Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Дзвонили щойно з Дельти. Запропонували замінити "КК1 Евоюція" на «Кредитна картка №1 «ЕВОЛЮЦІЯ» для своїх (World Pay Pass)»,яку надішлють поштою. Цікаво протестувати, тому погодився. З особливостей, які з'ясував у телефонній розмові: 1) карту отримати можна тільки поштою 2) карта іменна 3) активація, через контакт-центр 4) після активації будуть заблоковані діючі MC Standard (основна й додаткова) 5) додаткову карту можна замовити у відділенні (теж будуть з PAYPASS) 6) тарифи без змін
Запитання до vimex, Delta official 1) Навіщо блокувати додаткову карту до рахунку? 2) Чому основну карту не можна отримати у відділенні, а додаткову можна?
DIV написав:idealstorm Не знаю. Я оплачую в ІБ Дельти за стаціонарний телефон, кабельне і домофон саме так. За інші компослуги - в П-24.
Підкажіть, а що ви вписуєте в "Призначення платежу" при оплаті скажім за домофон? Я розумію що взяти реквізити необхідних рахунків можна з квитанції. Але як правильно створити платіж? Які дані вводити щоб платіж був прийнятий як необхідно? (Прийнятий організацією, що його виставила, напр житловий кооператив або компанія що встановила домофон...) Дякую!
Взагалі не розумію навіщо на сайті ТИЖДЕНЬ назад опублікували новину, яка зараз досі не актуальна. Коли банк буде готовий випускати картки і буде додаткова інформація - тоді "виводьте в маси"!