|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:07
DENVER_S написав:Ну это же подвид депозита. Напрямую нельзя.
В Альфі мона, а в Південкомі взагалі до карти присобачено, так що...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:08
Дякую, DENVER_S
Тоді я пас... Такий підвид депозиту, де можуть змінювати умови, НЕ повідомляючи клієнтів за 30 днів (згідно Договору), не для мене. Тим паче,якщо "щось", можуть ввести різні комісії "день в день".
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:18
Haza написав:Дякую, DENVER_S Тоді я пас... Такий підвид депозиту, де можуть змінювати умови, НЕ повідомляючи клієнтів за 30 днів (згідно Договору), не для мене. Тим паче,якщо "щось", можуть ввести різні комісії "день в день".
Дело не в подвиде, а в оформлении чз иб.А в иб автоматом даётся обычный текущий.т е первая часть вашего вопроса без проблем.Вы перед снятием переводите с сбер на обычный и усё. А вот по умовам, зря беспокоитесь, они идут вгору.Если опустят, то вряд ли снизят начальные.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:24
Разве текущий автоматом? Это карточный автоматом.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:35
Haza написав:А зняти кошти напряму з ощадного рахунку в касі можливо? На сайті написано, що "4 кліка і гроші на картці", а про касу нічого. Чи потрібно у відділені переводити кошти на карту, а потім знімати? Дякую
Переваги, як на мене, Ощадного. 1. Це поточний рахунок з оперативним управлінням через інтернет банк(ПЛклік). 2. Висока захищеність. 3. Найвищий відсоток на ринку аналогічних рахунків (20%). 4. Можливість завжди (24/7) перекинути гривню на картковий через інтернет банк і зняти в банкоматі без комісії. Це найкращий продукт на банківському ринку України.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 21:43
tatop написав: BBC написав:Весело у вас система формує виписки з вкладного рахунку депозитам (які невід'ємна частина дистанційного розпорядження) Щоразу нова помилка у виписці!!! Спеціально? Надіслав виписку на пошту Цьго разу такі помилки: 1) Рахунок № (й далі нема нічого) 2) Залучення коштiв на депозит,угода IB.UAH.38293.1246 від 01.01.1970 
Глянув я тут на свої виписки за вкладом і дистанційні розпорядження. Є ляпи. Що робити?
1) Звертаєтесь по електронній пошті в підтримку 2) Отримуєте стандартну відповідь Благодарим Вас за обращение в наш Банк. Публичное акционерное общество «Платинум Банк» (TM Platinum Bank), далее – Банк, в ответ на Ваше письмо сообщает следующее: Информация передана в службу технической поддержки для оперативного решения. Как только проблема будет решена, с вами свяжутся наши специалисты. Приносим извинения за предоставленные неудобства. Также интересующую информацию Вы можете получить по телефону Контакт - центра 0 800 308 308. Звонки со стационарных телефонов на территории Украины БЕСПЛАТНЫ. Также есть возможность обратиться в Контакт-центр с мобильных телефонов на короткий номер 3080 для мобильных операторов Київстар, МТС и life:). Стоимость минуты разговора по номеру 3080 - согласно тарифному плану оператора.
або, якщо нерозуміють про що Ви Благодарим Вас за обращение в наш Банк. На Ваш запрос сообщаем следующее: Для предоставления интересующей Вас информации по электронной почте, просим Вас указать в своем обращении: 1. ФИО. 2. Ваш идентификационный код. 3. Номер мобильного телефона. 4. Номер счета по которому не правильный баланс. 5. Баланс который Вы считаете правильным. 6. Баланс который Вы видите в системе. 7. Последние операции, которые проводили по этому счету. Также интересующую информацию Вы можете получить по телефону Контакт - центра 0 800 308 308. Звонки со стационарных телефонов на территории Украины БЕСПЛАТНЫ. Также есть возможность обратиться в Контакт-центр с мобильных телефонов на короткий номер 3080 для мобильных операторов Київстар, МТС и life:). Стоимость минуты разговора по номеру 3080 - согласно тарифному плану оператора.
3) Вручну виправляють й передзвонюють 4) Переконуєтесь, що все вірно й роздруковуєте 5) Завіряєте "мокрою" печаткою у відділенні P.S. Звернення розуміють українською, але відповідають виключно російською  .
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 лис, 2012 22:38
tatop написав: Haza написав:А зняти кошти напряму з ощадного рахунку в касі можливо? На сайті написано, що "4 кліка і гроші на картці", а про касу нічого. Чи потрібно у відділені переводити кошти на карту, а потім знімати? Дякую
Переваги, як на мене, Ощадного. 1. Це поточний рахунок з оперативним управлінням через інтернет банк(ПЛклік). 2. Висока захищеність. 3. Найвищий відсоток на ринку аналогічних рахунків (20%). 4. Можливість завжди (24/7) перекинути гривню на картковий через інтернет банк і зняти в банкоматі без комісії. Це найкращий продукт на банківському ринку України.
А недостаток рисуется пока один Эти анархо-банкиры  могут поменять проценты по Ощадному хоть завтра. И без предупреждения, и в обратную сторону. Я бы хотел, например, узнавать о подобных изменениях хотя бы за 10 дней. Тем более, шо есть такое прекрасное средство, как ИБ, а в нем Мои сообщения/Входящая почта  .
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 07 лис, 2012 22:40
clientage написав:Эти анархо-банкиры  могут поменять проценты по Ощадному хоть завтра. И без предупреждения, и в обратную сторону.
можуть і поміняють;) але це ж мона сказати про аналогічні продукти усіх банків...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 23:23
Расскажите о бонусах для вкладчиков, если кто в курсе.Спасибо.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 лис, 2012 23:31
tatop написав: Haza написав:А зняти кошти напряму з ощадного рахунку в касі можливо? На сайті написано, що "4 кліка і гроші на картці", а про касу нічого. Чи потрібно у відділені переводити кошти на карту, а потім знімати? Дякую
Ощадний Платинума по суті мобільний онлай гаманець гривні з 20% річних з надзвичайно високим ступенем захисту. Думаю конкуренти вже глибоко задумались.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-