Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 403404405406407 ... 1767>
Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 22:13

Bingo написав:
  Игорь Алексеевич написав:Что получается? Сегодня попадают в яму те фин. учреждения, которые с лёгкостью прошли кризис. И наоборот выполняют в полном объёме свои обязательства перед вкладчиками те банки, которых зацепил кризис 2009года.

Я имею много знакомых банкиров, а именно хозяев банков, так мне понравились их слова, что после оздоровления банка, вкладчики могут быть уверены в своих сбережениях в течении 5лет, т.к. НБУ очень тщательно следит за ликвидностью данных фин. учреждений.
Проблемные банки вышли с кризиса в середине 2011г. 2011г.+ 5 лет = 2016г. - можно быть уверенным в своих сбережениях в банках с плохими активами при кризисе 2008г. -2011г.

И то правда, фин. кризис это как ежегодная эпидемия гриппа, каждый раз какой-то другой вирус и методы борьбы разные. Просто если у банка и были проблемы, то как минимум выводы сделаны. Тем более, думаю, они еще более щепетильно будут относиться к клиентам дабы исправить свою репутацию.

Логика в этом есть. Если конечно этот банк стремится занимать определённую позицию на рынке, выход один - совершенствоваться. Будь то изменение маркетинговой политике, дифференциация предлагаемого продукта, и т.д. А лучше всё вместе. :)
Кузьма

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 22:27

Re: Фінансова ініціатива (the Bank)

Bingo написав:Тем более, думаю, они еще более щепетильно будут относиться к клиентам дабы исправить свою репутацию.

Даже не они будут щепет. относиться к клиентам, а НБУ более тщательно проводит их монитор. каждый день.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 12:54

Bingo написав:
  Игорь Алексеевич написав:Что получается? Сегодня попадают в яму те фин. учреждения, которые с лёгкостью прошли кризис. И наоборот выполняют в полном объёме свои обязательства перед вкладчиками те банки, которых зацепил кризис 2009года.

Я имею много знакомых банкиров, а именно хозяев банков, так мне понравились их слова, что после оздоровления банка, вкладчики могут быть уверены в своих сбережениях в течении 5лет, т.к. НБУ очень тщательно следит за ликвидностью данных фин. учреждений.
Проблемные банки вышли с кризиса в середине 2011г. 2011г.+ 5 лет = 2016г. - можно быть уверенным в своих сбережениях в банках с плохими активами при кризисе 2008г. -2011г.

И то правда, фин. кризис это как ежегодная эпидемия гриппа, каждый раз какой-то другой вирус и методы борьбы разные. Просто если у банка и были проблемы, то как минимум выводы сделаны. Тем более, думаю, они еще более щепетильно будут относиться к клиентам дабы исправить свою репутацию.

Мне тоже кажется, что все-таки банк должен сделать выводы о своей работе. Второй ошибки никто не простит и они это тоже понимают.
Победина_Виктория

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 12:57

Игорь Алексеевич НБУ реально каждый день проверяет банк?
Победина_Виктория

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 13:03

Победина_Виктория
Національний банк України створив та забезпечує функціонування системи міжбанківських розрахунків – Система електронних платежів (СЕП). Всі платежі проходять через НБУ й моніторяться НБУ. І тому НБУ бачить все в реальному режимі. А є ще звітність банків.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 13:46

DIV ну отчетность банков ведь есть в открытом доступе, верно?
Победина_Виктория

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 16:05

Re: Фінансова ініціатива (the Bank)

