Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4647484950 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 10:13

Re: Нерухомість у Львові

Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 17:21

ostrig написав:Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.

Що саме підозріло? :P І чому "чужинці"?? :shock: Це що...закритий форум? :shock:
Збираюся придбати квартиру....не хочу мати справ з ріелторами.І не хочу переплачувати...Може хтось з власників відгукнеться.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 18:59

Козак-характерник написав:
  ostrig написав:Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.

Що саме підозріло? :P І чому "чужинці"?? :shock: Це що...закритий форум? :shock:
Збираюся придбати квартиру....не хочу мати справ з ріелторами.І не хочу переплачувати...Може хтось з власників відгукнеться.

и что будете картинками с ними перебрасываться? нужно во Львов ехать и смотреть :roll:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 20:54

Козак-характерник написав:Товарищ нервничает...наверное ничего продать не может.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С чего он взял,что у меня депо под 27%? :roll:

Не у вас, так у киунки, яка різниця... Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків. Тут нікого не гребе, скільки в тебе в заначці грошей-гривня, тисяча чи мільйон. Гроші люблять тишину. А найбільше просторікують про свої віртуальні мільйони ті люди, у яких за душею ні копійки нема.

а балаболить мы себе можем позволить, ведь бабки кушать не просят 8)

Особливо коли вони існують лише в вашій багатій уяві, правда? :)

пусть у топов банка болит голова, где деньги взять нам на проценты :P

Ви це скажіть екс-власнику ЕРДЕ банку, от нехай він вам із СІЗО і дасть грунтовну відповідь, хдє дєньгі, Зін :D А також власникам тих банОків, де ви розмістили свою чудо-гривню під чудо-прОценти. Вони ж явно не в списку квестора, тож stay tuned :) Гривнемор від НБУ вони точно не переживуть ;)

Наївно думати, що маючи хх тисяч у.о. в банОку, можна за помахом чарівної палички купити квартиру своєї мрії. У мене це зайняло не один місяць.
А якщо в активах усього нічого, але амбіцій повно, то велике прохання не вихлюпувати їх на форумі. Бо флудерство і вміння заробляти гроші-речі несумісні, хе-хе.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 21:06

-
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 02 гру, 2012 11:56, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 11:22

Nighthawk Ви написали "Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків"

Абсолютно згідний з Вами. Я коли свої питання на форумі НАДРА-банку вирішував, в нас там місцевий дурник був - Дімасік. Він вічно хвалився своїми МЕГА- прОцентами, флудив, офтопив тощо. Адміни його щодня банили, але він під подібними ніками знов з'являвся.
Так що "нам своє робить" (С)Іван Франко.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 13:40

А хтось може конкретніше розказати про не дуже репутацію Ріел груп, а то вони будують об'єкти в досить не поганих місцях. Тут люди пишуть що і за дешевше не хочуть в них брати. Чому?
Edinjimmy

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 14:19

Edinjimmy Про репутацію нічого не буду казати, але добудовують вони після збанкрутілого "Комфортбуду". Тому там може бути в підсумку по два власника на квартиру. Плюс на попередніх сторінках цієї гілки хтось писав, що вони якийсь хитрий договір підсовують, і є не забудовником, а посередником. Є можливість - почитайте. Мені тоді цієї інформації вистачило, щоб раз і назавжди викреслити їх з пам'яті.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2012 21:09

Теж раніше цікавився що то буде з того будівництва на Князя Святослава.
Пригадую, мали завершити десь от чи не в 2013 році але робота там азвмерла літом. Тобто утеплили і так стояло. В четвер мені здається там рухався кран.
Ну і власне про договір. Він поганий. ДЕсь в інтернеті був блог присвячений тому питанню. Думаю не важко знайти але не бачу смислу лізти на проблеми.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 лис, 2012 10:43

galician
Якщо коротко про договір з Ріелом, то насправді там пропонують укласти попередній договір купівлі з якоюсь жіночкою, яка нібито є учасником фонду фінансування будівництва, і яка нібито зобовязується до певного терміну отримати всі необхідні документи на майбутню квартиру і продати її вам, тобто укласти договір купівлі-продажу. Причому сам Ріел виступає просто посередником між вами і цією жіночкою і ніякої відповідальності не несе. Також незрозуміло чому в самому договорі вказано що ви вносите завдаток в розмірі ХХ і зобовязуєтесь оплатити квартиру повністю при підписанні договору купівлі-продажу (тобто коли квартира реально збудована і стає вашою), а насправді дівчата з Ріелу кажуть що викупити повністю треба чуть не до кінця поточного місяця (для випадку з Кн. Святослава, то що будується) або макс. за пів року (для того що в другій черзі будівництва) - як це корелює з самим договором незрозуміло.
Ну і нарешті найцікавіше - як завжди форсмажор - продавець (ця жіночка з якою укладається попередній договір) не несуть ніякої відповідальності за терміни і інші умови у випадк форсмажору, в який як завжди включені всі події які стаються і на які сторони договору не мають ніякого впливу. Так як ні замовник будівництва, ні забудовник, ні банк який виступає гарантом фонду фінансування будівництва не є сторонами договору, а ті хто є не мають ніякого впливу на хід будівництва (ви, жіночка в якої можливо є тільки договір участі в ФФБ, а можливо і нема, і фірма Ріел яка є посередником і відповідає тільки за перевірку реквізитів сторін договору) то будьякі затримки з термінами, з самим будівництвом і т.д. є форсмажором. У випадку затримки здачі чи взагалі заморозки ви залишаєтесь без грошей і квартири і ніякий суд вам не поможе так як по договору це чистий форсмажор.
І ще одне незрозуміло... Наскільки я знаю нотаріуси при укладанні попереднього договору купівлі-продажу зобовязані перевіряти правовстановлюючі документи на майно яке буде продане. Як нотаріус може завіряти такі договори від Ріелу, якщо в сторони яка зобовязується продати квартиру ніяких документів нема і не може бути, бо самої квартири ще нема. Та і в самому договорі прописано що ця жіночка зобовязується до певної дати отримати ці документи і тільки після того здійснити продажу...
З таким же успіхом можна укласти договір з кимось що ви зобовязуєтесь до 2020 року придбати Олеський замок і перепродати цій людині, а потім в 2020 році списати все на форсмажор.
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

#<1 ... 4647484950 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор