Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 379380381382383 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Нед 11 лис, 2012 18:47

novak
Вы все перепутали. Вы ж про эту монету с высоким рельефом говорили, я ее и смотрел, она значительно дороже. Теперь вижу, что в этой серии есть еще монеты.
TRIPTYCH

Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2012 17:25

Банк «Хрещатик» виплатить кошти вкладникам «ЕРДЕ Банку»

З 13 листопада п.р. банк "Хрещатик" розпочав виплати коштів вкладникам ПАТ «ЕРДЕ Банк». Виплати здійснюються згідно з наданим реєстром за договорами, строк дії яких закінчився до 30 жовтня 2012 року включно, та за договорами інших банківських рахунків, окрім карткових. Виплати коштів здійснюються через установи «Хрещатика» протягом дії в «ЕРДЕ Банку» тимчасової адміністрації.
Для отримання коштів вкладнику потрібно пред’явити паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податку та заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на тимчасову адміністрацію на перерахування коштів з рахунків «ЕРДЕ Банку». Відшкодування також виплачуються іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності, а також свідоцтва про народження дитини, якщо вклад був відкритий на ім’я дитини.
Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 30 жовтня 2012 року, та власникам карткових рахунків буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів http://www.fg.gov.ua та сайті ПАТ “ЕРДЕ Банк” http://www.rdbank.com.ua

Також у рамках програми лояльності для вкладників збанкрутілих банків у банку «Хрещатик» діють особливі умови. Так, при отриманні відшкодувань за вкладами можливо: оформити в банку «Хрещатик» вклад «Оберіг» або «Скарбничка» у національній валюті терміном на 12 місяців, при цьому процентна ставка, яка діятиме на дату укладення договору банківського вкладу, підвищується на 0,25 п.п. (річних); відкрити безкоштовно картковий рахунок для зарахування отриманих сум відшкодувань на умовах карткового продукту «Для вкладників банків, що перебувають у стадії ліквідації, які отримують гарантовані суми відшкодувань», процентна ставка на залишки встановлюється у розмірі 5% річних.

Вкладникам, інформація про яких відсутня у реєстрі на отримання коштів, необхідно звернутися до ПАТ «ЕРДЕ Банк» за адресою: Київ, вул. Гончарна, 20, тел: 0-800-507-007.
Адреси відділень банку «Хрещатик» можна дізнатися за тел.: (044) 490-25-00 або на сайті банку http://www.xcitybank.com.ua/ustanovy
Контакти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 01032, Київ, бульв. Тараса Шевченка, 33-б, тел.: 0-800-308-108 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів).
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 12:16

TRIPTYCH написав:novak
Вы все перепутали. Вы ж про эту монету с высоким рельефом говорили, я ее и смотрел, она значительно дороже. Теперь вижу, что в этой серии есть еще монеты.

А, да точно... уже вижу. Я просто не специалист в этих чеканках и прочих нюансах. Думал, если с позолотой 950 грн., так простая серебреная - не дороже. :oops:
novak

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2012 12:54

Честно, никогда не понимал, как можно вкладывать деньги в инвестиционные монеты, там же можно все проиграть на марже. Куда потом с этими монетами?
TemRusllan

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2012 15:29

TemRusllan написав:

Честно, никогда не понимал, как можно вкладывать деньги в инвестиционные монеты, там же можно все проиграть на марже. Куда потом с этими монетами?

Мне кажется, что такой ответ можно применить под любой вид инвестиции..

Честно, никогда не понимал, как можно вкладывать деньги в ... (ваш вариант), там же можно все проиграть
:D

Не в обиду. Пятница же :D
Klastero

Подякував: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2012 16:58

TemRusllan
Мы тут о памятных монетах говорим, они мне интересны исключительно для моей скромной коллекции.
TRIPTYCH

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2012 17:29

Банк «Хрещатик» встановив нові банкомати у Києві і на Вінничині

Банк «Хрещатик» у рамках обслуговування зарплатних проектів днями встановив банкомати в Управлінні з питань реклами Київської міськдержадміністрації та на швейній фабриці «Лілея» в м. Хмільник Вінницької області за такими адресами відповідно: м. Київ, Боричів узвіз, 8, та м. Хмільник, вул. Пушкіна, 78/1.
xcitybank

Подякував: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 18:54

TemRusllan написав:

Наверно если выбирать из инвестиций в что-то в драг. металлах, то в слитки более эффективно (если, конечно, есть такие приличные суммы в резерве на перспективную прибыль).
novak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:03

novak написав:Наверно если выбирать из инвестиций в что-то в драг. металлах, то в слитки более эффективно (если, конечно, есть такие приличные суммы в резерве на перспективную прибыль).

Понятное дело денежные депозиты остаются самыми популярными.
TemRusllan

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 00:28

TemRusllan написав:
  novak написав:Наверно если выбирать из инвестиций в что-то в драг. металлах, то в слитки более эффективно (если, конечно, есть такие приличные суммы в резерве на перспективную прибыль).

Понятное дело денежные депозиты остаются самыми популярными.

Я думаю, если примут этот ужасный законопроект про 15%-ный налог на валютообменные операции для физиков, - валютные депозиты станут еще более популярными …
novak

Профіль

#<1 ... 379380381382383 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор