|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:03
Ваши бабки уже шелестят в другом месте. Какие 3000 / 200 ??? Спите уже спокойно - денег не будет!!! А басен Крылова я ещё в детстве начитался.
-
Арбузов
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:07
У НБУ одна пластинка всегда играет при проблеме в банках. Новый инвестор, новый инвестор, новый инвестор. Через месяц меняют. Не получилось с инвестором, не получилось с инвестором, не получилось с инвестором. ФГ, ФГ, ФГ. И так уже более десяти лет.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:16
Да был я сегодня гдето около 16 в банке и узнавал стоит ли приходить за процентом в понедельник сказали ничего не светит- и никак не пойму что это тут на форуме за дешевое "гониво" про нового собственника и нового преда правления. им сегодня должны были вродебы зарплату дать -никому не выдали.!!Вот они реалии!!! а не фантазии про доброго нового собственника.Снимите розовые очки.
-
1967asa
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:19
DIV написав:Игорь АлексеевичТа не хвилюйтесь ви так.  У вас ж немає в банку грошей. А те, що не ведуться вкладники на ваші "цінні" й "мудрі", сповнені песимізму поради, то не моя вина. Не вийшло з вас Боннепарта. Хоча...  Ви ж одразу затрусили жижками, коли тут хтось обмовився, що забере гроші в Укргазбанку. Мовляв, навіщо, в мене тут депозит, там все добре. А ось човна розхитувати в інших банках ви вмієте. Наївний думає, що всі банки впадуть, а лише його залишиться на плаву. Ви ж розумієте (а може, й ні?  ), що вся банківська система як той картяний будинок, доміно: падає одна ланка, валяться усі. Не думайте, що буде як в 2008 році - наллють грошей у проблемні банки і всі будуть врятовані. Тепер цього не зроблять, бо казна порожня. А "кликуші" тут завивають в стилі Папанова - "шеф, все пропало!". За свої депозити треба боротись, писати в правління "Таврики", НБУ, профільні комітети парламенту, уряд, АП, ЗМІ. Хто стукає - тому відчиняють. Але вам конче кортить нагріти на цьому руки з допомогою своєї мадам Неллі і її так званої організації псевдозахисників вкладників. Ось і баламутите людей. Мовляв, судіться, годуйте горе-адвокатів, давайте хабарі суддям, судовиконавцям... Ефективність цього близька до нуля. Вам уже багато учасників на це вказали. Але ви далі за своє. Пора вже й за розум взятися, опуститися на грішну землю й задуматись, що живемо наразі в такій державі, яка вона є. На жаль.
Вы настоятельно советовали на форуме вкладчикам банк Таврика и только Таврика. А теперь их убеждаете, что получение через банкомат по 100грн. в месяц. помогает их здоровью. Утренняя и вечерняя пробежка к банкоматам Атмосфера по всеиу городу в поисках 100грн. способствует здоровью человека 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:30
"Игорь Алексеевич ИА на мыло или на шашлык кто за"
Тупое предложение.
Здесь, на форуме по Таврике, в основном 2 предложения : либо писать заявления, звонить во все колокола, чтобы вкладчиков быстрее услышали и, в надежде избежать беспокойства у вкладчиков других банков, быстрее начать решать проблему. Это предложение Игоря Алексеевича и смысл его я понимаю. Другое предложение от DIV - не шумите, подождите, скоро все утрясется в тишине и спокойствии. Но, я им не мешал работать в тишине и спокойствии, пока банк не докатились до нынешней ситуации. Это предложение мне кажется менее продуктивным и эффективным для решения проблемы. Ну и, кстати, я пока нигде не увидел, чтобы кто-то ещё предлагал здесь услуги адвокатов, как в этом обвиняют И.А. Хотя смысла обращаться к адвокатам в данной ситуации не вижу никакого смысла.
-
5samarityanin3
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:49
PdeP написав:Но у меня другая информация. У банка новый собственник,
И кто это новый собственник?
-
Karat
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:50
Цитату, де настирливо радив "Таврику" усім, прошу в студію. Я писав, що в цьому банку тримав гроші під час кризи 2008-2009 років, тепер маю депозити і на 99,99% упевнений, що й буду мати у майбутньому. А у вас немає. То чого ви панікуєте? 
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:50
serg 2012 написав:Игорь Алексеевич ИА на мыло или на шашлык кто за
Если вам не нравиться, можете просто игнорировать сообщения
-
Karat
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лис, 2012 22:53
leon22 написав: PdeP написав:Но у меня другая информация. У банка новый собственник,
И кто это новый собственник?
Я
-
Арбузов
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-