|
|
![]() Це особливість роботи програми Is-Card. Вона завжди блокує 0,50 грн.. В інших банках, які використовують Is-Card такаж сама ситуація.
![]() Ви дуже помиляєтеся,IS-Card тут не до чого, у мене особисто є карта емітована іншим банком в ПТК IS-Card і там такого "бреда" з блокуванням 50 коп. по кожній операції не відбувається. 50 коп. сума звичайно не велика, але воно так дротує коли знімаєш суму в банкомати а тобі друкується чек або приходить СМС-ка з залишком на 50 коп. менше заблокованих для обслуговування тарифу СМС-банкінгу до якого особисто моя карта не має ніякого відношення. Якщо чесно то в Тавриці таке "ноу-хау" я зустрічаю вперше з усіх інших українських банків
![]()
![]() Я також маю картку в іншому банку.Раніше за смс знімали 4 грн.\міс. Після відключення смс, так як карткою тимчасово не користуюсь.Мене повідомили, що при кожній операції блокує 0,75% від суми, але тільки до наступної трансакції. Використовують також is-Card.Роблю висновки,що це особливість is-Card.
Головне щоб повертали кожного разу 0,5 грн.. ![]()
![]() цілком можливо і логічно, якщо в тому банку де Ви маєте карту за договором з клієнтом передбачене on-line блокування 0,75% від знятої суми що пов'язано тільки з обслуговуванням SMS-банкінгу за тарифом 4 грн.\міс. (хоч це якось дивно) а не з обслуговуванням інших тарифів банку, як на приклад комісія банку за зняття коштів у власній мережі не по зарплатних картах і.т.д. Що стосується Таврики, то буть то карта хоч десять разів зарплатною чи пенсійною і не буде жодного разу підключеною до СМС-банкінгу, все одно по кожній транзакції в on-line буде блокуватися 50 коп. І IS-Card тут не до чого, тому що це - "бекофісна" програма і до всього що відбувається з картою в on-line не має жодного відношення. Цікава думка представників банку, Вас самих не дратує таке блокування ???
![]()
![]() Сегодня забрал грн депо в новом отделении на Киквидзе.
Отдали без проблем. Перед этим в начале недели позвонили: поинтересовались о моих планах с вкладом. На мой вопрос можно ли положить гривны на долларовый депо "Тижневий" ответили отказом. Аргументировали, что можно на другие депо с большими сроками. Долларов для продажи в кассе не оказалось. Людей в отделении немного. Кассир - симпатичная молодая девочка с эффектным декольте ![]() ![]() Re: ТаврикаНеделю назад досрочно забрал депо с Таврики, написал заявление, через три дня забрал без проблем. Кроме как множества исследований фин. результатов банков, по которым Тавррика выглядит не в лучшем свете и которые заставляют волноваться, никакого негатива от сотрудничества с банком я не получил. Планирую вернуться к ним, когда появится финансовая возможность.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|