пробуем. С одинаковым для страны и ее граждан результатом. Попробовать - это означает, что нет уверенности в том, каким будет результат и ощущение. И в этом смысле употребление слова "попробовать" - правильное, ибо так никто и не смог предъявить гарантии, что "Свобода" не ссучится, придя в ВР. На этом "диспут", видимо, можно и завершить, отдавшись ночному оффтопу "Шаровары-аватары", заполонившему еще не все ветки форума. Причем следует знать, что каждое написание "Слава Украине! Героям слава!" повышает шансы "Свободы" пробиться к корыту, чтобы вести там просветительскую работу среди свиней, рассказывая им, глотая слюну, как нехорошо так безбожно разворовывать бюджет.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 жов, 2012 01:35
AlexJ Що думаєте відносно 3 місячних 27(28) від платини ?
А відносно вибору , то кожен робитиме свій . А гарантій вам ніхто не дасть , але хочеться спробувати щось свіже і відмінне від радянсько-комуністичного розливу ( всі хто був при владі від 91 мають чи мали одну спільну рису вони комуністи , а вони колишными не бувають .
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 жов, 2012 01:41
Ukrainian написав:AlexJ Що думаєте відносно 3 місячних 27(28) від платини ?...
Без меня.  Я весь в EUDO.
Востаннє редагувалось AlexJ в Нед 28 жов, 2012 01:51, всього редагувалось 2 разів.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему