Investor_K написав:кредобанк - 27% годовых, срок - 1 месяц.
Я только сегодня его вспоминала Туго ему совсем
неужели государство польша - собственник кредобанка - обанкротилось? я что-то пропустила? нет? если вы даже и каким-то боком частично правЫ и у дочки кредитное похмелье, то мама ей рассола для поправки всегда нальёт.
Есть неподтвержденная и=я, что их покупают. Во всяком случае "анализировали" С другой стороны, почти все кинулись зарабатывать на потребкредитах, от того и проценты такие.
Investor_K написав:Где сейчас есть вкусные короткие депозиты в гривне?
кредобанк - 27% годовых, срок - 1 месяц.
На сайте кредобанка речь идет о первом месяце 27 %, а так вклад заключается на 6 мес. Уже известны условия досрочного расторжения (за сколько дней сообщать банку, например о своем желании)?
mike41 написав:Шановний пане Квесторе! Вітаю Вас із днем народження гілки. Для її відвідувачів Ви, на мою думку, зробили за цей час більше, аніж усі бізнесові ЗМІ країни разом узяті. Свідчу як учень паралельного класу, якого вчили "Геобанк", "Промінь", "Ера", "Відродження", "Україна"... Який, спостерігаючи кінці "Даміани", "Градобанку", "Інко" etc, дійшов висновків, аналогічних Вашим. Бажаю Вам всіляких успіхів, наснаги, задоволення від життя та праці на всіх напрямках. Дехто з галасливої тутешньої інтернетшпани (і не тільки) вважає, що митця може скривдити кожний. Це - дурниця, адже ars longa. Але інколи треба чинити опір, тому бажаю Вам збільшення резистивності. Хай щастить! Завжди!
..приєднуюсь до хороших вітань...також вітаю всіх постійних учасників і прихильників гілки ( крім тролів звісно ) ...усього найкращого
Київська міська державна адміністрація провела первинне розміщення облігацій внутрішньої позики на суму 1,92 млрд гривень, єдиним покупцем виступив державний "Укрексімбанк".
Оценка динамики курса гривни к доллару на конец текущего года в ноябре ухудшилась до 8,41 грн/$1 с 8,38 грн/$1 в августе, а на конец следующего – до 8,81 грн/$1 с 8,63 грн/$1: максимальные оценки на текущий год составили 8,2 грн/$1 и 8,8 грн/$1, а на следующий – 8,35 грн/$1 и 9,5 грн/$1. http://gazeta.ua/ru/articles/business/_ ... izm/469373