Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
idiklip написав:отличная новость! НО а какой будет применён тариф, если снимать в банкомате АКБ "Укрсоцбанк"? т.к. он входит в атмосферу? (п. 2.2.2 и 2.2.3. как бы противоречат друг другу)
Для Укрсоцбанка буде применен тариф Укрсоцбанка. Я так думаю! (с)
А 13% - это сейчас неактуально. Банк только в проигрыше будет. Те, кто хочет процент повыше, уйдут в другие банки, а те, кому это все равно, просто будут получать от банка 13% вместо 2%. Если Дельта хочет предотвратить отток средств, то ставка на поточном должна быть 15%, а на гаманцях 15-20%
idiklip написав:отличная новость! НО а какой будет применён тариф, если снимать в банкомате АКБ "Укрсоцбанк"? т.к. он входит в атмосферу? (п. 2.2.2 и 2.2.3. как бы противоречат друг другу)
Для Укрсоцбанка буде применен тариф Укрсоцбанка. Я так думаю! (с)
спорить бесполезно, нужно дождаться ответа только от официальных лиц!, тоже так думаю
Востаннє редагувалось idiklip в Сер 14 лис, 2012 14:03, всього редагувалось 1 раз.
Как вообще можно нормально ориентироваться в продуктах банка при таком поведении ?
Взяли и всунули, по другому не назовешь.
deltabank.com.ua/press/news/2012/984/
Ведь же ясно, что новость под №984 не могла быть ранее новости №982 от 13.11.2012 "Ласкаво просимо до нових відділень Дельта Банку!" deltabank.com.ua/press/news/2012/982/
Для зручності клієнтів банків-учасників «АТМоСфери» Український процесінговий центр (UPC), ініціатор створення мережі, запустив на сайті atmosphere.net.ua новий безкоштовний сервіс – відображення працездатності банкоматів в режимі реального часу. Тепер в списку адрес банкоматів за допомогою кольорових індикаторів відображається статус банкоматів. Індикатор зеленого кольору означає, що банкомат в даний момент працює, червоного – банкомат не працює, сірого – статус банкомата недоступний. Такі ж індикатори можна побачити на інтерактивній карті на сайті atmosphere.net.ua. Статус банкомата на карті відобраєжаться в діалоговому вікні при наведенні на мітку банкомата. Оновлення інформації про статус банкоматів в мережі відбувається кожну годину, що дозволяє держателям платіжних карток мати в своєму розпорядженні максимально актуальну інформацію.
http://atmosphere.net.ua/ru/location/946/26692.htm?s=1 Наприклад тут нісенітниця - Дельта немає зони 24/7. Півроку тому vimex обіцяв виправити ситуацію з невірним відображенням на сайті АТМОСФЕРИ часу роботи банкоматів. Це ж ваші співробітники такі дані передали до УПЦ? P.S. Назва продукту цікава вийшла "Ощадний рахунок № 1" - ОР № 1 P.P.S. Чекати новий продукт "VIMEX № 1" на базі American Express? http://fotohost.org/images/a16d51b4-7kB.jpg