ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 420421422423424 ... 1934>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Опитування закінчилось Чет 07 вер, 2006 13:32

ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації 2.9 5 386
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
103
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
66
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
73
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
70
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
74
Всього голосів : 386
Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 14:05

До нових тарифів

Тарифний комітет їх прийняв 22.10.12.
За все в одному тре платити 50 грн в місяць.
Цікава зноска, що до 1.09.12 року безкоштовно.
Це що, в тих в кого вже здерли будуть повертати.
А хто позакривав карткові рахунки може за своїми кровними відвідати відділення для компенсаційних виплат?
Залишились комісії за ввід грошей безготівково в ПІБ 0,5%, та за перекидання всередині банку по своїх рахунках 0,5%. Тарифи неконкурентні з тарифами в Дельті, Платинумі, Руському Стандарті, Ідеї. Знову проголосують ногами.ІМХО.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 14:49

Re: Промінвестбанк

ПІБ позбавляється клієнтів тому, що це не банк, а геополітична іграшка тов. Путіна. Я декілька місяців вмовляв керівництво відділення встановити більш-меньш конкурентоздатні тарифи по поточному рахунку, або хоча б скасувати штраф за щоденний залишок менший за 50000. Зрештою рух коштів припинив зовсім, сподіваючись що витрати за обслуговування припиняться. Дарма. Запропонував не закривати рахунок, але з умовою що ніякі абонплати за відсутність обслуговування стягуватися не будуть. (Це ж прописано в тарифах.) На що отримав хамську відповідь головбуха: "Так не буває. Або закривайте рахунок, або сплачуйте абонплату." Написав листа "Прошу закрити рахунок в зв'язку з необхідністю сплачувати абонплату за відсутності руху коштів по рахунку." Рахунок закрили і видали довідку що рахунок закрито "...в зв'язку з переходом в інший банк". Якщо у когось ще є сумніви що ПІБ, разом із відділеннями скорочує кількість клієнтів, то сподіваюся що ПІБ їх розвіє, прописавши це завданням №1 на майбутнє.
Senai

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 16:59

Senai написав: Якщо у когось ще є сумніви що ПІБ, разом із відділеннями скорочує кількість клієнтів, то сподіваюся що ПІБ їх розвіє, прописавши це завданням №1 на майбутнє.

Та є, у спікера ПІБа, Ігоря, ой тобто Александра. Він тут доводив, (попередньо вичикавши час, в надії що я не повернусь) те, що мої данні про ліквідацію банку в цілих регіонах невірні. А потім так само кострубато, намагався назвати чорне білим але в темряві, маніпулюючи датами, наче це має значення.

До речі, можу забитись на пляшку Старопрамена, що так як "внезапно" повернулись до вкладників, так і будуть намагатись повернутись до юриків. І вас іще очікує вербальна атака, з пропозицією повернення. :lol:
ponch08

Подякував: 47 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 17:54

ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
tetyana_karpenko72

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:01

tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)

Вибачаюсь, запитання не до мене.
Але тут до новачків ставляться з недовірою.
А які там відмінності в тарифах від попередеіх? Я щось нічого не бачу.
Тут просочилась інфо, що на 3 місяці звільняють від поборів в 50 грн.
Будуть дивитись за поведінкою клієнтів. :wink:
Але я щось цього не побачив?
Ви читали ті тарифи?
А Александр десь пропав.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:03

Re: Промінвестбанк

ПІБу треба щось вирішувати: або розбудовувати роздрібний бізнес, або займатись сугубо промисловими підприємствами (зарплатниками).
Думаю зараз другє в пріоритеті. А для першого не треба моніторити форуми, щоб зрозуміти, що банк без відділень не буде такий великий. Бо пасиви беруться насамперед завдяки відділенням, які ПІБ активно ліквідує. Ну і внятні продукти. Немає маркетингу, немає реклами, отож - немає продуктів, і немає нових клієнтів.
kevbrin

Заблокований
Подякував: 12 раз.
Подякували: 59 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:12

kevbrin написав:ПІБу треба щось вирішувати: або розбудовувати роздрібний бізнес, або займатись сугубо промисловими підприємствами (зарплатниками).
Думаю зараз другє в пріоритеті. А для першого не треба моніторити форуми, щоб зрозуміти, що банк без відділень не буде такий великий. Бо пасиви беруться насамперед завдяки відділенням, які ПІБ активно ліквідує. Ну і внятні продукти. Немає маркетингу, немає реклами, отож - немає продуктів, і немає нових клієнтів.

Ну реклами в інтернеті є куча. КУди не зайдеш скрізь їхні до 24% річних рекламують.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:21

tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)

А?!?!?! Хто здесь?!?!! Говорящий робот. )))
Почему бот? Потому, что только-что зарегистрировавшийся персонаж "внезапно" :!: обращается к известному, но сегодня отсутствующему персонажу, с условно-позитивным месаджем в сторону поциента топика. Обращается, как к хорошо знакомому, а обычно новички путаются.
Почему Иванка? Ну манеры схожи, для тех кто умеет их искать.
Короче, Штирлиц, это провал. :twisted:

Вы бы хоть бы литературку какуюто почитали, или тренинг посетили. Неужто ПИБ не нарыл на это денег?
ponch08

Подякував: 47 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:48

ponch08 написав:

А?!?!?! Хто здесь?!?!! Говорящий робот. )))
Почему бот? Потому, что только-что зарегистрировавшийся персонаж "внезапно" :!: обращается к известному, но сегодня отсутствующему персонажу, с условно-позитивным месаджем в сторону поциента топика. Обращается, как к хорошо знакомому, а обычно новички путаются.
Почему Иванка? Ну манеры схожи, для тех кто умеет их искать.
Короче, Штирлиц, это провал. :twisted:

Вы бы хоть бы литературку какуюто почитали, или тренинг посетили. Неужто ПИБ не нарыл на это денег?

Я не только что зарегистрировавшийся бот. Форум проминвеста читаю давно, просто никогда не заводила здесь профиль, а вот сегодня зашла через свой гугловский акаунт (кнопочка там такая сверху есть, не замечали?;). Или это тоже вас натолкнет на подозрения, Мюллер? Кто такой Александр, знаю прекрасно, ибо, повторюсь, ветку читаю давно (есть свой интерес, так так я клиент банка).Условный позитив вы в каком слове увидели, а? А насчет тренингов, так вам, похоже, не помешает литература под названием "этика для новичков". потому что хоть на форуме вы и косите под аксакала, в каждом сообщении подчеркивая свое превосходство и небрежную осведомленность, но вежливости, особенно в отношении женщин, вам следовало бы поучиться.
tetyana_karpenko72

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 18:52

tatop написав:

Вибачаюсь, запитання не до мене.
Але тут до новачків ставляться з недовірою.
А які там відмінності в тарифах від попередеіх? Я щось нічого не бачу.
Тут просочилась інфо, що на 3 місяці звільняють від поборів в 50 грн.
Будуть дивитись за поведінкою клієнтів. :wink:
Але я щось цього не побачив?
Ви читали ті тарифи?
А Александр десь пропав.

Та я й не вас запитувала) Спасибі за відповідь! Просто в тарифах написано все дуже туманно: в графі плата за обслуговування стоїть нуль, але от коли я подзвонила до колл-центру та запитала, то виявилось, що то лиш для заплатних карток. а по особистих рахунках все лишається. про три місяці нічого мені не казали(
tetyana_karpenko72

#<1 ... 420421422423424 ... 1934>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє