la-zar47 Це вже обговорювалося. Не мають суттэвого значення ці циферки бо є декларативними, окрім того, що банк уникає таким чином оподаткування. Сам у себе взяв, сам собі дав... Нормальна репутація і у банка і у Бахматюка.
[quote="1507239:Visky"]la-zar47 Це вже обговорювалося. Не мають суттэвого значення ці циферки бо є декларативними, окрім того, що банк уникає таким чином оподаткування. Сам у себе взяв, сам собі дав... Нормальна репутація і у банка і у Бахматюка.[/ Особенно у Бахматюка! Погуглите маленько.Или надо посотрудничать было в 2009 с его зебанком.
Ratatui А навіщо сміття гуглити? Там майже по всіх банках репутацію власників підмочують. Я і не писав, що відмінна - нормальна! Для мене головне, що ВАБ зразково працює, крім непотрібних мені карточок і платить гроші!І бізнес Бахматюка процвітає. Це головне, інше - сміття!
Visky Если Вы считаете,что там один мусор то может отказаться от интернета и читать только "аргументы и факты"? А проценты в зебанке он платил вовремя! Да вот как настало время депо отдать тут то геммор маленький и случился... А так все хорошо прекрасная маркиза...
Ratatui не знайшов банку "зебанк", є "зембанк". Якщо Ви його мали на увазі, то факт збереження банку і примноження банківських установ імперії Бахматюка тільки додає позитиву. Я знаю, що в період кризи Бахматюк і менеджмент банку ФІ поступили мудро, притримали грошенята від розтринькування і розорення банку. В результаті банк живе і процвітає.
Є пісня: "А он мне нравится, нравится, нравится..." Це про моє відношення до ВАБ і Бахматюка
Visky написав:[ Я знаю, що в період кризи Бахматюк і менеджмент банку ФІ поступили мудро, притримали грошенята від розтринькування і розорення банку. В результаті банк живе і процвітає.
Є пісня: "А он мне нравится, нравится, нравится..." Це про моє відношення до ВАБ і Бахматюка
Я в шоці від такої "мудрості" і від підспівувачів яйценосного.
Visky написав:Ratatui не знайшов банку "зебанк", є "зембанк". Якщо Ви його мали на увазі, то факт збереження банку і примноження банківських установ імперії Бахматюка тільки додає позитиву. Я знаю, що в період кризи Бахматюк і менеджмент банку ФІ поступили мудро, притримали грошенята від розтринькування і розорення банку. В результаті банк живе і процвітає.
Еще есть кразбанк.Вы даже незнаете логотипов банков вашего любимца.Поэтому дальше с вами нет смысла продолжать переписку. Учите матчасть прежде чем что-то доказывать!
Visky написав:[ Я знаю, що в період кризи Бахматюк і менеджмент банку ФІ поступили мудро, притримали грошенята від розтринькування і розорення банку. В результаті банк живе і процвітає.
Я в шоці від такої "мудрості" і від підспівувачів яйценосного.
угу, это типичная позиция либо законченного эгоиста, либо «пидспивувача яйценосного». всё закончится пока не «прытрымают» ваши собственные реальные деньги, если, конечно, они у вас в этом банке действительно лежат.
а по поводу приумножения банковских учреждений бахматюком, есть мнение, что ФИ уже исчерпал возможность по кредитованию птицефабрик, поэтому и был приобретён ВАБ, потому как курам очень деньги нужны. когда склюют и здесь, то бахматюк либо купит очередной банчок на потрошение, либо...
Пока маркетологи игнорируют мой вопрос про "историю" с комиссией за безналичное пополнение "Ихнего наилучшего счёта", на веб-сайте банка появилось новое восхвалительное сообщение:
РА «Эксперт-Рейтинг» подтвердило кредитный рейтинг VAB Банка по национальной шкале на уровне uaAA в отчете за 3 квартал 2012 года, что означает очень высокую надежность банка в долгосрочном периоде. http://www.vab.ua/rus/press_centre/news/reyting3q/