|
|
![]()
В психічному закладі місце тим шо нехочуть нічого робити і мріють шо все само собою налагодиться. Ви до-речі шо корисного зробили? сидите і чекаєте з моря погоди? все буде добре? Я можу стверджувати що мене свідомо обдурили банківські клерки на чолі з начальницею відділення - Коцан Оксаною Романівною. Мав необережність укласти депозит за 2 тижні до початку проблем, при цьому питав чи в тому недобанку все добре і чи без проблем повернуть депозит. На що отримав ствердну відповідь що все прекрасно і банк процвітає... Совісті ж у людей немає. Бабло давай і побільше. Ми все візьмемо. Можна було сказати що негарантують повернення чи всяке може бути. Я б зробив висновки. І незахотів би ризикувати заради високих % своїми грішми... Але ж несказали, хоча було видно їхні похмурі гримаси. Ну мало шо подумав, всяке буває на роботі. Але тепер розумію чому... З себе відповідальності незнімаю, знаю що сам вляпався. Правда тому що і до цього довго працював з цим банком і довіряв їхнім працівникам. А вони виявились нікчемними людьми і на довірі заробили собі певні бонуси... І нездивуюсь якшо більшість клерків за рахунок нових вкладників забрали свої депо... Затихли вже казки про рейдерство Таврики? І Цюпко нікуди не втікав і вище керівництво теж... І мільярди невивозили. Все ж у самому банку спростували. Свідомо людей заплутали шоб тихо сиділи, мовчали і потакали їхнім непрофесійним діям. Треба було все дорозтягнути певно... А працівники з банківського середовища кажуть що декілька місяців до проблем вже було зрозуміло що вони будуть... Хоча все це вже немає ніякого значення. Що і як було. Важливо відстояти зараз свої депозити. Тому і пропоную діяти, а не сидіти склавши руки. А тролі можуть чекати манни небесної і молитись....
![]()
Я с Вами не согласен. Даже если что-то предполагали, догадывались, то должны были свои предположения (возможно, ошибочные) сообщать клиентам? ![]() Re: ТаврикаКапец недобанку,Вы что не попадаете под Фонд?Или это Ваши последние деньги?Я имею 2 вклада,и ещё 4-ро знакомых имеют по вкладу.Все попадают под Фонд.Этот вклад,не более 10% моих сбережений.Виноват в том,что деньги зависли в Таврике,только я один,и никто другой.Так как меня никто не гнал в этот банк.И никого оскорблять и обвинять в собственной недальновидности я не собираюсь.Я понимал и понимаю.что отдавая деньги в любой банк.я рискую не получить их вовремя,и не в полном объеме.Я знал.что в Фонде 6миллиардов,которых не хватит в случае банкротства нескольких банков.И всё равно отнес.Поэтому кому и какие я могу предъявлять претензии?Так же я понимаю других вкладчиков,которым совсем не выгоден развал банка,иначе они лишатся всего.Поэтому я.и мои знакомые,видят свою помощь банку в сложившейся ситуации в том.что никто не разрывает досрочно депо.И даже наоборот,готовы его продлить.в случае оздоровления банка.Митинги я не осуждаю,и Вас понимаю.В конце концов у каждого своя ситуация,И для кого-то это может на самом деле последние деньги.Но давайте жить дружно,и без оскорблений.
![]() Re: ТаврикаВостаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 09 гру, 2012 18:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() del
Востаннє редагувалось activist в Сер 19 гру, 2012 16:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тут хтось просив... Може кому пригодиться!
Накатав отаку заяву. Завтра відправляю. Якщо є доповнення або неточності - підкажіть! В прокуратуру Сихівського району м.Львова ПІП АДРЕСА клієнта банку «Таврика» СКАРГА На незаконні дії, шахрайство, службові злочини, перевищення повноважень працівниками відділення №28 ПАТ банку Таврика, адреса 79044, м.Львів, вул. Г.Чупринки 58Б, на чолі з начальником відділення Коцан Оксаною Романівною. Я є клієнтом банку Таврика, про що маю підтвердження – договір банківського строкового вкладу «Море відсотків» __________ від ____________2012 року та квитанція ___________ про внесення коштів. У відповідності до цього договору мені у відділенні №28 був відкритий депозитний рахунок _____________________. Згідно договору я маю право на його дострокове припинення , про що зазначено в п. 3.1.7. договору: «3.1.7. Повернути вклад на першу вимогу Вкладника відповідно до умов п.2,6 та з урахуванням п.2.7, 3.3.4., 3.3.4. При достроковому припиненні дії договору з метою повернення вкладу, яке відбувається з порушенням умов п.1.1. даного договору, письмово повідомити банк. Письмову заяву вкладник подає до банку у 2-х примірниках не пізніше ніж за 2-а робочі дні до дати отримання коштів, що зазначена в заяві. Один примірник заяви з відміткою банку про отримання повертається вкладнику». ________________ 2012 року мені знадобилися грошові кошти (у зв’язку з сімейними обставинами), але коли я звернувся у відділення отримати їх я не зміг. Начальник відділення в усній формі відмовила мені у видачі коштів, мотивуючи тим що грошей у касі немає. При цьому підписала заяву на дострокове закриття банківського депозиту з датою повернення _____________2012 року. З цього часу і до сьогодні кошти банком Таврика мені неповернуті. Таким чином, виходячи з чинного законодавства України і договірних умов договору, спираючись на статті Цивільного кодексу: Стаття 1066 «Договір банківського рахунку»: «2. Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта, гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами. 3. Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші, не передбачені договором або законом, обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд.» Стаття 1074 «Обмеження права розпоряджання рахунком». «1. Обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку, не допускається, крім випадків обмеження права розпоряджання рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом». Вважаю, що працівники банку Таврика на чолі з начальником відділення №28: - грубо порушують чинне законодавство, незаконно відмовляють мені у поверненні грошових коштів; - займаються шахрайством, вводять мене в оману, перекручують реальну інформацію; - здійснюють службовий злочин, перевищують свої службові повноваження, незаконно заморозивши мої кошти на депозитних рахунках банку; - порушують мої права користуватися власними коштами. ПРОШУ: 1. Забезпечити реалізацію законності і поновити мої порушені права. 2. Зобов’язати банк Таврика виплатити належні мені грошові кошти у сумі ____________ 3. Виходячи з явного, грубого порушення керівником відділення №28 діючого законодавства і невиконанням покладених на нього службових обов’язків, розглянути питання про притягнення його до кримінальної відповідальності за ознаками злочину передбачених ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство) та ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Додатки (ксерокопії): 1. Копія договору. 2. Копія квитанції про внесення готівки на депозитний рахунок. 2. Копія заяви про дострокове закриття банківського депозиту.
|
|