|
ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 31 жов, 2012 14:05
Тарифний комітет їх прийняв 22.10.12. За все в одному тре платити 50 грн в місяць. Цікава зноска, що до 1.09.12 року безкоштовно. Це що, в тих в кого вже здерли будуть повертати. А хто позакривав карткові рахунки може за своїми кровними відвідати відділення для компенсаційних виплат? Залишились комісії за ввід грошей безготівково в ПІБ 0,5%, та за перекидання всередині банку по своїх рахунках 0,5%. Тарифи неконкурентні з тарифами в Дельті, Платинумі, Руському Стандарті, Ідеї. Знову проголосують ногами.ІМХО.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 14:49
ПІБ позбавляється клієнтів тому, що це не банк, а геополітична іграшка тов. Путіна. Я декілька місяців вмовляв керівництво відділення встановити більш-меньш конкурентоздатні тарифи по поточному рахунку, або хоча б скасувати штраф за щоденний залишок менший за 50000. Зрештою рух коштів припинив зовсім, сподіваючись що витрати за обслуговування припиняться. Дарма. Запропонував не закривати рахунок, але з умовою що ніякі абонплати за відсутність обслуговування стягуватися не будуть. (Це ж прописано в тарифах.) На що отримав хамську відповідь головбуха: "Так не буває. Або закривайте рахунок, або сплачуйте абонплату." Написав листа "Прошу закрити рахунок в зв'язку з необхідністю сплачувати абонплату за відсутності руху коштів по рахунку." Рахунок закрили і видали довідку що рахунок закрито "...в зв'язку з переходом в інший банк". Якщо у когось ще є сумніви що ПІБ, разом із відділеннями скорочує кількість клієнтів, то сподіваюся що ПІБ їх розвіє, прописавши це завданням №1 на майбутнє.
-
Senai
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 16:59
Senai написав: Якщо у когось ще є сумніви що ПІБ, разом із відділеннями скорочує кількість клієнтів, то сподіваюся що ПІБ їх розвіє, прописавши це завданням №1 на майбутнє.
Та є, у спікера ПІБа, Ігоря, ой тобто Александра. Він тут доводив, (попередньо вичикавши час, в надії що я не повернусь) те, що мої данні про ліквідацію банку в цілих регіонах невірні. А потім так само кострубато, намагався назвати чорне білим але в темряві, маніпулюючи датами, наче це має значення. До речі, можу забитись на пляшку Старопрамена, що так як "внезапно" повернулись до вкладників, так і будуть намагатись повернутись до юриків. І вас іще очікує вербальна атака, з пропозицією повернення. 
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 17:54
ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
-
tetyana_karpenko72
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:01
tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
Вибачаюсь, запитання не до мене. Але тут до новачків ставляться з недовірою. А які там відмінності в тарифах від попередеіх? Я щось нічого не бачу. Тут просочилась інфо, що на 3 місяці звільняють від поборів в 50 грн. Будуть дивитись за поведінкою клієнтів. Але я щось цього не побачив? Ви читали ті тарифи? А Александр десь пропав.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:03
ПІБу треба щось вирішувати: або розбудовувати роздрібний бізнес, або займатись сугубо промисловими підприємствами (зарплатниками). Думаю зараз другє в пріоритеті. А для першого не треба моніторити форуми, щоб зрозуміти, що банк без відділень не буде такий великий. Бо пасиви беруться насамперед завдяки відділенням, які ПІБ активно ліквідує. Ну і внятні продукти. Немає маркетингу, немає реклами, отож - немає продуктів, і немає нових клієнтів.
-
kevbrin
-
-
- Заблокований
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:12
kevbrin написав:ПІБу треба щось вирішувати: або розбудовувати роздрібний бізнес, або займатись сугубо промисловими підприємствами (зарплатниками). Думаю зараз другє в пріоритеті. А для першого не треба моніторити форуми, щоб зрозуміти, що банк без відділень не буде такий великий. Бо пасиви беруться насамперед завдяки відділенням, які ПІБ активно ліквідує. Ну і внятні продукти. Немає маркетингу, немає реклами, отож - немає продуктів, і немає нових клієнтів.
Ну реклами в інтернеті є куча. КУди не зайдеш скрізь їхні до 24% річних рекламують.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:21
tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
А?!?!?! Хто здесь?!?!! Говорящий робот. ))) Почему бот? Потому, что только-что зарегистрировавшийся персонаж "внезапно"  обращается к известному, но сегодня отсутствующему персонажу, с условно-позитивным месаджем в сторону поциента топика. Обращается, как к хорошо знакомому, а обычно новички путаются. Почему Иванка? Ну манеры схожи, для тех кто умеет их искать. Короче, Штирлиц, это провал. Вы бы хоть бы литературку какуюто почитали, или тренинг посетили. Неужто ПИБ не нарыл на это денег?
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:48
ponch08 написав: tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
А?!?!?! Хто здесь?!?!! Говорящий робот. ))) Почему бот? Потому, что только-что зарегистрировавшийся персонаж "внезапно"  обращается к известному, но сегодня отсутствующему персонажу, с условно-позитивным месаджем в сторону поциента топика. Обращается, как к хорошо знакомому, а обычно новички путаются. Почему Иванка? Ну манеры схожи, для тех кто умеет их искать. Короче, Штирлиц, это провал. Вы бы хоть бы литературку какуюто почитали, или тренинг посетили. Неужто ПИБ не нарыл на это денег?
Я не только что зарегистрировавшийся бот. Форум проминвеста читаю давно, просто никогда не заводила здесь профиль, а вот сегодня зашла через свой гугловский акаунт (кнопочка там такая сверху есть, не замечали?;). Или это тоже вас натолкнет на подозрения, Мюллер? Кто такой Александр, знаю прекрасно, ибо, повторюсь, ветку читаю давно (есть свой интерес, так так я клиент банка).Условный позитив вы в каком слове увидели, а? А насчет тренингов, так вам, похоже, не помешает литература под названием "этика для новичков". потому что хоть на форуме вы и косите под аксакала, в каждом сообщении подчеркивая свое превосходство и небрежную осведомленность, но вежливости, особенно в отношении женщин, вам следовало бы поучиться.
-
tetyana_karpenko72
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 18:52
tatop написав: tetyana_karpenko72 написав:ponch08 Кто такая Иванка, и с чего вы решили, что я ПИбовский бот? Я всего лишь задала вопрос человеку. не вам, заметьте;)
Вибачаюсь, запитання не до мене. Але тут до новачків ставляться з недовірою. А які там відмінності в тарифах від попередеіх? Я щось нічого не бачу. Тут просочилась інфо, що на 3 місяці звільняють від поборів в 50 грн. Будуть дивитись за поведінкою клієнтів. Але я щось цього не побачив? Ви читали ті тарифи? А Александр десь пропав.
Та я й не вас запитувала) Спасибі за відповідь! Просто в тарифах написано все дуже туманно: в графі плата за обслуговування стоїть нуль, але от коли я подзвонила до колл-центру та запитала, то виявилось, що то лиш для заплатних карток. а по особистих рахунках все лишається. про три місяці нічого мені не казали(
-
tetyana_karpenko72
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему