Ukrainian
Я віддаю перевагу місцям, де чисто, світло (с).
|
|
![]()
Дійшов до аналогічного висновку. ЗАХИСТ- онлі Долар США....і ЗОЛОТО- як "страховий поліс" від нещасного випадку на виробництві ФРС. ![]() Ukrainian
З ПІБом мав справу багато років, але за часів Володимира Павловича Матвієнка (а у Харкові - В.С.Сєрби). Мав там рахунки, картки, депозити, навіть купував-продавав перші ОВДП (до 98-го року). Але, як кажуть, "Все у минулому". Завітайте на сайт, зателефонуйте до колл-центру, відвідайте відділення - одержите найбільш достовірну фактичну інформацію. Багато чого взагалі не можна дізнатися без власного досвіду. ![]() Еще о доллареКогда артналет стихает, и можно поднять голову в каске, возникает соблазн активизироваться. Имею в виду счета до востребования, а то и сборку "колес"-систем депозитов. (Я не против термина "столб", но у нас в баскете так звали хлопцев высоких, но нерезких). И здесь фаворитом является доллар - самые высокие процентные ставки, самые выгодные условия. Практически нигде (кроме, возможно, "Укргаза" и "СбераРФ") ставки по евросчетам не сравниваются с долларовыми. А про фунт и франк нечего и говорить (можно, чего доброго, поймать и 2%-ную комиссию за выдачу налички - как у "Универсала").
![]() Я маю справу з ПІБом. Там є пакет "ПІБ - все в одному". Плата 50 грн. при загальній сумі депозитів до 50 тис.грн., 25 грн. якщо більше 50 і менше 1 млн., безплатно якщо більше 1 млн.грн. Є можливості зменшити суму, якщо користуєшся кредитним лімітом (деталі не знаю, бо не вважаю потрібним влазити у кредит). Ввели цей пакет влітку і він був безплатний. Плату вперше взяли у вересні і це було востаннє, бо клієнти підняли шум і почали розбігатись від нав*язаного сервісу. Можливо сьогодні візьмуть плату, бо останній день місяця (але на час написання цього тексту СМС-ки ще не було і надіюсь не буде). До однієї картки прив*язана виплата по всіх депозитах, по їх закінченню тіло депозиту теж падає на цей же картковий рахунок. Плата не залежить від кількості відкритих депозитів. Якщо депозити в різних валютах також - але цей момент краще уточнити у банку, бо в мене на сьогодні депозити тільки в гривні (хоча колись були в дол. США і я карткові рахунки не закривав, просто обнулив залишки). ![]() чик
Ser Fil написав: de+3 написав: Козак-характерник написав: Если коротко....не верю я в то,что эти банки зарабатывают на потребкредитах... Сам лично ходил в отделение дельты (маленькое), проверял, реально стоит очередь из гасящих кредиты. ЗЫ Даже если половина кредит не вернет, то от 60% останется еще 30% которых хватит и депозитчикам и на админрасходы банка.. Это я называю экстримкредитованием и да, похоже это единственный чисто банковский бизнес, который не убыточен Показательно, Спасибо ! Если НЕ затруднит, так же (ножками) показать - ПРОВЕРИТЬ ПлатинумБанк и РусскийСтандарт ... та по разному, в платинуме не вижу вооще движняка ни в одну сторону, в брс вроде работают... в трасте обслуживание зачётное, оставил столбики. видя алкаша, который пытался оформить кредит, якобы на ремонт хаты, спросил у менегера; вы считаете он шо то вернёт? улыбаясь сказала, план то надо делать и пока это всего лишь заявка, думаю ему откажут... в идее был движняк летом и начало осени. сча та же картинка, шо и в трасте, токмо скользкие они - подумываю над досрочным "Как класно, такая толпа потребкредитчиков" - подумал депозитчик - " У этого банка большое будущее". Только не знал он, что средня сумма потребкредита - 2 тысячи грн., а средний депозит - 70 тысяч . ![]() ![]()
![]() квестор
Козак-характерник написав: квестор Чому не кажете людям про дефолт і девальвацію? Ну, раз Ви наполягаєте...будь-ласка... Імовірність суверенного ДЕФОЛТУ України в наступному році- НІКЧЕМНО НИЗЬКА... Імовірність ДЕВАЛЬВАЦІЇ національної валюти моєї країни: - КРАТНОЇ - НІКЧЕМНО НИЗЬКА... - ЗНАЧНОЇ - просто НИЗЬКА... - ПОМІРНОЇ- СЕРЕДНЯ... - СЛАБКОЇ - ВИСОКА... Доведення...десь на попередніх 1000 сторінках.. .якщо цікаво...звиняйте і шукайте.. Підтримую. В українській історії значний скачок курсу відбувся двічі: - фактично дефолт 1998 року (ЗВР =0, піраміда ОГВЗ); - в 2008 році зробили секвестр бюджетних видатків в доларах за рахунок девальвації, забезпечивши зовнішні платежі за рахунок значних надходжень від МВФ . Будем сподіватися, що перше нам не світить, а друге точно не світить . ![]()
![]() Південний Захід
А вы разницу между Суверенным дефолтом и падением курса гривны не делаете?
|
|