Напоминаю, тема про обслуживание в банке.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 79 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 16:16

vak, Ви маєте рацію.
В банку лежать людські гроші і вони люблять тишину.
Але...істина конкретна.
Для того, щоб переконатись в надійності банку в першу чергу потрібно дослідити особу власника.
А вже потім досліджувати всіляки показники діяльності.
Зараз Бахматюк білий і пухнастий.
Але були тяжкі часи в кризу 2008 коли Бахматюк поступив так.
Взяв рефінанс в НБУ.
Міг нормально віддати депо по закінченню (не достроково) але не віддавав вчасно.
Віддавав частинами, пролонгував.
Позакривав відділення і заствляв людей їхати за 200 км.
Було таке чи ні?
Як буде зараз, якщо ще троха пройдем від стабілізіції до руїни невідомо.
До речі, рефінанс ще до кінця НБУ не повернутий.
Зараз ситуацію нагнітати не потрібно.
Але ризики мають бути оцінені реальні.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 17:25

tatop написав:vak, Ви маєте рацію.
В банку лежать людські гроші і вони люблять тишину.
Але...істина конкретна.
Для того, щоб переконатись в надійності банку в першу чергу потрібно дослідити особу власника.
А вже потім досліджувати всіляки показники діяльності.
Зараз Бахматюк білий і пухнастий.
Але були тяжкі часи в кризу 2008 коли Бахматюк поступив так.
Взяв рефінанс в НБУ.
Міг нормально віддати депо по закінченню (не достроково) але не віддавав вчасно.
Віддавав частинами, пролонгував.
Позакривав відділення і заствляв людей їхати за 200 км.
Було таке чи ні?
Як буде зараз, якщо ще троха пройдем від стабілізіції до руїни невідомо.
До речі, рефінанс ще до кінця НБУ не повернутий.
Зараз ситуацію нагнітати не потрібно.
Але ризики мають бути оцінені реальні.

Дякую за Вашу думку.
Модератор цілком слушно видалив частину повідомлень разом з моїм. Після публікації своєї думки я дещо відволікався на роботу :-), а повернувшись до теми побачив Ваші аргументи. Це і є дискусія. Дякую.
Я не був клієнтом ФІ в той час, але запам'ятав Укрпром. Знаєте, все відносно. І особисто для мене, деякі минулі незручності ФІ в порівнянні з Укрпромом, мабуть сьогодні не вважалися б трагічними. Для тих хто не "спілкувався" з Укрпромом і Надрою, мабуть колишні проблеми ФІ більш помітні. Це зрозуміло. Але кожен сам має приймати рішення, при бажанні кожен може звернутися за порадою і почути різні думки, навіть негативні. І це не буде "чорнухою", а буде лише думкою з якої можно робити ти чи інші висновки. Особисто мене теж дещо бентежать надвисокі відсотки в доларах в ФІ. Я сьогодні мав можливість розмістити ще "трошки" в ФІ. Та вирішив що поки "досить" існуючих депозитів і відніс сусідам під менш привабливі ставки. Це не означає, що я перестав вірити в можливості ФІ. Я бачу курок Бахматюка в супермаркеті, знаю що у нас на Донеччині будується декілька птахофабрик "Гаврилівських курчат" і розумію, що курчат їли і будуть їсти навіть при невеликих статках, а для швидкого запуску птахофабрик конче потрібні обігові гроші, які залучаються у тому числі і у пересічних громадян під виский %. Для Бахматюка різниця в декілька відсотків при залученні коштів, ймовірно, не буде великою проблемою для високорентабельного бізнесу, хоча й виглядає дещо підозріло. Можливо я помиляюсь, але для себе я знайшов аргументи, чому особисто я можу вважати ФІ досить привабливим для мене, як для вкладника.
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лис, 2012 17:54

за БАХМАТЮКА!

Полностью согласен с вышенаписанным. Пора вкладывать в экономику Украины, развивать промышленность, укреплять гривну, вкладывать в Украинские банки, а не в Ченые с красивыми фойе, баночки однодневки с иностранцами во главе... с мизерным капитальцем. (2012 вкладывал и в ВАБ, ФиК, БМ, Приват...)
И еще. О фойе. Когда ж у нас в городе, областном центре будет нормальное отделение? Эта квартирка на Киевской (кто-то на аренде наживается), для одного клиента. Вообщем среди магазинов не видно банка и стыдно приводить людей, советовать обслуживаться. Место вроде нормальное, но надо было чуть ближе и больше, и ВЫВЕСКУ.
Рискну. Верю Бахматюку!
dok

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

#<1 ... 403404405406407 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему