Козак-характерник написав:Продам тебе в закрома по 15...
вернут вам по 8
Бандюкам нужна валюта....они шулерскими методами хотят ее задешево купить у людей....Фигушки.. Только по 15.... Иначе...гудбай май лав гудбай! Будут пыжиться....поднимем цену до 20.... Гарбуз!Давай девал! Иначе закрома опустеют....бедный будешь...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 20 лис, 2012 14:40, всього редагувалось 1 раз.
та то пустий бубен вийде з усіх постанов : і про обов`язковий продаж експортної виручки, і 15% збір до пф з продавців валюти, і щоб ще не вигадали грамотєї ???
пастка гривнє-депо невпинно закривається. сміливо )) але буде таки жорстко !
поки штормить тільки банки (депо овернайт = 1 день під 60 % річних), котрі змушені зливати в ринок залучені депозитні кошти у валюті та якось отримати гривню, щоб компенсувати відтоки та щось хоч самостійно вдіяти з хронічним дефіцитом нац валюти (щонайменше з липня місяця)
йой, не личить економісту давати прогноз курсу "буде ж.опа", але іншого мозок не видає. вітя-король не те слово "голий", а ще ц недолугий, правда, поки не знає, що таке страх (підзабув ?). а свита бере під козирьок та робить, що може.
мега-стратєгі, ***, що загрались в мистецтво можливого : положать усіх, і самі назбирають на "горіхи".
прокиньтеся, друже !!!
Забагато емоцій..підсумую.. - ОБОВ"язковий продаж експортної виручки-пустий бубєн?. Категорично НЕ згоден,бо це ефективний інструмент підвищення ліквідності ринку котрий ДОВЕДЕ свою ефективність.
- СТРОКОВИЙ депозит у гривні-РИЗИКОВАНИЙ інструмен??. В цілому-ЗГОДЕН, але все залежить від термінів та ступені допустимого ризику для інвестора.
- ШВИДКО (КОЛИ???) гряде КРАТНА( у скільки??) девальвація ?? В цілому- НЕ згоден,ПОТОЧНІ макроекномічні дисбаланси вимагають ПОСТУПОВОГО І ПОМІРНОГО девальваційного реагування. Можливості для цього-Є.Обмежені, звісно, але-Є.
Час нас розсудить..
ПС.Я НЕ люблю переводити дискусію на особистості.. Не варто НЕдооцінювати "опонентів-суперників"...
Я НЕ фан влади- взагалі, цієї-зокрема..АЛЕ.. Так ходити по канату..жорстко балансуючи... Просто..КРАСАВЧЄГИ...облиш "стратегії"... Визнай..що НЕ очікував такої ГРИ...
Востаннє редагувалось квестор в Вів 20 лис, 2012 14:47, всього редагувалось 2 разів.
квестор написав:Я НЕ фан влади- взагалі, цієї-зокрема..АЛЕ.. Так ходити по канату..жорстко балансуючи... Просто..КРАСАВЧЄГИ...облиш "стратегії"... Визнай..що НЕ очікував такої ГРИ...
doctorb написав:Комітет з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики відкликає законопроект, яким пропонувалося запровадити 15%-й податок на продаж валюти.
Про це заявив голова профільного комітету і автор законопроекту Віталій Хомутиннік, повідомляє його прес-секретар.
Просто..КРАСАВЧЄГИ...облиш "стратегії"... Визнай..що НЕ очікував такої ГРИ...
Да, игра безусловно "красивая", но такой игрой они уже очень напугали вкладчиков и т. н. "средний класс" (и меня лично как вкладчика). Законопроект отправлен "на доработку" - и мало ли что еще теперь придет в горячие головы. Еще не вечер... Теперь "до выяснения" для себя - только кратчайшие депо с возможностью выдернуть в любой момент, текущие счета типа "активних грошей" и матрасная часть обязательно. Все в валюте естественно.
Козак-характерник написав:Бандюкам нужна валюта....они шулерскими методами хотят ее задешево купить у людей....Фигушки.. Только по 15.... Иначе...гудбай май лав гудбай! Будут пыжиться....поднимем цену до 20.... Гарбуз!Давай девал! Иначе закрома опустеют....бедный будешь...
Гарбуз бедный не будет... при любом раскладе. А Вы уверены, что Ваш матрац при любом раскладе спасет?
саме про пастку (що готується) для депо-вкладників у гривні я наголошував з півроку тому, знаючи яка команда дана була зверху та розуміючи наявний арсенал виключно адмнін заходів
опоненти не ми з тобою ), справжні наші опоненти порозбігаються, а деякі із "сміливих" вже подумують про це та змащують сани (візи, нерухомість, бізнес є у всіх нерядових ригіональних граврдєйців та примкнувших)
свій прогноз я не тільки сформулював але й спокійно (відкрито на окремій гілці) зреалізував (на срібло та золото), до речі, доходність поки що на рівні % гривне-депо, але без зуду в одному місці
так, стабільність гривні буде забезпечно аж поки вона вдень не злетить у прірву (відсотків так на 30-40 за робочий тиждень та вдвічі до кінця 2013 року)
в мене немає ніякого бажання вгадувати день та час Х, що невідворотньо наближається - чи є в цьому сенс для обачливого інвестору у здороровому глузді ?