ВЫ, НАВЕРНОЕ, ШУТИТЕ!!! КТО ПОЙДЕТ? В НАШЕЙ СТРАНЕ БУДУТ ДУМАТЬ:"А МОЖЕ ТАК I ТРЕБА?!!"
|
|
![]() ВЫ, НАВЕРНОЕ, ШУТИТЕ!!! КТО ПОЙДЕТ? В НАШЕЙ СТРАНЕ БУДУТ ДУМАТЬ:"А МОЖЕ ТАК I ТРЕБА?!!" Востаннє редагувалось germash007 в Вів 04 гру, 2012 23:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Згоден. Кияни, подумайте добре. Організовуйтесь. Ми з регіонів готові підтягнутись!!! Через 3 місяці невідомо шо з економікою буде. Може дати хтось гарантію шо потім буде легше депо повертати?
![]() Друзі, вкладники Таврики - ми тепер одна сім'я. Якшо звичайно хочемо гроші назад. Тому кияни думайте коли мітинг, думайте де приїзджим переночувати і т.д.
Таке враження шо всім пох... Треба ж шось робити, а не чекати місяць, два, півроку, рік. Хтось гарантує шо ми правильною дорогою йдемо і нас чекає розквіт економіки, вклади будуть повертати і т.д.? А якшо ще парочка банків ляже? через скільки часу кошти отримаємо? Кияни, від вас впершу чергу все залежить!!! Знайдіть координатора і збирайте контакти людей та організовуйте мітинг. З регіонів підтягнемось. Тож немає нічого складного... Востаннє редагувалось капєц недобанку в Вів 04 гру, 2012 23:25, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Рефинансирование просто так НБУ не даст Он требует в залог КЮЗ и другие активы, а хозяева Таврики плачут и торгуются... А за 3 месяца действительно много воды может утечь!!!
![]()
Я вчера в Полтавском отделении собирал подписи под обращением к НБУ. Собрал аж две!!! О каких митингах Вы говорите?!! Кто Вас пустит переночевать?!! Какая одна семья?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() таврикаЄ тут хтось хто має ощадний сертифікат до депозиту на пред'явника?
Хтось знає чи є гарантії повернення суми в фонде гарантирования?
![]() germash007, они торгуються только. Плачут, в основном, вкладчики. Востаннє редагувалось Inkerman в Вів 04 гру, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() капєц недобанку Нужно дождаться решения НБУ и ее дурацкой типа "проверки" до 24-го. Если полный мороз от них -уже 25-го нужно встречаться активным вкладчикам и вместе думать где и как организовывать массовый митинг. Обязательно нужно привлечь хотя бы пару телеканалов. Уже сейчас буду рад общению с активистами. Пишите в личку. У меня есть телефоны от 20 до 30 вкладчиков с семьями -которые готовы бороться.
![]() germash007 Когда до людей дойдет -шо таки кинули -начнут шевелиться немного. Писимизм не к чему разводить
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|