|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 30 лис, 2012 11:57
tatop написав: Colambus написав:Вроде ситуация зазрулилась. Привет от Дельты!
В чому розрулилась? Звідки інфо?
Если по сути, то см. коммент vaka ниже. Ключевая фраза- деньги зашли.
-
Colambus
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 206 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:00
tatop давно не писав, як не сумно, у мого підприємства весь цей місяць затримувалися в банку чималі кошти. Двічі за місяць відчувалося покращення (мабуть надходила допомога), потім все починало знову пригальмовувати. Але останній тиждень допомога затягнулася. Судячи з того, що все що мені муляло, сьогодні ранком вже добралося туди куди треба, транш таки надійшов. Позавчора грошей не було, відділення просто видало очікуване за завершене. Чекати лишилося недовго, кінець історії як не дивно бачу оптимістичний.
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:03
Colambus, ну і славненько.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:04
vasyatko написав:tatop давно не писав, як не сумно, у мого підприємства весь цей місяць затримувалися в банку чималі кошти. Двічі за місяць відчувалося покращення (мабуть надходила допомога), потім все починало знову пригальмовувати. Але останній тиждень допомога затягнулася. Судячи з того, що все що мені муляло, сьогодні ранком вже добралося туди куди треба, транш таки надійшов. Позавчора грошей не було, відділення просто видало очікуване за завершене. Чекати лишилося недовго, кінець історії як не дивно бачу оптимістичний.
Також надіюсь на оптимістичний.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:18
пока-что депозит в долларах не отдали, сказали ждать пока привезут, вот жду что-то не бросается в глаза, что деньги зашли п.с. хотя очередей нет, паники тоже, все спокойно, но и денег нет, странно 
-
kykycb
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:25
kykycb Пожалуйста, отпишитесь по результату.
-
практик
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:27
kykycb А как должно бросаться,должны деньги чемоданами заносить?Обычно,прежде всего решают вопросы с юр.лицами и прохождением безнала,а уж потом с депо, да и то сначала со сроковыми а затем с досрочниками.Я думаю если деньги зашли почувствуется это не раньше середины следующей недели.
-
osya1964
-
-
- Подякував: 700 раз.
- Подякували: 118 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:34
kykycb написав:сказали ждать пока привезут
а откуда обещали привезти? я не издеваюсь, просто интересно что отвечали. я не поленился полистать назад, это сегодня у Вас срочный депо закончился... то сегодня сказали что кина не будет? не предлагали гривней отдать, или еще чего-то экзотического? P.S.: Болеем за вас!!! Держитесь. 
-
fedot
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:42
На следующий день после тревожной статьи посетил отделение в Киеве.Спокойно.Задал вопрос о возможном преждевременном возврате депо(15Куе) ,девушка любезно респечатала заявление от моего имени,предложила подумать,а если решил,то подписать заяву и явиться через два дня.Никто не уговаривал...Вот пока думаю
-
VladKVT
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 12:54
VladKVT написав:е тревожной статьи посетил отделение в Киеве.Спокойно.Задал вопрос о возможном преждевременном возврате депо(15Куе) ,девушка любезно респечатала заявление от моего имени,предложила подумать,а если решил,то подписать заяву и явиться через два дня.Никто не уговаривал...Вот пока думаю
когда срок выходит?
-
fedot
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-