|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:09
Якщо з понеділка буде куратор в банку він і буде все вирішувати. 1. Не складається враження, що з Таврики виводились активи. Ну хіба в останні дні. На відміну від ЕРДЕ, там за серпень Демчак вивів 30% активів. Блокування банкоматів, це вимушений крок виводу налу. Як на мене, це позитив. 2.Є закон Про банки та банківську діяльність. Там про кураторів написано. 3. До повернення коштів через Фонд гарантування ще дуже далеко. Як відпрацює куратор-час покаже.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:15
Colibri в написанном email, если звездочки заменить символом собачки, будет реальный адрес, по имейлу можно общаться в чате и обменяться телефонами.
-
oucan
-
-
-
-
-
-
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:20
оракал8500 написав: Игорь Алексеевич написав: оракал8500 написав:Игорь Алексеевич Небуло проблем раніше з банками, тут ви праві. Підкажіть яка відмінність між куратором і ВА? Шо робити людям які мають депо на довші терміни, писати заяви на дострокове повернення? Повертають депо при кураторах чи ВА чи може краще достроково не розривати шоб відсотки не втрачались?
Заявления писать пока не надо. Напишите, когда будет ВА. При ВА начинают выплачивать средства с ФГ. Куратор старается оздоровить банк, т.е меняет правление банка и ищет все возможности для дальнейшей работы банка. Куратор выгоден юрикам и клиентам деп. сертификатов и сумм выше 200,000 тыс. грн. Также немного выгоден валютным депоз, т.к есть шанс оздоровить банк и получить свои сбережения в полном объёме. Для др. деп. клиентов выгоден ВА, т.к смогут уже через 20 дней получить первые свои сбережения
А чому не можна вже написати заяву на дострокове повернення? що міняє чи зараз писати чи при ВА чи при кураторі? а вдруг повернуть
Можно и сейчас написать, хотя маловероятно, что вернут. До ввода ВА вам могут не выплачивать проценты, но начисляться они будут.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:38
sleazy написав:http://funtik-12345.livejournal.com/34167.html#cutid1
большое спасибо slezy и funtik, этот пост сохранил мои, а может быть и ещё чьи-то сбережения, прочитав пост, я вывел почти все свои средства с банка. Как оказалось запрыгнул в уходящий вагон, надеюсь я такой не один.
Востаннє редагувалось tarask в Нед 25 лис, 2012 15:39, всього редагувалось 1 раз.
-
tarask
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:39
Fagot написав: somilitark написав:денежные знаки и жадность к ним
Так ЖАБА и есть первый отличительный признак такого субъекта как ЛОХ 
І що це Ви тут почали мудрсвовати? Ось Ви не лох і не жадний. Так допоможіть матеріально. Я Вам скину рахунок. А до грошей потрібно відноситись вільно. Це лише засіб. Визнаю, маю таку рису, як жадність. Ось так і борюсь з жадністю і страхом. Боротьба йде з перемінним успіхом. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:48
tarask написав: sleazy написав:http://funtik-12345.livejournal.com/34167.html#cutid1
большое спасибо slezy и funtik, этот пост сохранил мои, а может быть и ещё чьи-то сбережения, прочитав пост, я вывел почти все свои средства с банка. Как оказалось запрыгнул в уходящий вагон, надеюсь я такой не один.
Так це була інфо тривожна для Таврики. Схлопнулись міжбанківські кредити. Але ризики в Тавриці завжди були високі. І як, на мене, суми коштів в Тавриці можна було роміщувати лише співрозмірні з ризиками.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 15:53
tatop написав:Так допоможіть матеріально
Мої гроші Вам ні до чого - все одно прос-рете. Краще вступіть ще, ще та ще раз. Може десь за 10-тим рядом станете мудрішими 
-
Fagot
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 16:01
Fagot написав: tatop написав:Так допоможіть матеріально
Краще вступіть ще, ще та ще раз. Може десь за 10-тим рядом станете мудрішими 
Цікаво, для чого розміщувати такі "інформативні" злорадні коменти на економічному форумі, як дуже розумні, і жодного відношення не маєте, і нічим допомогти іншим не можете? Нічим не кращі за тих, а навіть гірші за тих, кого намагаєтесь образити. А в нашій державі граблями може стати все, тому краще б читали собі, Ваші граблі Вас ще знайдуть, впевнена.
-
Ksen_
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 25 лис, 2012 16:08
Fagot, дякую за пораду, вихователь Ви наш. А про лохів...так все відносно, не зарікайтесь. До речі, частину грошей і Ви про..те ну самі розумієте. Всього Вам найкращого, в суперечку вступати не буду. Все робить нас тільки сильнішими. Урок простий - суми повинні бути обернено-пропорційні ризикам.
Востаннє редагувалось tatop в Нед 25 лис, 2012 16:14, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-