Дельта 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 11451146114711481149 ... 1475>
Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 22:17

Re: Дельта

ВНИМАНИЕ VIMEX'a!

Уважаемый Евгений!

Представьте, что в Киеве один-единственный банкомат Дельты. И Вам захотелось утром понедельника им воспользоваться. Вы специально рано утром едете к нему - а там висит табличка - Зона 24 не работает. Хотя свет горит, банкомат светится.

Скажите, как это называется? Когда единственный банкомат в городе?

Уже несколько раз просил. Если не получается по каким-то причинам наладить постоянную работу зоны 24 - наладьте хоть онлайн-сервис доступности таких зон. Чтобы клиенты, которыми Вы дорожите, смогли наперед знать ехать ли туда или нет.

Если и онлайн-сервис сделать не получится - дайте пожалуйста ТЕЛЕФОН КАКОЙ-НИБУДЬ БАРЫШНИ, которой я могу звонить 24 часа в сутки и узнавать - работает ли одна единственная зона24 или нет.

P.S. Извините, если отвлек Вас своей низкоприоритетной просьбой от важных дел
pavel_good

Подякував: 7 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 22:39

fbi83 написав:Господа, а что с лимитами на валютообменные операции. Надо закинуть нескольок десятков тыс грн на долларовый ЗГ. По горячей ВИП линии говорят до 150 тыс без проблем. А в банке рук отделения сказала, что у них лимиты, и если они проведут такую сумму мне, то другим клиентам не останется :-) (бред коненчо яркий, и я особенно переживаю за "других" клиентов) ходить менять по 8000 грн в день в банк как на работу не очень хочется. Может быть представитель банка может прояснить это момент?
Даже под пополнение депозита такое нельзя сделать?

хе-хе
ctah07

Подякував: 8 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 23:39

pavel_good написав:ВНИМАНИЕ VIMEX'a!

Уважаемый Евгений!

Представьте, что в Киеве один-единственный банкомат Дельты. И Вам захотелось утром понедельника им воспользоваться. Вы специально рано утром едете к нему - а там висит табличка - Зона 24 не работает. Хотя свет горит, банкомат светится.

Если и онлайн-сервис сделать не получится - дайте пожалуйста ТЕЛЕФОН КАКОЙ-НИБУДЬ БАРЫШНИ, которой я могу звонить 24 часа в сутки и узнавать - работает ли одна единственная зона24 или нет.

Уважаемый pavel_good,
уточните, пожалуйста, о каком городе идет речь в Вашем сообщении.
Также сообщаем, что интересующая Вас информация, касающаяся доступа к круглосуточным зонам самообслуживания, предоставляется в Контакт-центре Дельта Банка в режиме 24/7 по телефонам: 0444289599 либо 0800500600.
Благодарим Вас за Ваше сообщение.
Востаннє редагувалось Delta official в Вів 06 лис, 2012 10:30, всього редагувалось 1 раз.
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:25

RE

-VICTOR- написав:andriyl ..шановний...а ви би з своїми відчуттями якось боролись..
стаття стара...банк не вказаний....це що ???...яке відношення до Дельти..ви знаєте якщо займаєтесь чорним піаром то так і називайте це ..а взагалі не перевірені статті такого роду залиште при собі , страшилки нам тут ні до чого..

Ви мабуть на цій гілці недавно, це не чорний піар :) Що ж прочитайте історії декілької форумчан піврічної давності ... Звичайно в нас ЗМІ зайвий раз назву установ не згадують у статтях, оскільки пізніше по судах можуть добре потягати...

Практично впевнений що ця стаття стосується Дельти, якщо ж ні ОР та vimex не дадуть збрехати :)

а щоб Ви довго не шукали, можете почати з цього поста шановної ОР
Дельта
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:30

Delta official написав:
  pavel_good написав:ВНИМАНИЕ VIMEX'a!

Уважаемый Евгений!

Уже несколько раз просил. Если не получается по каким-то причинам наладить постоянную работу зоны 24 - наладьте хоть онлайн-сервис доступности таких зон. Чтобы клиенты, которыми Вы дорожите, смогли наперед знать ехать ли туда или нет.

Уважаемый pavel_good,
уточните, пожалуйста, о каком городе идет речь в Вашем сообщении.
Также сообщаем, что интересующая Вас информация, касающаяся доступа к круглосуточным зонам самообслуживания, предоставляется в Контакт-центре Дельта Банка в режиме 24/7 по телефонам: 0442489599 либо 0800500600.
Благодарим Вас за Ваше сообщение.

