Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 21132114211521162117 ... 2381>
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:29

Oven написав:
  Первый написав:Oven
Я так понимаю, то с хранением пересичным заощаджень в антиквариате/предметах исскуства :shock: камнях и ювелирных изделиях не сложилось, а жаль, думал может не туда смотрю :(

что хранения? Чего? Что не сложилось, у кого?

Да думал по вашему совету ломанутся сохранять активы в /предметах исскуства :shock: камнях и ювелирных изделиях, а потом оказалось, что Вы сами не понимаете о чем пишете. Знаете толк только в глубоко б/у авто.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:39

Xenon написав:вопрос эксперту КРЖН - захару
например, почему в жил.комплексах - Комфорт Таун, Парковые Озера - которые строится начали уже ПОСЛЕ кризиса 2008; дела идут вполне нормально, стройки идут, квартиры раскупаются и заселяются; причем цены не падают , а растут с введением домов в эксплуатацию ?
или это рылы "рисуют" - т.е. раскупают квартиры, делают ремонты. ходят включают свет и создают видимость? 8)

Якщо можна - я відповім за нього :D ( постараюсь притриматись авторської манери викладення :D :D :D
АНЯ і К показавши "дулю" всім хто не згоден з захаром , з допомогою державних програм викупили чи то 200 чи то 1500 квартир у "шаромиг" чим ввели в ступор лохів(оленів) - які від безвиходдя ( і не зважаючи на "навес" з 10000-15000 вже 3-4 роки дешевіючих по 10-15% в рік квартир, який сформувався у 2008-2012 роках) стрункими рядами ( повіривши рилам і ИксперДам які постійно малюють графіки Авізо) поперли назло КГС/Аркаді/ліко ( з їх цінами по 6000-8000 грн м2 ( і ніхто не бере) купувати по 12000-15000 грн/м2 житло збудоване порядними компаніями які почали будувати після 2008 .
Ця ситуація беззаперечно ( після припинення допормоги шаромигам приведе до збільшення навесу і пришвидшення падіння цін з 10-15% в рік до 25-50% в місяць.

Як в мене вийшло ?
Я не дуже відхилився від оригіналу ?
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:44

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:Адміністрація в дії ?
Я ж в стані задати запитання й по іншому
Отже
Не зважаючи на стерте повідомлення в якому єдине , що могло викликати гнів це виділенне курсивом моє звернення до людини ( форумчанина) на власноруч мною придумане прізвисько .
Як я розумію тільки в одного з тут присутніх є право на приклеювання прізвиськ , а іншим заборонено .
Томк без прізвиськ і з прямим запиатнням до захара
Захар ти коли брехав ? Коли писав про 200 угод за 2012 рік . чи коли писав про 1500 ?

Весь расклад по сделкам по 4 кормушкам для шаромыг застройщиков Киева и общим итогом за 11месяцев 2012 дан выше. Если Вы НЕ ХОТИТЕ понять в чём речь ЭТО ВАШИ ПРОБЛЕМЫ. Но Ваши проблемы не должны засорять обсуждение словесным "мусором"

И в связи с тем что Вы постоянно спамите и флудите в вопросе о количестве сделок помощи шаромыгам застройщикам Киева на "кшталт" - " Коли писав про 200 угод за 2012 рік . чи коли писав про 1500"- то эти Ваши посты с форума сносятся как посты со спамом и флудом.

Потому как здравомыслящий человек понимает, что когда говорится о 204 сделках то речь идёт о сделках из кормушки Ыпатека 3%, а когда речь идёт о 1500 сделках, то это сумма всех сделок по 4 "бюджетным сиськам" и НИКАКОГО ПРОТИВОРЕЧИЯ НЕТ И В ПОМИНЕ.

Та-а-аааа
Прізвиська придумувати і дулі тикати - Ви мастак
А от відповідати за власні повідомлення - не дуже мастак
Нагадаю з чого почалось
zahar_ писал(а):Крепко АНЯ и К в лужу сели - расчитывали в 2012 помочь шаромыгам застройщикам Киева 4 тыс. сделок, а по факту провели пока чуть более 200.

Тобто Ви хочете сказати , що держава обіцяла 4000 угод в рік провести тільки по одній кормушці в 3% ?
Ви батенька - фантазер
По вашому виходить , що по 4-рьом кормушкам в рік мають роздати все що два роки мають будувати ? :D :D :D

Так що , я б на вашому місці признав слідуючі речі
а - близькість до адміністрації ( тільки вам можна шаромиги/цицькосмоки/дулі - а по відношенню до вас не можна навіть хам.
б - далекість від логіки - тільки ви можете на біле казати чорне , або помилятись в рази і не признавати цього.

Это не я фантазёр, это АНЯ и компания изначально такое планировали http://www.stroimdom.com.ua/forum/showp ... stcount=74
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:46

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Xenon написав:например, почему в жил.комплексах - Комфорт Таун, Парковые Озера - которые строится начали уже ПОСЛЕ кризиса 2008; дела идут вполне нормально, стройки идут, квартиры раскупаются и заселяются; причем цены не падают , а растут с введением домов в эксплуатацию ?

в Грандлайфе и Яблуневом цены хорошо упали (в последнем причем после сдачи даже)
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:48

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Весь расклад по сделкам по 4 кормушкам для шаромыг застройщиков Киева и общим итогом за 11месяцев 2012 дан выше. Если Вы НЕ ХОТИТЕ понять в чём речь ЭТО ВАШИ ПРОБЛЕМЫ. Но Ваши проблемы не должны засорять обсуждение словесным "мусором"

И в связи с тем что Вы постоянно спамите и флудите в вопросе о количестве сделок помощи шаромыгам застройщикам Киева на "кшталт" - " Коли писав про 200 угод за 2012 рік . чи коли писав про 1500"- то эти Ваши посты с форума сносятся как посты со спамом и флудом.

Потому как здравомыслящий человек понимает, что когда говорится о 204 сделках то речь идёт о сделках из кормушки Ыпатека 3%, а когда речь идёт о 1500 сделках, то это сумма всех сделок по 4 "бюджетным сиськам" и НИКАКОГО ПРОТИВОРЕЧИЯ НЕТ И В ПОМИНЕ.

Та-а-аааа
А от відповідати за власні повідомлення - не дуже мастак
Нагадаю з чого почалось
zahar_ писал(а):Крепко АНЯ и К в лужу сели - расчитывали в 2012 помочь шаромыгам застройщикам Киева 4 тыс. сделок, а по факту провели пока чуть более 200.

Тобто Ви хочете сказати , що держава обіцяла 4000 угод в рік провести тільки по одній кормушці в 3% ?
Ви батенька - фантазер
По вашому виходить , що по 4-рьом кормушкам в рік мають роздати все що два роки мають будувати ? :D :D :D

а - близькість до адміністрації ( тільки вам можна шаромиги/цицькосмоки/дулі - а по відношенню до вас не можна навіть хам.
б - далекість від логіки - тільки ви можете на біле казати чорне , або помилятись в рази і не признавати цього.

Это не я фантазёр, это АНЯ и компания изначально такое планировали http://www.stroimdom.com.ua/forum/showp ... stcount=74

Ну-да . ну-да
і я не я і брехня не моя
А винувате якесь повідомлення чорт знає кого але признатись що я помилився або збрехав - кишка в мене тонка.

Я правильно зрозумів Вашу відповідь ?

ПС
Думаєте якщо не зручну інформацію поганочитаємим кольором виділили , но всі інші такі ж невігласи як і ви і не догадаються заховану інформацію прочитати просто шляхом виділення потрібного абзацу тексту ?
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:52

Первый написав:
  zahar_ написав:
Что помогло шаромыгам удерживать цены продаж на первичке эконом-класса Киева от более динамичного проседания в направлении адекватности цен продаж. А это в свою очередь существенно тормозило падение уровня цен продаж на вторичке.

И поэтому вместо прогнозированного на 2012 падения уровня цен продаж на КРЖН в 13-16%, по факту уровень цен продаж может просесть только на 10-13% :roll:

Просто Интересно. С шаромыжниками понятно, а чего Кан и компания не строит по 500? По логике или должны обанкротится или текущая цена с обьемом продаж дают возможность не умереть?

Кстати, год уже почти прошел.
по факту уровень цен продаж может просесть только на 10-13%
это где?

Я тут в "кинишко намылился" :)

По возможности отвечу чуть позднее.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:56

yura_ написав:
  Xenon написав:например, почему в жил.комплексах - Комфорт Таун, Парковые Озера - которые строится начали уже ПОСЛЕ кризиса 2008; дела идут вполне нормально, стройки идут, квартиры раскупаются и заселяются; причем цены не падают , а растут с введением домов в эксплуатацию ?

в Грандлайфе и Яблуневом цены хорошо упали (в последнем причем после сдачи даже)

я говорю о Киеве, а не о пригороде
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:57

vano написав:
  yura_ написав:рост-рост-рост-рост...

а я вам о чем весь месяц говорил???

Даже слышать об этом не хочу :mrgreen:

"Госкомстат отметил, что с начала нынешнего года потребительские цены в Украине снизились на 0,4%.

Кроме того, с мая власти страны регулярно рапортуют о ежемесячной дефляции по 0,2-0,3%, которая в сентябре сменились инфляцией 0,1%."

А Юра про недвигу хрюкает , что толькорост :lol:

http://korrespondent.net/business/econo ... cen-za-god
Востаннє редагувалось obval в П'ят 07 гру, 2012 18:59, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 18:59

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав: Та-а-аааа
А от відповідати за власні повідомлення - не дуже мастак...

..Тобто Ви хочете сказати , що держава обіцяла 4000 угод в рік провести тільки по одній кормушці в 3% ?
Ви батенька - фантазер

Ну-да . ну-да
і я не я і брехня не моя
А винувате якесь повідомлення чорт знає кого але признатись що я помилився або збрехав - кишка в мене тонка.

Я правильно зрозумів Вашу відповідь ?

ПС
Думаєте якщо не зручну інформацію поганочитаємим кольором виділили , но всі інші такі ж невігласи як і ви і не догадаються заховану інформацію прочитати просто шляхом виділення потрібного абзацу тексту ?

Если Вас в качестве аргумента не устраивает скан Постановления Кабмина где указывается информация о планируемом на Киев объём по сделкам по ЫпатЭка 3% - тогда... пишите жалобу "начальнику отдела" Спортлото :P
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 19:16

zahar_ написав:Если Вас в качестве аргумента не устраивает скан Постановления Кабмина где указывается информация о планируемом на Киев объём по сделкам по ЫпатЭка 3% - тогда... пишите жалобу "начальнику отдела" Спортлото :P

1 Я ж не лінивий і скан подивився
http://fotohost.org/images/a11e7bd2-63kB.jpg
2 Він цікавий і там є три речі
а - розглянути можливість програм здешевлення іпотеки ( згідно з додатком , а от що в тому додатку ? тільки 3% чи й інші варіанти ?)
б - кількість осіб які потребуютьучасті в цих програмах
в - комусь там ,внести пропозиції кудись там , щоб зробити можливим виконання цього чогось :D

То як і далі будете як лящ на сковорідці по принципу
Ус.уся але не признаюсь що накосячив :wink:

ПС
Повторюсь - виділяти не читаємим кольром - це думати що хтось дурніший від того хто виділяє ( явна неповага до оточуючих, як правда і у всьому іншому) і дуже легко обходиться
Можна хоч прозорим кольором заховати , все одно після виділення потрібного абзацу - текст видно.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
  #<1 ... 21132114211521162117 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти