|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 22 лис, 2012 18:20
DENVER_S написав:Сам факт того, что напрямую нельзя пополнять, говорит о неполноценности. И без карты, к тому же. Полуфабрикат, короче.
Ну в ПУМБе Свободный -- это депозит (2630), а здесь Сбер -- это текущий (2620), но который низзя пополнить напрямую...нёньсеНЦ  ...и всё-таки я -- за депозит(честный  ), со свободным управлением !
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 22 лис, 2012 18:21
DENVER_S написав:Сам факт того, что напрямую нельзя пополнять, говорит о неполноценности. И без карты, к тому же. Полуфабрикат, короче.
Унікальний продукт на ринку. Практично 100% гарантія збереження коштів. Якщо зроблять доступ на всіх операційних системах, ціни цьому продукту не буде. І економія на пластику. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 18:42
Вау! В депозитах сберегательный появился, а в счетах еще нет. Снять уже можно. 
-
dobrynya
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 18:44
dobrynya написав:Вау! В депозитах сберегательный появился, а в счетах еще нет. Снять уже можно. 
Користуйтеся тим, що дають.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 18:51
Друзья, добрый вечер.
Мы нашли проблему и исправляем ее.
Большая просьба - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это. Депозиты будут появляться не у всех сразу, а постепенно, по мере исправления ошибок. Именно по этому - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это.
Спасибо!
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 19:16
PtClick написав:Друзья, добрый вечер. Мы нашли проблему и исправляем ее. Большая просьба - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это. Депозиты будут появляться не у всех сразу, а постепенно, по мере исправления ошибок. Именно по этому - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это. Спасибо!
Не лякайте вже так. Ось вже два рази пробував зайти. Вроді все вірно набираю а Платинум клік каже невірний логін або пароль. Третій раз не ризикнув. Може покращення вже і сюди добралось? Якщо третій раз невірний логін або пароль, тоді (блокування?)...і які мої дії для розблокування?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 19:41
Что делают сотрудники 1,5 часа вечером, когда "касса уже не работает", причем, этими словами встречают у входа, даже не спрашивая, зачем я захожу? Я, наивный, надеялся, что касса мне не нужна, если я хочу забрать заказанную в такое же "некассовое" время 2 недели назад карту. Оказалось, что без кассы её выдать не могут... Прошлый раз никто не предупреждал, хотя, наверное, я же не спроста оформлял карту вечером...
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 19:46
tatop написав: PtClick написав:Друзья, добрый вечер. Мы нашли проблему и исправляем ее. Большая просьба - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это. Депозиты будут появляться не у всех сразу, а постепенно, по мере исправления ошибок. Именно по этому - если у вас пропал депозит и вы не звонили или не писали в контакт-центр - пожалуйста, обязательно сделайте это. Спасибо!
Не лякайте вже так. Ось вже два рази пробував зайти. Вроді все вірно набираю а Платинум клік каже невірний логін або пароль. Третій раз не ризикнув. Може покращення вже і сюди добралось? Якщо третій раз невірний логін або пароль, тоді (блокування?)...і які мої дії для розблокування?
Ура. В Платинум клік все на місці. Зайшов, нічого не пропало.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лис, 2012 19:59
..Перевірив рух коштів...напрямок Ощадний рахунок- Поточний..і в зворотньому напрямку, все гаразд , але ж адреналіну скільки ... Платінум з Вас путівка в санаторій ..  екстрім тут нам влаштовуєте...або ж..добре вмовили..пришліть блонд-патруль , нехай заспокоїть мої зіпсовані нерви 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 лис, 2012 20:06
-VICTOR- написав:..Перевірив рух коштів...напрямок Ощадний рахунок- Поточний..і в зворотньому напрямку, все гаразд , але ж адреналіну скільки ... Платінум з Вас путівка в санаторій ..  екстрім тут нам влаштовуєте...або ж..добре вмовили..пришліть блонд-патруль , нехай заспокоїть мої зіпсовані нерви 
Якщо в Києві, то з патрулем ніяких проблем. Якщо ні, не положено.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-