Речь идет о городе Киев ... :!:
Представьте, что в Киеве один-единственный банкомат Дельты. И Вам захотелось утром понедельника им воспользоваться.
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:35

andriyl написав:
  -VICTOR- написав:andriyl ..шановний...а ви би з своїми відчуттями якось боролись..
стаття стара...банк не вказаний....це що ???...яке відношення до Дельти..ви знаєте якщо займаєтесь чорним піаром то так і називайте це ..а взагалі не перевірені статті такого роду залиште при собі , страшилки нам тут ні до чого..

Ви мабуть на цій гілці недавно, це не чорний піар :) Що ж прочитайте історії декілької форумчан піврічної давності ... Звичайно в нас ЗМІ зайвий раз назву установ не згадують у статтях, оскільки пізніше по судах можуть добре потягати...

Практично впевнений що ця стаття стосується Дельти, якщо ж ні ОР та vimex не дадуть збрехати :)

Дельта

І у зв'язку з цим у мене питання до ОР, vimex та Delta official:

БАНК ВЖЕ ПОВЕРНУВ ВСІМ ВКЛАДНИКАМ ВНЕСЕНІ ГРОШОВІ КОШТИ? Чи можливо чекаєте вироку суду (так у такому випадку ще мінімум років три мабуть прийдеться чекати :mrgreen: )?
ЯКІ ПРЕВЕНТИВНІ ЗАХОДИ ЗРОБЛЕНІ КЕРІВНИЦТВОМ БАНКУ ДЛЯ УНЕМОЖЛИВЛЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ДАНОЇ СИТУАЦІЇ В МАЙБУТНЬОМУ?

Невже відповідь на дане питання цікавить лише мене? :)
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:35

andriyl написав:

Дельта

а вот ответьте мне..на кой..извините ляд вы вытянули эту старую статью ? где все же не указан банк ? с какой целью?...вот интуиция мне подсказывает не чистые у вас помыслы..
а гілку я регулярно читаю з 2008 року..
і ..пост на який ви посилаєтесь не піврічної..а півторарічной давності... :evil: так що я і наладі стверджую..у вас не чисті помисли..не гарно..шановний..
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 06 лис, 2012 01:40, всього редагувалось 1 раз.
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:37

-VICTOR- написав:
  andriyl написав:

Дельта

а вот ответьте мне..на кой..извините ляд вы вытянули эту старую статью ? где все же не указан банк ? с какой целью?...вот интуиция мне подсказывает не чистые у вас помыслы..
а гілку я регулярно читаю з 2008 року..

1. Ну так почитайте у вказаний період (я Вам навіть посилання найшов :))
2. стаття за 03.11.2012, аж два дні пройшло :mrgreen:
3. помисли якраз чисті, а мета : отримати правдиву відповідь на мої питання, які оформлені одним постом вище
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:41

M-Audio написав:
  andriyl написав:Незаконными действиями участников организованной группы вкладчикам банка причинен ущерб на сумму свыше 10 миллионов гривен.

Чего-то меня напрягла такая формулировка. Может это банку причинен ущерб, а не вкладчикам? Или банк теперь этим вкладчикам говорит, чтобы свои деньги забирали у преступников?

Ось це мене і цікавить, а що робити рядовому вкладнику і що зробив Банк для нього, якщо договір за вкладника достроково розірвали, гроші забрали (я не про юридичну сторону питання, а про порядність та поведінку Банку)
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 01:46

andriyl ..і кому ваші дедуктивні спроби навіяти "тень на плетень " потрібні...тим більше ПОДІЇ ПІВТОРАРІЧНОЇ ДАВНОСТІ ??..і не вішайте мені макарони на вуха.... ваші наміри є особисті..і не об"єктивні....якщо маєте факти то і викладіть...а ваші хворі здогадки не є об"єктивною інформацією...тому..соромно повинно бути за такі дії...я уже публічно пояснював своє відношення до людей які маніпулюють інформацією..а у вашому випадку взагаді нічим не підтвердженими здогадками , для поширення негативних настроїв як серед вкладників..так і серед населення взагалі... :roll:
..в ігнор вас...ви перший в моєму списку який туди потрапив...
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 11451146114711481149 ... 1475>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей